Kategoriat
Kotimaa

Pakkolasku uhkaa juhannuksena

(HIIDESNIEMI) Monia suomalaisia matkailijoita ja muitakin uhkaa juhannuksena pakkolasku, varoittaa Finnairin turvallisuuspäällikkö Juhani Hätävarjo. Varsinaiseen hengenhätään hän ei usko kenenkään joutuvan, mutta vakavia vaaratilanteita on odotettavissa.
”Usein käy niin, että viimeistään lauantai-iltana toista päivää ryypätessä viinat loppuvat väkistenkin, kun on pitänyt pämpätä aamunkoitosta alkaen, ja päiväthän ovat tunnetusti nyt pitkiä”, Hätävarjo sanoo.
”Siinä ei mikään sitten auta. Pakkolasku on edessä eikä se ole nättiä nähtävää juhannuspäivän illasta. Mutta minkäs teet kun Alko ja lähikaupat ovat kiinni. Varkaisiin on kai lähdettävä.”
Hätävarjo itse on lastannut mökkijussiinsa mukaan kolme pulloa kirkasta, kaksi koria olutta sekä kirveen. ”Onpahan muija pysynyt hiljaa”, hän vitsailee.