Kategoriat
Yleisönosasto

Asiana eutanasia

Viime viikkoina eutanasia, eli niin kutsuttu ”armokuolema” on noussut taas puheenaiheeksi. Haluaisin muutamalla sanalla valaista kirkon kantaa asiaan. Kirkko vastustaa ehdottomasti kaikkea, mikä vähentää inhimillistä kärsimystä maailmasta. Etenkin eutanasia, joka voisi lyhentää kärsimyksiä suoraan yksilötasolla on kirkolle sangen vastenmielinen ilmiö. Jumala vihaa ihmisiä ja sen vuoksi on sitä tyytyväisempi, mitä pidempään esimerkiksi parantumattomasti syöpäsairaat kituvat. Ja mitäpä me kirkossa olemme herran tahtoa kyseenalaistamaan. Lisäksi haluaisin potkaista köyhää.
Alfons Donatien
Suomen ev. lut. kirkon vt. tiedottaja

Yksi vastaus aiheeseen “Asiana eutanasia”

Viron kieli on ehdottomasti kiellettävä, koska siitä ei ymmärrä paljon paskaakaan. Sen sijaan suosittelen eestin kieltä Suomen toiseksi viralliseksi kieleksi, koska se on niin lähellä suomea. Samoin saamea olisi opetettava pakollisena kielenä jo kaikilla ala-asteilla. Miten muuten suomalaislapset tajuaisivat länkisäärien kiroilua. Kauniita kyseisen kielen ilmauksia ovat esimerkilksi manna puahta perkelehta ja hause tsinna.

Read previous post:
Possessiivisuffikseista

Koska julkisuudessa on esitetty epäilyjä, että mielestämme omistuspäätteen eli nk. possessiivisuffiksin käyttö ei olisi tieteellisesti validi menettelytapa, viitaten tutkimukseemme "Mummi...

Close