Kategoriat
Kotimaa

Huhtaalan kirkossa kato

(HUHTAALA) Huhtaalan seurakunnan jumalanpalveluksissa käy vähiten väkeä koko Suomessa. Pastori Samuel Pihtala on syystäkin huolissaan. ”Perkelekö on, ettei sana kuulu vai eikö se tehoa?” Pihtala pohtii nyreänä ja sytyttää uuden savukkeen.
Kävijämääriin yritetään saada vilkkautta ylimääräisellä viinitarjoilulla kirkon takana olevan metsän reunassa. ”Alhaistahan se on kuin mikä, mutta kyllä tässä alkaa olla keinot vähissä. Ei tämä seurakunta pyhästä hengestä elä”, Pihtala vetäisee savut poskeensa.
Huhtaalan seurakunta on jo pitkään käyttänyt kolehdilla keräämänsä varat jumalanpalveluksessa istujien palkkioihin.

Read previous post:
Kiina-ilmiö vie naiset Suomesta

(LIMINKA) Pelätty Kiina-ilmiö eli yritysten mystinen siirtyminen Suomesta itään on saamassa uusia huolestuttavia piirteitä. Analyytikkojen mukaan seuraavaksi Kiina-ilmiö vie meiltä...

Close