Iltapäivälehti teki maailmanennätyksen lukijoiden älykkyyden aliarvioinnissa

11

(HANURI) Helsingissä ajoittain ilmestyvä ja toisinaan jotenkin aivan kuin luonnonlakeja vastustaakseen maailmaan putkahtava Iltalehti teki tänään uuden maailmanennätyksen siinä, miten typeränä voikaan lukijoitaan ja kansalaisia pitää.

Kansijutussaan lehti listaa 33 kansanedustajan lottounelmat ja voi saatana mä en oikeasti enää jaksa tätä, ei tässä ole mitään hauskaa, on se nyt vittu kumma että ei voi silmiään avata ilman että joku yrittää moukarilla vasaroida niin saatanan typerää tavaraa silmien kautta aivoihin sisään että korvista alkaa valua verta. Jumalauta.

Jutussa 33 kansanedustajaa kertoo eiku ei nyt oikeasti saa riittää. Myykää ihan rauhassa mitä paskaa haluatte, mutta olkaa edes rehellisiä siitä, että kyseessä on höyryävä, turhanpäiväinen ja arvoton skeida, älkääkä kuvitelko että kyseessä on hauska lukujuttu, joka koskettaa monia suomalaisia työpaikan kahvipöytäkeskusteluissa.

Miten vitun tyhminä te pidätte ihmisiä, Iltalehti?

Helvetti.

11 comments

 1. 111
  Smuuli says:

  Kun katsoo Iltalehden levikkiä ja vertaa sitä Lehden vastaavaan, niin uskaltaisin väittää, että IL:n piirissä on kansalaisten tyhmyys arvioitu täysin oikein. Lehden toimittajat sen sijaan ovat pahasti yliarvioineet kansan älykkyyden ja unohtaneet, että ainot ehtymätön luonnonvara maailmassa on tyhmyys.

 2. 84
  JiiGee says:

  Iltalehdessä on vain kaksi paikkansapitävää juttua. Päivämäärä ja horoskooppi.

 3. 53
  Criiticco says:

  Olipas varsin tiukkaa satiiria ja ihailtavan nokkelaa sanailua hienovaraisesta huumoristaan tunnetulta Uskolta. Iltalehtikin naurattaa enemmän kuin tämä aivoflatulenssi.

 4. 51
  Nimeni ei ole "pacollinen" says:

  Jos voittaisin Lotossa, käyttäisin koko potin tuplaamalla Lehden vuosibudjetin. Siis jos saisin neljä oikein.

 5. 28
  eukko says:

  Rakas Usko. Romahduksesi on ihanaa luettavaa. Se onnistuu nopeatempoisena epätoivon pohjana vakuuttamaan! Aito ilmaisu.

 6. 22
  TM says:

  Loistava muuten tuo tekstin marginaalin asettelu (teksti kuvan päällä). Muuten näyttäisi aivan vitun amatöörimäiseltä, mutta sopii juurikin tällaisen jutun luonteeseen.

 7. 4
  Siili Turvokki says:

  Sattuipa sopivasti tämä artikkeli eteen, kun just kuuntelin Pelle Miljoonan Pelkoa ja Vihaa -levyä.

 8. -3
  10 viikon kestolottonuori says:

  Olen pettynyt että vain 33 edustajaa kertoi unelmistaan. Mistä ne loput 168 kansamme kirkasotsaista valittua haaveilevat?
  Erityisesti jäin kaipaamaan Jussi “Mestari” Halla-ahon herkkiä taivaanrannan maalailuja (“… tuohon laitetaan 3 metriä korkea sähköistetty piikkilanka-aita…”)

 9. -11

  Kansahan on jopa niin tyhmä, että se tässä taannoin uskoi löytäneensä rehellisiä sekä köyhiä rakastavia poliitikkoja, ja aivan “uuden” puolueen, joka poikkeaa kaikilla tavoin “vanhoista” puolueista.

Comments are closed.