Kategoriat
Kotimaa

Äärioikeiston uudet pulmat

(INKOO) Maamme äärioikeistolaisilla liikkeillä eli ns. fasisti-posseilla on uusi ongelma. Inkoolainen Vapaan isänmaan suomalainen vara-armeija käy hyvin esimerkiksi nimiproblematiikasta.
”Poikien kanssa parturissa kehiteltiin tuo nimi ja huomattiin vasta flaijereita painosta noutaessa, että ei mennyt ihan kohdalleen”, sanoo ryhmän johtaja Ville Hämnas. ”Nykyään saa sitten kaduilla kuunnella huutelua kaiken maailman hipeiltä, perkele”, lataa valkoisen rodun ylivoimaan uskova kuulapää.
Tilanne voisi olla hullumminkin. Niin on asianlaita Karjaalla, jossa toimii Meidän urheiden suomalaisten tasavaltalais-armeija. ”No kyllähän se vitutti, kun näki että käyntikortissa lukee Gruppenführerin alla tuo lyhenne”, kommentoi asiaa nimettömänä pysyttelevä pilottiveijari.
Vieläkin huonommassa jamassa ovat itsensä yhdistysrekisteriin jo saattaneet jugend-ryhmät. Heinolan omavaltainen militaristi-organisaatio ry, Törnävän yksi maa & ääni ry ja Pälkäneen äärioikeistolainen lippukunta & laiton iskuryhmä ry kamppailevat tälläkin hetkellä byrokratiakoneiston kanssa saadakseen nimensä muutettua. Kognitiivisen dissonanssitilanteen purkamiseksi useat uusnationalistiryhmät ovatkin hakanneet itsensä pesäpallomailoilla sairaalakuntoon.

Read previous post:
Neanderthalilaiset valittavat rotusyrjinnästä

(SUODENNIEMI) Todellinen tasa-arvo on Suomesta vielä kaukana, ainakin jos neanderthalilaisten keskusliiton URG:in kantaan on uskominen. URG:n torstaina antaman julkilausuman mukaan...

Close