Kategoriat
Kotimaa

Alligaattoreilla ehkä Al-Qaida -yhteyksiä

(HELSINKI) Suojelupoliisi ei sulje pois vaihtoehtoa, että alligaattoreilla olisi yhteyksiä kansainväliseen terrorismiin ja al-Qaida -verkostoon. Tämän vuoksi yleisöä kehotetaan entistäkin suurempaan tarkkaavaisuuteen vihreänahkaisten matelijoiden suhteen, kertoi Supo:n tiedottaja Kapteeni Amerikka eilen Nelosen uutisten haastattelussa.
”al-Qaida -verkostosta, kuten alligaattoreista Suomen metsissä ei kummastakaan ole saatu toistaiseksi yhtään havaintoa. Tämä kyllä pistää miettimään, että mitä yhteistä salattavaa näillä on”, selvitti Amerikka silminnähden innostuneena. ”Että kyllä varovaisuuteen on syytä. Yhdysvalloissa alligaattorien suhteen on jo ryhdytty toimiin eikä täälläkään missään lintukodossa enää eletä.”
FBI:n varajohtaja Gene Simmonsin mukaan joitain alligaattoreita on todellakin jo otettu huostaan kuulusteluja varten. Hän kuitenkin haluaa korostaa, että näitä kohdellaan hyvin, olipa ihonvärinsä sitten vihreä tai albiinonvalkoinen. USA:ssa alligaattorikanta on huomattavasti Suomen vastaavaa voimakkaampi.

Yksi vastaus aiheeseen “Alligaattoreilla ehkä Al-Qaida -yhteyksiä”

Read previous post:
Kohuväite: ulkomailla parempia urheilijoita

(LITMOORVAARA) Oulun yliopistossa vast´ikään tarkastettu urheilufysiologian väitöskirja aiheutti heti voimakkaan vastareaktion. Tutkija Anders Viik väittää tutkimuksessaan, että suomalaisurheilijoiden viime vuosien...

Close