1.3.2014 18:34 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, maaliskuu 2014

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

Yksi vastaus aiheeseen “Kansalaisjournalismi, maaliskuu 2014”

HS: Aaveet eivät käytä riittävästi Twitteriä
(Pet Sematary) Vain harvat aaveet käyttävät verkon viestipalvelu Twitteriä, kertoo Helsingin Sanomien tänään ilmestynyt Kuukausiliite.
Lehden mukaan aaveiden olematon Twitter-aktiivisuus huomattiin, kun Kuukausiliitteen toimittaja Saska Saarikoski vieraili Mustion linnassa.
”Twitterin avulla kuka tahansa voisi päästä hetkessä mukaan Styx-virran tapahtumiin. Keskustelua voisi löytyä muun muassa sellaisten risuaitojen alta kuin #hades, #kharon tai #thanatos”, Saarikoski hahmottelee.
Hänen mukaansa on suorastaan häpeällistä, kuinka heikosti tuonpuoleinen näkyy Twitterissä.
”Twitterhän kertoo uutiset nopeammin kuin mihin mikään perinteinen media pystyy. Siksi se voisi yhdistää aaveet, riivatut ja tuonpuoleisen jännittävällä, uudella tavalla”, Saarikoski kirjoittaa.
Kuukausiliitteen tavoittama Harold Ramis ei ottanut kantaa Saarikosken näkemyksiin.
”Jättäkää minut rauhaan. Minä olen kuollut”, Ramis vastasi lehden mukaan Saarikosken yhteydenottoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *