Kategoriat
Talous

TeliaSonera keskittyy jatkossa tuloksen tekemiseen

(VANTAA) TeliaSonera lopettaa lähes kaikki toimintonsa. Ainakin verkko-, puhelin- ja asiakaspalvelu saavat mennä, ilmoitti yhtiön hallitus iltapäiväisen kokouksensa päätteeksi. ”Veivät niin vitusti rahaa”, kommentoi lopettamispäätöstä yhtiön PR-johtaja Olof Schjärfbeck.
Tulevaisuudessa yhtiö keskittyy oman ilmoituksensa mukaan ydinosaamiseensa, eli tuloksen tekemiseen. Tulosta on tarkoitus nostaa muun muassa levittämällä huhuja hyvästä tuloksesta ja irtisanomalla työntekijöitä. Osakemarkkinoilla TeliaSoneran päätös on otettu hyvin vastaan ja yhtiön kurssi nousikin hetkessä tiettyyn hyvin korkeaan lukemaan.
”Kyllä tämä on kansankin kannalta paras päätös”, vakuuttaa Schjärfbeck, ”sillä onhan selvää, että suuryhtiöiden hyvä tulos heijastelee nopeasti myös bruttokansantuotteeseen ja sen kautta kansalaisten kulutuskykyyn.” Yhtiön työntekijät ovatkin ottaneet saamansa lomautusvaroituksen riemulla vastaan.

Yksi vastaus aiheeseen “TeliaSonera keskittyy jatkossa tuloksen tekemiseen”

Read previous post:
Al-Qaida yhteyksiä epäillään olevan

(WASHINGTON) Yhteyksiä Al-Qaida verkostoon luultavasti on, ilmoitti Valkoinen talo varhain aamupäivällä. Aiemminkaan asiasta ei juuri epäselvyyttä ole ollut, todetaan USA:n...

Close