1.1.2015 19:39 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, tammikuu 2015

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

Yksi vastaus aiheeseen “Kansalaisjournalismi, tammikuu 2015”

Jumala kiistää syytteet luonnonmullistuksista
(Taivaalla) Jumala kiisti edustajansa Paavi Franciscuksen välityksellä osallisuutensa luonnonmullistuksiin. Kristittyjen Jumala vastasi toimittajien kysymyksiin air Malaysian lennolla Grönlannista Kiribatiin.
Ihan itte ootte ilmaston paskonut, sanoi uhmakkaasti puhuva ja pienessä epäsynkronissa paavin suuta liikuttava Jumala.
Jumala myös kiisti esimerkiki hurrikaani Katrinan, vuoden 2004 tsunamin ja autoilijat yllättäneen talven liittyvän mitenkään homoliittoihin, ateismiin tai Jeesusta esittäviin pilakuviin.
Ei kiinnosta, perusteli Jumala
Jotain yrittää tehdä kunnolla, niin toiset vaan rikkoo, avautui Jumala lopuksi ja siirtyi seisovan pöydän ääreen nauttimaan ensyklikaa ja bullia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *