1.9.2014 01:08 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, syyskuu 2014

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

2 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, syyskuu 2014”

Uusia tuloksia Palmen murhajutussa!
Ruotsin kungliga rikospoliisi on saanut selville, että veitsi jolla ympäristöministeri Anna Lindh puukotettiin ei ole sama veitsi jolla Olof Palme ammuttiin.

Viranomaiset suosittelevat välttämään Jasper Pääkköstä.
Viranomaiset ovat löytäneet näyttelijä- kalastaja Jasper Pääkkösen verestä huomattavan määrän ihmisille myrkyllistä DDT:tä. Tämän vuoksi Uudenmaan ELY-keskus suosittelee että Jasper Pääkköstä nautittaisiin enintään kerran kuukaudessa. Lapsille ja raskaana oleville naisille Jasper Pääkköstä ei suositella ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *