Kategoriat
Kotimaa

Huumeparonit huolissaan: välittäminen vähentynyt

(MEDELLIN) Mies pahoinpidellään julkisella paikalla. Vauva parkuu yksinään puistossa. Vanhus makaa tiedottomana keskellä jalkakäytävää. Ihmiset kulkevat ohi, kääntävät katseensa. Yhteiskunta on muuttunut kylmäksi ja julmaksi, välittäminen on vähentynyt. Sosiaalityöntekijät ovat varoittaneet muutoksesta jo vuosia, mutta nyt huolestuneiden joukkoon on liittynyt vaikutusvaltainen taho; Medellinin huumeklaani.
”Kyllä meitä on jo pitkään huolestuttanut tämä trendi, ettei kukaan välitä. Pahasti on syönyt meidänkin bisneksiämme”, sanoo huumeparoni Santiago de la Compostela pyyhkien valkoista rantua huulensa päältä, joka ei taatusti ole asidofiluspiimää.
Compostelan mukaan välittämisen ehtyminen voi merkitä klaanille vuosittain jopa satojen miljoonien dollarien menetyksiä. Pelkästään Suomenkin mittakaavassa uusi kylmä asenneympäristö aiheuttaa tuhansien ja taas tuhansien eurojen tappiot.
Compostela muistuttaa, etteivät he ole yksin kärsijän osassa, vaan yhteiskunnan tulisi muistaa myös pohjalle vajonneita narkomaaneja.
”Sehän se on narkkarin pahin painajainen, kun kukaan ei enää välitä”, sanoo neulaa kyynärtaipeeseensa työntävä Compostela pupillit suurina.

Read previous post:
Irakin rap-ihme: BagDaddy

(WASHINGTON) Yhdysvaltain väkivaltaisen miehityksen jatkuessa Irakissa monet paikalliset ovat ymmärrettävästi vihoissaan. Jotkut haluavat kuitenkin ryhtyä rakentamaan kestävää suhdetta entisen diktaattorivaltion...

Close