Kategoriat
Ulkomaat

Schwarzenegger oppi puhumaan

(LOS ANGELES) Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger (47) on sanonut ensimmäisen sanansa. Viranomaislähteet raportoivat itävaltalaissyntyisen Schwarzeneggerin kutsuneen vaimoaan Maria Shriveriä äidiksi. ”Mama”, kuvernööri sanoi.
”Olemme todella iloisia Arnoldin nopeasta kehityksestä. Vielä toissapäivänä hän jokelteli merkityksettömiä fraaseja, kuten ’I vill be bock’, ’tehminal dehficit’ ja ’cyclikal conhstipation’ ja nyt hän juttelee kuin ei mitään”, sanoi Schwarzeneggerin poika Christopher (6).
Raporttien mukaan kuvernööri osaa jo seurata seurata kohteita silmillään, kannatella päätänsä ja kävellä lyhyitä matkoja. Kouluun Schwarzenegger päässee kahden tai kolmen vuoden kuluttua.

Read previous post:
Bulbaaba-tauti tekee lihasta mureampaa

Häränkasvattajat: "Tämä oli meille oikea lottovoitto!" (YLÄ-PYHTÄÄ) Suomessa havaittiin tiistaina ensimmäinen bulbaaba-tapaus. Bulbaaba on yleinen härkiin tarttuva tauti, joka vaikuttaa...

Close