Kategoriat
Ulkomaat

Sotilaat kieltävät nauttineensa vankien kiduttamisesta

(WASHINGTON) Yhdysvaltalaiset sotilaat eivät missään tapauksessa kokeneet mielihyvää kiduttaessaan sotavankeja, todetaan USA:n armeijan varhain tänä aamuna julkaisemassa tiedotteessa. Itse kidutusta kuitenkin kielletään tapahtuneen.
”Jos, ja tämä on iso JOS, kidutusta on tapahtunut, se on suoritettu täysin ammattimaisesti ilman minkäänlaista nautintoa. Esimerkiksi masturbaatiota ihmisten liki hukkuessa vieressä ei ole dokumentoitu kovinkaan monen tapauksen yhteydessä”, tiedotteessa todetaan.
Yhdysvaltojen sodanjohto ei halunnut kommentoida tiedotteen sisältöä millään tavoin. Kidutushuhujen seurauksena se on kuitenkin aloittanut Älä kiusaa sotavankia -kampanjan, jonka tarkoituksena on ”tähdentää joukoille sitä, kuinka tärkeää on olla tallentamatta mahdollisia kidutuksia millään tavalla ja ainakin varmistamaan, etteivät tallenteet pääse julkisuuteen”.

Read previous post:
Rocco Siffredi ohjaamaan Levottomat IV

Levottomat-trilogia laajenee neliosaiseksi. Neljännen osan on jo lupautunut ohjaamaan italialainen Rocco Siffredi, joka tunnetaan sadoista rooleistaan erilaisissa pornotuotannoissa. Solarfilms Oy...

Close