Kategoriat
Seksivau

Hollywoodin uusi hiusvillitys: director's cut

(LOS ANGELES) Hollywoodin unelmatehtaan alempien portaiden työntekijät ryntäävät nyt kilvan parturiin. Jonkin aikaa sitten filmikaupungin väestölle esitelty uusi hiusmallisto pitää nimittäin huhujen mukaan sisällään taloudellisen ja taiteellisen menestyksen salaisuuden.
Uusi director’s cut -nimellä kulkeva frisyyri saa kantajansa vaikuttamaan sorretulta taiteilijalta, joka viimein on saanut oman äänensä kuuluviin. Sitä suosivat nykyään niin vähemmän lahjakkaat ohjaajat, kuin vasta työtä etsivät aloittelijat. Monilla jo nimeä saavuttaneilla ohjaajilla on ehtinyt olla useitakin erilaisia ”cutteja”, ennätystä pitänee hallussaan Ridley Scott.
Ilmiön tiimoilta on kuitenkin kuultu jo soraääniäkin. Monet tahot Hollywoodin sisäpiireistä ovat väittäneet, että useat director’s cutit on itse asiassa suunniteltu parturikampaamoiden tuottajaportaassa puhtaasti rahastusmielessä. Toistaiseksi kuitenkin ”cuttien” kauppa käy hyvin.

Read previous post:
Kunnat kilpailevat ydinaseiden sijoituspaikoista

(HELSINKI/KITTILÄ/VAASA) Jo kymmenet suomalaiskunnat ovat ilmoittaneet halukkuudestaan sijoittaa Suomen tulevat ydinaseet alueelleen. Valtioneuvoston mukaan kunnilta alkoi tulla sijoitustarjouksia välittömästi sen...

Close