Mauno Koivisto fundeerasi asiat läpi

4 257
3

The ThinkerCreative Commons License Japanexperterna.se

(TURKU) Presidentti Mauno Koivisto fundeerasi asiat loppuun perjantaina. Työmiehenä uransa aloittaneelle Koivistolle se oli sopiva aika saada pohdinnat valmiiksi.

Mietinnän lopputulosta edelleen etsiville hänellä oli tarjota kannustuksen sanoja.

“Kyllä se siitä.”

Fundeerauksen saavuttua päätökseen hänen matkansa jatkui lentopallokentän ohitse katse koko ajan itään pälyillen. Seuraan liittyi kaljupäinen mies, joka kysyi Koivistolta oliko tämä nyt valmis jättämään paikkansa kun ylhäältä pyydetään.

Tällä kertaa Koivisto vastasi myöntävästi.

 

 

3 lukijakirjettä

 1. taka vasemmalta sanoo:

  Tuli sitten Manulle se viimeinen illallinen ja lusikka lensi nurkkaan. Passarina mies ei ollut kaksinen, mutta verkolla torjui itäpuolen iskut varmasti ja pankissa kasvatetut korot olivat pitkälle miehelle avuksi. Parhaimmillaan mies oli lakaistessaan sopuleilla pelikenttää. Vaiti.

  (3)
 2. Kari Häkkinen sanoo:

  Mauno Koivisto tuki Neuvostoliiton vallankaappausyritystä 1991, jossa vanhoilliset yrittivät kaapata vallan. Koivisto toivoi asioiden jatkuvan ennallaan kommunistipuolueen yksinvallan alla.

  Koivisto oli myös mielissään, kun Puolan demokratiakehitys pysäytettiin joulukuussa 1981 Wojciech Jaruzelskin julistettua sotatila. Wojciech Jaruzelskille myönnettiin itsehallinnollisen ammattiliitto Solidaarisuuden murskaamisesta Suomen korkein kunniamerkki, Suomen Valkoisen Ruusun suurristin ketjulla 1989.

  (1)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *