1.10.2015 10:05 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, lokakuu 2015

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

6 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, lokakuu 2015”

Helsingin Sanomat 1.10.2015, Geriatrian professori Timo Strandberg, Helsingin ja Oulun yliopistot ja Hyks
Euroopan parlamentin jäsen (kok) Sirpa Pietikäinen, kirjoittivat otsakkeella ”Myös vanhusten sairauksia tulee ehkäistä ja parantaa.
Mutta kun nuo kirjoittajat eivät tuossa kirjoituksessaan kerro, miten tuo vanhusten sairauksien ehkäisy ja parantaminen olisi mahdollista toteutua meillä täällä Suomessa.
Kirjoituksessa mainitut sairauksien ehkäisyn ja hoidon takaavat perusoikeudet siitä, ettei ketään aseteta huonompaan asemaan, kun eivät ole taanneet vanhuksille perusturvalakiemme mukaista hyvää hoitoa ja hoivaa.
Kirjoituksessa huomautus ”perusoikeuksiensuojelusta voidaan poiketa vain tietyin painavin perustein”, että kuten kaikki tiedämme, vanhustenhoidossa painaviksi perusteiksi poiketa perusoikeuksiensuojelusta on maassamme monien vuosikymmenien ajan riittänyt iäkkyys.
Uudella lainlaadinnallaan, ”vanhustenhoitolaki” hallitus osoitti, ettei perusoikeuksiensuojelulakia ei ole vanhusten sairauksien hoidossa, eikä sairauksien ehkäisyssä noudatettu. Eikä uuden vanhustenhoitolain voimaantulon jälkeen, vanhusten perusturvalakiimme perustuvaa hoitoa ei ole pystytty käytännössä toteuttamaan.
että koska tässä maassa iäkkäiden kansalaisten kohdalla perusoikeudet eivät takaa vanhusten sairauksille ehkäisevää, eikä parantavaa hoitoa niin, eikö vaikutusvaltaiselta taholta tulisi kirjoittaa lehdissä siitä, minkälaisilla pakotteilla arvellaan voivan vaikuttaa siihen, että tässä maassa vanhusten perusoikeudellinen hoito pystytään tasapuolisesta käytännössä kaikkien kohdalla toteuttamaan?
Kun se, kun omia iäkkäitä kansalaisia ei hoideta siten, kun lakimme määrää niin, se rikkoo lakejamme ja on osoitus moraalittomuudesta.

Tarjoan Britta Eklundille heti työpaikkaa hylkäävien vakuutuskorvauspäätöksiemme laatijana. Hän osaa kirjoittaa ilmiömäisesti kapulakieltä, jonka lukija uupuu ja luovuttaa jo ensimmäisessä kappaleessa. Häntä vastaan ei voi väittää.

Harmaan talouden tehovalvontaviikko käynnistyi
(VEROPARATIISI) Helsingin poliisin talousrikosyksikkö suoritti tänään aamupäivällä aseellisen ratsian useisiin veronkierrosta epäiltyihin yrityksiin.
Yksi kohteista oli mellunmäkeläisen taloyhtiön pihalla sijaitseva punainen leikkimökki. Leikkimökissä kuittipetoksista epäiltyä liiketoimintaa pyörittivät seitsemäsluokkalaiset Elli Taxfree ja Lisa Bulvaani. 4H:n yrittäjäkurssilta valmistuneet tytöt olivat päättäneet käynnistää Kesäkahvila Kissarassun toiminnan jälleen syysloman ajaksi.
Ilmiannon suoritti pihapiirinsä tapahtumia aktiivisesti seuraava Valpas Kansalainen. ”Loppuu se saatanan Luxemburgin veropakolaisten hyysääminen Helsingin herrojen toimesta”, Kansalainen jatkaa.
Ratsian yhteydessä takavarikoitiin kaksi pakettia vohvelikeksejä, lukuisia teepusseja, vedenkeitin sekä kirjanpidon peukalointiin käytetty helmitaulu ja kassakone mallia Fisher Price.

Pihapiirinsä tapahtumia ja ”epäilyttävien tyyppien” liikkeitä aktiivisesti seuraavia henkilöitä nimitettiin ennen vanhaan ”saatanan kyyliksi” tai ”vitun hulluiksi”, nykyisinhän poliisi kehottaa ihmisiä tällaiseen sairaaseen ddr-tyyliseen ilmiantokäytäntöön. Antakaa esim. ilmi 6 euron pitsoja myyviä pitserioita, vaikka isoja puhalluksia tekevien talousroistojen valoa kestämättömiä bisneksiä pitäisi tutkia , mutta kun kummisedät Sipilän taustalla ohjeistavat pääministeriä leikkaamaan samaan aikaan poliisin talousrikostutkinnan määrärahoja ja tutkijoita. Tarkkailkaa toisianne ja ilmiantakaa epäilyttävät tapaukset!

Kuititon ostaminen on nykyaikaa, ja onhan se komeaa kun suvulla on pitkä ketju yhdessä ja samassa osoitteessa toimineita flaskoja. Noissa pizzerioissa on työehdot sellaiset että EK voi vain unelmoida, ja onneksi verottaja on niin hidasliikkeinen että yhdeltäkään toiminimeltä ei saada perittyä penninkiäkään. Reviirien jakokin sujuu ihan näppärästi ilman kunnanvaltuustoissa ja -hallituksissa istuvia Hyviä Veljiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *