Kategoriat
Kotimaa

Hysteerikot varautuvat ylilyönteihin

(YLIVIESKA) Suomen hysteerikot ry varautuu ylireagoimaan ensimmäiseen Suomessa tavattuun scrapie-tapaukseen. ”Lampaan ostoboikotti on jo käynnistymässä, kansanedustajille on kirjoitettu ja maatalousministerille soitettiin kolmelta aamuyöllä, eli aika hyvältä näyttää”, sanoi yhdistyksen puheenjohtaja Luulo T. Kondrikko.
Viranomaisten mukaan tauti ei ole todennäköisesti leviämässä kovin laajalle, sillä kyseisen tilan ja kahden muun siihen kytköksissä olleen tilan lampaat lopetetaan ja lampolat suljetaan. Kondrikon mukaan viranomaisten toimet ovat liian ”vähän, liian myöhään”. ”Vaimo, lapset, sukulaiset ja työtoverit on jo vannotettu pitämään näppinsä irti kaikesta lihasta seuraavan vuoden ajan ja muuttamaan Tanskaan heti tilaisuuden tullen”, kaasunaamaria käyttänyt Kondrikko sanoi.
”Itse aion näin alkupaloiksi lopettaa hengittämisen ja veren kierrättämisen ruumiissani ainakin viikon–parin ajaksi, kunnes tilanne selviää”, puheenjohtaja totesi läpinäkyvästä kupla-asunnostaan käsin.

Read previous post:
TeliaSonera keskittyy jatkossa tuloksen tekemiseen

(VANTAA) TeliaSonera lopettaa lähes kaikki toimintonsa. Ainakin verkko-, puhelin- ja asiakaspalvelu saavat mennä, ilmoitti yhtiön hallitus iltapäiväisen kokouksensa päätteeksi. "Veivät...

Close