Kategoriat
Urheilu

MTV 3:n formulatiimi tunnustaa: "Vertahan me haluaisimme nähdä"

(HELSINKI) MTV 3:n formulalähetysten selostajatiimi tunnustaa avoimesti Lehdelle antamassaan erikoishaastattelussa, että ”oikeasti he haluaisivat nähdä enemmän verta”.
Viime viikonlopun formulalähetyksestä on monille katsojille jäänyt elävästi mieleen Ralf Schumacherin raju ulosajo ovaalimutkan ulostulossa. Tapahtuman jälkeen selostajakaksikko Oskari Saari — Erkki Mustakari totesi useaan otteeseen, miten ikävää on, kun tällaista tapahtuu, ja toivottavasti Ralfille ei käynyt pahasti. Totuus oli kuitenkin toinen.
”Niin, no, oikeasti olisin halunnut nähdä, että Ralfin pää irtoaa ja pyörii kypärän sisässä pitkin maalisuoraa niin että veri roiskuu varikkomuurille saakka”, Saari tunnustaa. ”Niinhän se on, että F1 on todellisuudessa niin jumalattoman tylsä laji, että moneen kertaan on tullut nukahdettua kesken lähetyksen. Vertahan me haluaisimme nähdä.”
Saaren kommentaariin yhtyy myös F1-guru Mustakari. ”Eihän kukaan nyt tule formulakatsomoon seuraamaan pitkästyttävää peräkkäinajoa, jossa suurin jännitys on siinä, irtoaako bensaletku autosta ajoissa. Ulosajoja, verta ja kuolemaahan me haluaisimme nähdä”, Mustakarikin myöntää.

Senna se osasi

Ei siis mikään ihme, että Imolassa edesmennyt formulatähti Ayrton Senna saa F1-tiimin varauksettoman suosion. ”Se mies tiesi, miten tehdään peeärrää lajille isolla Peellä ja Ärrällä. Laji oli jo kuolemassa omaan tylsyyteensä, ja sitten pam! Katsojaluvut nousivat hetkessä taivaisiin. Hieno mies, hieno mies”, vuodattaa Saari.
”Minua kyllä harmitti, että toimitsijat toivat niitä kaikenmaailman näköesteitä siihen reitille, kun autonromussa mies kamppailee hengestään. Hieno draama vesittyi”, moittii Mustakari.
Jatkossa F1-maailma ei enää päästä vastaavia kultahippuja hyppysistään: uudessa tallien välisessä sopimusluonnoksessa, jota Bernie Ecclestone esittää, sallittaisiin medialle vapaa pääsy henkihieverissä olevan kuskin luo heti onnettomuushetkestä alkaen, aina ruumiinavauspöytää myöden.
”Vertahan me haluaisimme nähdä”, miehet muistuttavat.

Read previous post:
Skitsofreenikoiden juhannusjuhlista tulossa jälleen vilkkaat

(KUOPIO) Savon Skitsofreenikoiden juhannusriehaan odotetaan jälleen tungosta. "Viime vuonna kutsuja postitettiin kaikkiaan 200, mutta meitähän oli paikalla ihan moninkertaisesti", järjestäjät...

Close