Kategoriat
Kulttuuri

Halme: Jumala rankaisee — minä en!

(JAKOMÄKI) Kansanedustaja Tony Halme julkaisee heinäkuussa ensimmäisen kirjansa uskoontulonsa jälkeen. Jumala rankaisee — minä en on lyyrinen, herkillä väreillä tunnelmoiva sovitustyö, jossa eduskuntavaalien ääniharava tutkiskelee ehdottoman anteeksiannon ja kaikkialle yltävän rakkauden sanomaa omassa elämässään.
”Syytökset ja epäluulo eivät johda mihinkään. Jokaiselle on annettava mahdollisuus tämän ihonväristä, kulttuurista ja taustasta riippumatta”, johdattelee teoksen takakansiteksti lukijaa Halmeen maailmankatsomukseen.

Tyynen miehen tyynet sanat

Kirjan julkaisijan, Suomen evankelisluterilaisen kirkon tiedottaja Mustanaamio Koposen mukaan teos on ”helvetin tylsä. Tällaista lässyn-lässyn-anteeksi-kaikille-anteeksi-kaikilta -puuroa, mitä ei Jeesuskaan jaksa. Kyllä se on niin, että välillä puukkoo painuu ja läski tummuu tässä maailmassa, jumalauta! Jesus tämmöstä jaksa katella!”
Halme itse suhtautuu syytöksiin tylsyydestä ja terättömyydestä stoalaisen tyynesti vaieten. ”Omm. Omm”, toteaa hän ensimmäisessä tiedotteessaan zen-buddistiksi ryhtymisensä jälkeen.

Read previous post:
Sotilaat kieltävät nauttineensa vankien kiduttamisesta

(WASHINGTON) Yhdysvaltalaiset sotilaat eivät missään tapauksessa kokeneet mielihyvää kiduttaessaan sotavankeja, todetaan USA:n armeijan varhain tänä aamuna julkaisemassa tiedotteessa. Itse kidutusta...

Close