Kategoriat
Ulkomaat

Barroso pestasi Wolverinen ja Teräsmiehen komissioonsa

(ROTTERDAM/KRYPTON) EU-komisision johtoon valittu Portugalin Jose Manuel Durao Barroso osoitti heti kättelyssä ottavansa uuden huippupestinsä tosissaan. Loppuviikolla antamassaan haastattelussa Barroso sanoi haluavansa komission täyteen superkomissaareja, ja valintamenettelystä saatiin esimakua jo maanantaina.
Barroso nimitti komission ensimmäisiksi jäseniksi Ryhmä-X:stä tutun kynsisankari Wolverinen sekä Krypton-planeetan ainoan eloonjääneen, Teräsmiehen. He ottavat hoitaakseen turvallisuus- ja elinkeinoelämän salkut. Barroson mukaan supersankarit tuovat tuoreita näkökulmia unionin politiikkaan.
”Ja jos joku katsoisi asiakseen yrittää jäädyttää unionin toimintaa, pistelee Wolverine häntä tylysti nekkuun. Kun adamantiittikynnet iskevät attaseasalkun halki ja mastercardit kaupanpäälle, alkaa kummasti löytyä yhteistyöhalua”, Barroso sanoi.
Teräsmiehen tehtävänä taas on pääasiassa huolehtia Venäjän armeijan torjumisesta, jos se sattuisi vyörymään itärajan ylitse. Väliaikoina Teräsmies jatkaa eeppistä kamppailuaan arkkivihollistaan Lex Luthoria vastaan.
Ensi viikolla Barroso aikoo Lehden lähteiden mukaan lisätä komission vahvuuteen mm. Hämähäkkimiehen, Mustanaamion sekä Matti Mainion ja Jussi Juonion.

Yksi vastaus aiheeseen “Barroso pestasi Wolverinen ja Teräsmiehen komissioonsa”

Tämä uutinen ei voi olla totta tai sitten lähteenne ovat epäluotettavia. Wolverinen kynnet on valmistettu ADAMANTIUMISTA eikä adamantiittista. Alan epäillä uutisointinne uskottavuutta mikäli moiset asiavirheet toistuvat jatkossa.
T. Pilku N. Viilaaja

Read previous post:
Eduskunnassa käännetään jatkuvasti takkeja

(HELSINKI) Takin kääntäminen ei ole vähentynyt Suomen eduskunnassa juuri lainkaan kulta-aikansa kahdeksankymmentä-luvun lopun jälkeen. Vakituisia takinkääntäjiä eduskunnassa ei juuri ole,...

Close