Kategoriat
Ulkomaat

Bush ilmoitti vaalivoitostaan

(WASHINGTON) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush on pitänyt tänään juhlavan puheen marraskuisen vaalivoittonsa kunniaksi. ”Toimintani on lähettänyt selvän viestin, että valtiomme on voimakas ja myötätuntoinen”, Bush sanoi. ”Amerikka antoi minulle tehtävän ja tuo tehtävä on täytetty. Kiitän teitä uudelleenvalinnastani, Amerikka”, hän jatkoi.
Valkoisessa talossa toimivien viranomaislähteiden mukaan Bush sai inspiraation vaalivoittonsa ennenaikaiseen julistamiseen vuosi sitten kesäkuussa lentotukialuksella Irakissa pitämästään ”Tehtävä täytetty”-puheesta. Puheessa Bush ilmoitti Irakin sodan päättyneen. ”Presidentti on ymmärtänyt, että täydellinen välinpitämättömyys faktoista voi olla etu johtajalle”, lähteemme Valkoisessa talossa kommentoivat.
TV-lähetyksen aikana presidentin takana näkyi myös ”Ime kuraa, Kerry!”-juliste, jolla ei kuitenkaan Bushin mukaan ole mitään tekemistä hänen henkilökuntansa kanssa.

Read previous post:
Upottivatko alligaattorit kaljaasin Helsingin edustalla?

MERIVOIMIEN KOMENTAJAN MUKAAN RANNIKKOPUOLUSTUSTA ON VAHVISTETTAVA TUNTUVASTI (HELSINKI) Helsingin edustalla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä uponnut kaljaasi saattoi joutua alligaattoriparven...

Close