Kategoriat
Ulkomaat

Al-Qaida yhteyksiä epäillään olevan

(WASHINGTON) Yhteyksiä Al-Qaida verkostoon luultavasti on, ilmoitti Valkoinen talo varhain aamupäivällä. Aiemminkaan asiasta ei juuri epäselvyyttä ole ollut, todetaan USA:n hallituksen tiedotteessa.
”Ei olemitään syytä epäillä yhteyksien olemassaoloa, joten lähdemme siitä, että niitä on”, totesi valkoisen talon tiedottaja Clark Kent lievästi tokkuraisen oloisena aikaerosta johtuen. ”Ja ellei niitä ole, en silti näe mitään syytä lopettaa niistä tiedottaminen niin kauan kuin on olemassa epäilys niiden olemassaolosta.”
Kentin mukaan kansainvälisen terrorismin Al-Qaida-kytkökset tullaan selvittämään juuriaan myöten, kunhan tavoitetaan pari–kolme kansainvälistä terroristia tai vielä mieluummin terroristiryhmää. Suomen rikospoliisi on tarjonnut tällaiseksi Oikeutta Eläimille ry:tä. Tähän mennessä maailmassa ei yhtäkään Al-Qaida-kytköstä ole kyetty näyttämään toteen. Epäilyksiä kuitenkin on runsaasti.

”Epäilykset täytyy huomioida”

”Voivatko epäilykset sitten syntyä tyhjästä?” äityi Kent filosofiseksi Valkoisen talon tiedotustilaisuuden lopuksi. ”Epäilysten olemassaolo on kiistämätön fakta, jota emme voi jättää turvallisuuspolitiikassamme huomiotta. Yhteyksiä järjestäytyneeseen kansainväliseen terrorismiin, jota saattaa olla tai saattaa olla olematta olemassa saattaa olla olemassa ja tämä meidän on pidettävä mielessämme.”
Samaisessa tiedotustilaisuudessas Kent ilmoitti myös presidentti George W. Bushin huolestuneen vakavasti Salemin kaupungin suunnalta kantautuneista huhuista paikallisten kanssakäymisistä Beelsebuubin kanssa. Valkoinen talo suunnitteleekin virallisen noidanetsijäkenraalin nimittämistä.

Read previous post:
Eläintensuojelijat muistuttavat: älä ota kesäkansanedustajaa

(KARJAA) Tänäkin kesänä moni mökkilomalle suuntaava perhe päättää lasten ja miksei vanhempienkin viihdykkeeksi hankkia kesäkansanedustajan. Mutta syksyn tullen ja kansanedustajan...

Close