Kategoriat
Sähkeet

Ulkomaan sähkeitä

Lukashenko: Sananvapaus kunniaan — Hullujen Diktaattoreiden Konferenssissa puhunut Valko-Venäjän presidentti Aleksander Lukashenko sanoo sananvapauden olevan maassaan nyt paremmalla tolalla kuin koskaan. Lukashenkon myöhään eilen illalla HDK:ssa pitämästä tiedotustilaisuudesta ei ollut henkiinjääneitä.
Cheneyn kiroilu ”ihan läppä vaan” — Viime viikolla kongressissa hermonsa totaalisesti menettänyt Yhdysvaltain varapresidentti Dick Cheney sanoi vittuilunsa olleen ystävällismielistä herjaa. ”Minä puhuttelen ihmisiä usein kyrpärei’iksi, huora-aivoiksi ja demokraateiksi”, toimittajia hauskuuttanut Cheney sanoi.
Vastanaineet söivät toisensa — Ystävät, sukulaiset ja kuokkavieraat seurasivat avuttomana vierestä keskinäisen itsemurhasopimuksen tehneen pariskunnan kannibalistista huikopalaa Venetsiassa.