Kategoriat
Kotimaa

Oikeisto ja vasemmisto yhteistyöhön ihan saatanan ison puolueen luomiseksi

(HELSINKI) Suomen puoluejärjestelmä selkiytyy tulevaisuudessa huomattavasti. Kaikki puolueet ovat suostuneet SDP:n johdon ehdotukseen, jonka mukaan sekä vasemmisto että oikeisto yhdessä kaikkien pienempien ryhmien kanssa muodostavat tulevaisuudessa yhden suurpuolueen, joka asettaa eduskuntavaaleihin tasan kaksisataa ja presidentinvaaleihin yhden ehdokkaan. Aloitteen onnellisen isän, puhemies Paavo Lipposen mukaan ajatus on ”ihan vitun hyvä ja uppoaa kansaan kuin Jeesus Genesaretin järveen.”

Looginen askel

”Eihän kukaan enää vittu tosissaan kuvitellut, että eri puolueiden äänestäminen vaikuttaisi jotenkin harjoitettuun reaalipolitiikkaan”, perustelee Lipponen hymynkare onkilieron tapaan suupielessä vääntelehtien. Puhemiehen mukaan sillä, mikä suurista puolueista on vallassa ei ole ”vittu mitään väliä saatana”. Näin ollen oli vain ajan kysymys, milloin puolueiden täydellinen yhtyminen tapahtuisi.
Uuden puolueen nimestä on vielä epäselvyyttä, mutta nykyisen puoluekentän kaikilla laidoilla ollaan yhtä mieltä siitä, että puolueohjelmaan tullaan kirjaamaan ainakin ”köyhien sotkeminen suohon ja syvälle, vittusaatana” sekä ”vähintään Paavia vastaava asema istuville ministereille”. Uusi puolue rekisteröitäneen ensi vuoden aikana, kunhan ensin on löydetty kaikille sopivia syntipukkeja maan talouden tilaan. Tähän tehtävään on ehdotettu muun muassa luonnonsuojelijoita, opiskelijoita ja paholaista.

Read previous post:
Vanhanen edustusautostaan: "Ihan vitun siisti!"

Pääministeri Matti Vanhaselle tänä keväänä hankittu uusi edustusauto on ministerin itsensä mukaan "ihan vitun tykki peli!" Lähteiden mukaan Vanhanen pitää...

Close