Kategoriat
Pääkirjoitus

Pääkirjoitus: Mediaviidakossa kaivataan vaihtoehtoista viestintää

Hyvät lukijat, tervetuloa uudistuneen Lehden pariin. Olen saanut kuulla, että eräät teistä ovat epäilleet julkaisumme faktojen korrektiutta. Tahtoisinkin käyttää ensimmäisen pääkirjoitukseni selvittääkseni Lehden kannan asiaan.
Me julkaisemme ainoastaan täydellisen asiallisia, todennettavia ja ehtoja uutisia. Yksikään huhu ei pääse Lehteen, ennen kuin sen ovat tarkastaneet viisi oikolukijaa, seitsemän taustatoimittajaa ja yhdeksän toimitussihteeriä. Voin taata teille, arvon lukijat, että jokainen Lehdestä lukemanne uutinen on ehdottoman tosi. Etenkin jutut kuolleitten palaamisesta maan päälle, sarjamurhaavista telekineettisistä avokadoista ja Paavo Väyrysestä.
Laadun ja oikeellisuuden takaa ennenkuulumattoman laaja journalistinen avustajaverkkomme. Meille raportoi Vatikaanista kaksi paavia, elinkeinoelämästä noin 3,14 Alan Greenspania sekä maailman menosta tuhansittain ja taas tuhansittain eläkeläisiä. Eläinkunnan kirjeenvaihtajiimme kuuluu 300 Castor fiber, 4 000 Rhincodon typus sekä 108 Musca domestica Linnaeus -lajien edustajaa. Erityistä kateutta on herättänyt laaja edustuksemme Tuonpuoleisessa, jossa meillä on kattava stringeriverkosto niin ylä- kuin alakerrassakin.
Hyvät lukijat, tahdon kiittää teitä sydämellisestä vastaanotostanne. Pieniä sielujamme lämmittää tietoisuus siitä, että kymmenet ja taas kymmenet kansalaiset tulevat juomaan informaation tulvavirrasta juuri meidän suvantomme kohdalla. Toivomme, että uudistunut Lehti voi kertoa yhä uusille lukijoille asioista, joista tavalliset uutislehdet eivät kerro. Ja muista mottomme: Jos luit sen Lehdestä, se on ihan vitun totta.

Read previous post:
Ulkomaan sähkeitä

Lukashenko: Sananvapaus kunniaan -- Hullujen Diktaattoreiden Konferenssissa puhunut Valko-Venäjän presidentti Aleksander Lukashenko sanoo sananvapauden olevan maassaan nyt paremmalla tolalla kuin...

Close