1. sauli niinistö hei, tulin lue kommentti…

 2. Pökäle Eihän tässä nyt mitään maalikameroita tartte. Peli poikki siitä missä lue kommentti…

 3. sotilasasiantuntija Kuten useat puolueettomat vihervasemmistolaiset sotilasasiantuntijat ovat lue kommentti…

Ota tästä nyt ilmainen Lehti:

27.4.2011 12:26 | Kulttuuri, Seksivau

Sketsihahmo Hakkarainen vetää kovempaa keikkaliksaa kuin Munamies!

(KANSANVALTA) Kulttimaineeseen nousseen sketsihahmon “kansanedustaja Hakkaraisen” keikkapalkkiot ovat kohonneet hurjiin lukemiin, paljastaa Lehden selvitys. Asioista jonkin verran luulevien lähteiden mukaan “Hakkarainen” nettoaa kuukauden nauratuskiertueelta peräti 6335 euroa. Hintaan sisältyy muutamia yleisölle avoimia keikkoja viikossa sekä jonkin verran yksityistilaisuuksia. Tähden kalenteri on buukattu jopa useaksi vuodeksi etukäteen.

Hurja liksa tarkoittaa sitä, että “Hakkarainen” on juhlanjärjestäjille jo kalliimpi kuin vaikkapa Munamies tai se joku toinen vitun vajaa joka kertoo pillujuttuja. Keikkamanagerit kuitenkin uskovat, ettei “Hakkarainen” ole ylihinnoitellut itseään.

“Kyllä kansa tietää”, muistuttaa viihdemaailman moniosaaja Juhani Pieruvitsi. Managerit huomauttavat, että palkkio on täysin linjassa sellaisten klassisten sketsihahmojen kuten “Pentti Oinosen” ja “Ilkka Kanervan” kanssa.

“Hakkarainen” nousi koko kansan tietoisuuteen supersuositusta farssista “Eduskuntavaalit 2011″.

11 luciain ciriettä

 1. Mitä? Ei vieläkään yhtään kommenttia?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Aimo Järkipää

  27.4.2011 12:36

 2. Lehden palvelin on homo, joka ei kestä viinaa!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Gust. af Komppanja

  27.4.2011 12:52

 3. Onneksi oli Putous ja eduskuntavaalit. Munapäisten koomikkojen keskiansiot jytkähti kerralla kohdilleen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Yrjö Yleinen-Yhtäläinen

  27.4.2011 15:41

 4. Mahtava hahmo! Jokaisen miehen esikuva ja idoli.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  voittaja

  27.4.2011 16:49

 5. “Meillä Munapäiset Koomikot ry:ssä keskiliksat meni 17.4. kerralla kondikseen. Me onkin tiukennettu jäsenyyskriteerejä, ettei luku- ja laskutaitoiset ala anoa jäsenyyttä. Nänniä imenyt lääkäri sai ihan selkeät pakit”, kertoo yhdistyksen tiedottaja Aki-Turo Auts-Stöks-Stöks.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Johan Jopetus-Loppu

  27.4.2011 17:00

 6. Kyllä tämä persuhomma pitää saada kuriin tai kohta joku Hakkarainen huutaa minareetista aamuviideltä.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Neekeriukko

  28.4.2011 9:31

 7. Hän on innoittava hahmo: http://www.youtube.com/watch?v=vmNgupL673Y

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Jani Halme

  28.4.2011 10:50

 8. Hakkarainen on saanut keikkapalkkioita myös EU:lta kiitoksena EU-vastaisen huumorin kehityspanoksestaan haja-asutusalueilla.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Juudas Pajasuutari

  29.4.2011 13:05

 9. Kuulkaa minareettilaulun kutsu! http://www.youtube.com/watch?v=cn0rFO2x828&feature=related

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Aimo Nivaska

  29.4.2011 23:55

 10. Mikä tässä on niin hauskaa? Oliko vaalitulos sitten väärä? Pitäisikö äänestää uudelleen, ettei tulisi samanlainen ”farssi”? Eikö se olisi fasismia? Hakkarainen sanoi asiat suoraan (toki muutaman viinapaukun jälkeen) niin kuin moni suomalainen ajattelee. Eikö hän siis ole oikeutettu olemaan valtuutettu? Onko monikulttuurisuuden kannalla oleva ihminen tosiaankin niin sivistynyt? Onko monikulttuurisuutta vastustava automaattisesti “sivistymätön juntti”? Onko monikulttuurisuus luonnon suosima edellytys seuraavalle tulevaisuuden kehitysaskeleelle? Kertooka te sivistyneistö minulle ja meille “vitun juteille” lisää.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  s

  2.5.2011 0:15

 11. Olipas ihme, että palomuuri alkoi heti huutamaan, kun satuin linkistä tänne :D Tiedoksi tämänkin omistajille, että minun ip on vaihtunut heti tämän kirjoittamisen jälkeen ja muuri esti, joten voitte tunkaista vaikka kullejanne toistenne perseeseen, kun muu ei onnistu :D:D:D:D

  Thumb up 0 Thumb down 0

  jaahas

  2.5.2011 23:37

Lehti också här

Lisää luettavaa Kulttuuri, Seksivau (Juttu 40/379)