Kategoriat
Ulkomaat

EU-komission johtajaratkaisusta iso vetopotti Jäätteenmäelle

(BRYSSEL) Portugalin pääministerin Jose Manuel Durao Barroson todennäköinen valinta EU-komission johtopallille on tuottamassa mittavan rahapotin kansanedustaja Anneli Jäätteenmäelle (kesk.). Jäätteenmäki veikkasi brittiläisen vedonlyöntitoimiston Ladbrokesin kautta noin tuhannen dollarin suuruisen vedon sen puolesta, ettei puhemies Paavo Lipposta valita virkaan.
”Jes! Jes! Jes!” kommentoi Jäätteenmäki lähettämässään tiedotteessa lyhyesti.
Ladbrokesin kerroin sille, että valinta kohdistuu johonkin muuhun ehdokkaaseen kuin Lipposeen on ollut kuitenkin melko pieni, noin 1,7:n luokkaa. Ladbrokesin mukaan Lippos-vetoja ovat tehneet oikeastaan vain suomalaiset vedonlyöjät ja hekin Jäätteenmäen tapaan nimenomaan vastaan.
”Ai kuka Lipponen?” vastasi Ladbrokesin tiedottaja kyselyihin.

Read previous post:
Kauhunhetkiä juhannusliikenteessä – paikallinen kuuro yllätti

(TAMPERE) Nauvolalainen Korjuksen suurperhe koki kauhunhetkiä juhannuksen paluuliikenteen melskeessä sunnuntaina, kun paikallinen kuuro yllätti perheen auton Tampereen läntisellä ohitustiellä. "Tuolta...

Close