Kategoriat
Ulkomaat

Tsingis-kaani voitti diktaattorikonferenssin levyraadin

(TURKMENISTAN) Viihdetaiteilija Frederikin levyttämä hitti Tsingis-kaani on voittanut Hullujen Diktaattorien Konferenssissa Turkmenistanissa torstaina järjestetyn levyraadin. Diktaattorien mielestä Frederikin esitys oli tunteisiinvetoava ja koskettava.
”Se ’sapelia käytti, esimerkin näytti’ -riimi sopisi vaikka uudeksi motokseni”, pohdiskeli Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-Il, joka keskiviikon tappelunnujakasta huolimatta jatkaa kokousta.
”Kansallislaulun ainesta”, sanoi omissa perusteluissaan Kiinan johtaja Jiang Zemin.
Leikkimieliseen mittelöön osallistuivat Frederikin hitin lisäksi Steely Danin ”King of the World”, Tears for Fearsin ”Everybody wants to rule the world”, Katri-Helenan ”Puhelinlangat laulaa” sekä ”Louie Louie” Motörheadin versiona.
Torstaina diktaattorit kävivät myös useita kahdenvälisiä neuvotteluja. Pohjois-Korea ilmoitti suunnitelmistaan laukaista ilotulitteita Etelä-Koreaan ja Turkmenistan aikoo tehdä atomikokeita muun muassa hiili- ja vetyatomeilla.

Read previous post:
Kirkko: Juhannuksen kunniaksi taiteilija oikeuteen

(HELSINKI) Suomen evankelisluterilainen kirkko aikoo juhannusaattona haastaa taiteilijan oikeuteen jumalanpilkasta. Tällä leikkimielisellä tempauksella se kunnioittaa Hannu Salaman neljäkymmentä vuotta sitten,...

Close