1.6.2014 13:13 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, kesäkuu 2014

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

2 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, kesäkuu 2014”

Minihallitusneuvotteluista povataan vaikeita
(EDUSKUNNAN TERASSI) Juhannuksen jälkeisistä minihallitusneuvotteluista povataan kaikille hallituspuolueille vaikeita. Neuvotteluja kuitenkin helpottaa, että Jyrki Kataiselta jäävään pätkäpääministerin virkaan astuu Kokoomukselle tyypillisesti henkisesti hyvin alamittainen yksilö. Todennäköisimmin uudeksi pääministeriksi nousee joko Alexander Stubb tai Jan Vapaavuori. Heidän puolestaan puhuu koulukiusaajatausta, rikosrekisteri, iso raha, Palacen äijät, hyvät hampaat, Nato-into, tikkarin vieminen lapsen suusta ja kainalosauvan vieminen mummon kädestä.
Minihallitusneuvotteluja vaikeuttaa se, että suurimmalla osalla ministereistä ÄÖ on 90, kun taas hallitusneuvottelujen onnistumiseksi ministerien ÄÖ:n pitäisi olla enintään 70. Lisäksi kukaan ministereistä ei aio sitoutua tehtäviinsä kahta viikkoa pitempään, vaan on heinäkuussa käytettävissä EU:n presidentiksi, Muumimaailman Möröksi tai R’lyehin avustavaksi jumalolennoksi.
Sisäpiirilähteen mukaan ministerit aikovat loppukaudellaan keskittyä ensi vuoden eduskuntavaalien kampanjointiin, viiden uuden ydinvoimalaluvan myöntämiseen (Vihreät mököttää 3 minuuttia ja leppyy sitten) sekä valtionvelan kasvattamiseen kvadriljoonaan euroon, kuten vuoden 2011 hallitusohjelmassa luvattiin.
Uusi valtiovarainministeri Antti Rinne aikoo panostaa SDP:n kannatuksen ja Suomen työllisyyden romahduttamiseen, matkakulujen tuplalaskuttamiseen sekä epäselvyyksiin isännöidessään taloyhtiötä ja siinä sivussa Suomen taloutta.

Itellan päällystö on ilmaissut tuskastumista vanhoja postilakeja kohtaan. Johdossa ihmetellään muun muassa lakien kykenemättömyyttä venyä palvelemaan moderneja tarpeita. Itellan johdon sisäisen postin postinjakajan apujakajan kesälomittaja Matti Vipuvarsi kommentoi asiaa seuraavasti:
“Olemme erottaneet aivan helvetisti jengiä ja pidentäneet reittejä entisestään. Onhan se nyt aivan varma, ettei näillä eväillä kaikki Matti Meikäläiset postiansa saa ihan joka päivä.”
Itellan johto ja Vipuvarsi odottavat tiukkoja toimia Itellan työmuurahaisten työmuurahaisten irtisanomisten oikeuttamiseksi.
“On uskomattoman vastuutonta toimintaa hallitukselta ja eduskunnalta jatkaa röyhkeästi vanhentuneilla ukaaseilla, kun tilanne kentällä on muuttunut näinkin radikaalista. Nyt ei auta jäädä tuleen makaamaan, vaan tarvitaan niitä Kataisenkin vaatimia päätöksiä. Huonojakin päätöksiä. Vaadimme siirtymistä viidestä jakopäivästä kahteen jakopäivään, koska nykyisellään emme voi turvata asiakkaidemme oikeutta saada postinsa lain määräämissä puitteissa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *