Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Iltapäivälehdet eivät vielä kerro, korvaavatko ne peruutetun lakkokaaoksen liput kuluttajille

(INFERNO) Kuluttajat joutuvat yhä elämään epävarmuudessa sen suhteen, saavatko he rahansa takaisin tämän perjantain peruutetusta Helsingin suuresta lakkokaaoksesta. Kaaoksen promoottoreina toimineet iltapäivälehdet eivät toistaiseksi ole vastanneet tiedusteluihin siitä, aikovatko ne korvata tuottamansa karvaan pettymyksen ihmisille ja palauttaa lippukulut.
Suuttumus oli päivällä käsinkoskeltavaa ainakin niiden kahden ohikulkijan mielessä, jotka johdattelimme vastaamaan juttumme sapluunaan sopivalla tavalla.
”Korvaavassa bussissa oli saatana istumapaikkoja vapaana! Yksikään vanhus ei ollut jäätynyt tienposkeen! Lapsilla ei ollut nälkä! Rahat takas, ainakin”, vaati pohjoishelsinkiläinen Perttu Eisiishai pettyneenä.
Anekdoottiaineistomme erehtymättömän paikkansapitävyyden vahvisti tikkurilalainen Dick Ursby, joka sanomansa mukaan pitää enemmän tisseistä kuin suomalaisesta ruuasta.
Perjantaisen mielenilmauksen vakavimmat vahingot onkin koettu pääkaupunkiseudun uutistoimituksissa, joista on epävirallisten tietojen mukaan kuljetettu kiireelliseen hoitoon useita vakavista uupumusoireista kärsiviä toimittajia. Erään heistä kerrottiin maanisesti etsineen jo päiväkausia maakunnan alueelta syöpäpotilaita, jotka olisivat kuolleet julkisen liikenteen seisahduksen takia.
Osa toimittajista on poliisin mukaan yhä kateissa, ja heitä voidaan pitää sivullisille vaarallisina tai oikeastaan vittumaisen ärsyttävinä. Tuntomerkkien mukaan etsityillä on päällä nuhjuinen pikkutakki sekä kovat harhat omasta yhteiskunnallisesta merkityksestään.

2 vastausta aiheeseen “Iltapäivälehdet eivät vielä kerro, korvaavatko ne peruutetun lakkokaaoksen liput kuluttajille”

Lipun hintaa ei tietenkään tule. Kohtuullinen korvaus on iltalehden kertanumeron hinta eli muistaakseni jotain 50 senttiä tai ilmaa, koska olet kuitenkin lukenut sen netistä tai työpaikalla ilmaiseksi. Korvauksia voi hakea lehde(l)stä. Siis hakea.

Kun suurin osa ihmisistä uskoi varoitusta niin ei tullut kaaosta. Näin yksinkertaista se on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: 0,8 liian pieni luku aiheuttamaan ongelmia

(OLUTHYLLY) Tuore tutkimus osoittaa, että 0,8 on niin pieni luku, ettei se voi tuottaa yhteiskunnallisia tai henkilökohtaisia ongelmia. Tulos on...

Close