1.7.2016 00:32 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, heinäkuu 2016

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

Yksi vastaus aiheeseen “Kansalaisjournalismi, heinäkuu 2016”

Suomeen perustettiin Pokémon Go -puolue
(MAA) Suomen puoluekenttä on saanut tänään uuden tulokkaan, kun puoluerekisteriin on merkitty Pokémon Go -puolue 6,5 miljoonalla kannattajakortilla. Pokémon Go -puolueen ohjelmaan kuuluu jokaisen kansalaisen velvollisuus hyppiä naapurin pihalla, pelloilla, rantavesillä ja missä huvittaa sekä velvollisuus irtautua todellisuudesta vähintään 27 tunniksi vuorokaudessa. Lisäksi puolueohjelman tavoitteena on lakkauttaa ns. reaalimaailma viimeistään elokuun 2016 loppuun mennessä.
Pokémon Go -puolueen puheenjohtaja Mario Netin mukaan puolue on sitoutunut syvällisesti suomalaisiin arvoihin ja pystyy ratkaisemaan maatamme koettelevat ongelmat Pokémonin avulla.
”Kun jokainen kynnelle kykenevä pelaa Pokémonia, esimerkiksi vanhukset voivat sillä aikaa rauhassa kuolla pois kestävyysvajetta kasvattamasta. Valtion budjetti rahoitetaan tähtipölyllä ja makeisilla, ja talous kasvaa, vaikka äijät vaan hauduttelee muniaan. Sun perseen alla on muuten Pokémon, niin läheppä meneen siitä” , Netti toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *