1.12.2013 16:56 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, joulukuu 2013

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

2 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, joulukuu 2013”

Tampereella syttyi kansalaissota
(LÖÖPPI) Ilta-Sanomien ja Iltalehden mukaan Tampereella syttyi eilen illalla kansalaissota. Sorsapuistosta liikkeelle lähteneet punakaartit piirittivät Tampere-taloa presidentin itsenäisyysjuhlan aikaan ja rikkoivat ikkunoita ja kaatoivat aitoja kaupungin keskustassa. Jokainen Tampere-talosta poistunut juhlija, kaikki jatkoilla olijat, Tampereen kaupungin johto, Martti Ahtisaaren Nobel-palkinto, Timo Jutilan jääkiekon maailmanmestaruus ja 5,9 miljoonaa tv-katsojaa tuomitsivat kansalaissodan eivätkä nähneet rähinän taustalla minkäänlaisia järkeviä motiiveja.
Erityisen tuomitsevasti kansalaissotaan suhtautuivat kokoomuksen naiskansanedustajat, jotka kokivat sodan loukkaavan Suomen itsenäisyyttä eli omia 500 000 euron arvoisia pukujaan ja korujaan, joilla varmistetaan heidän lehtien viihdepalstoilla ja kansanedustajana pysymisensä vuoteen 2075 saakka.
Ainakin yksi punakaartilainen uhkui taistelutahtoa vielä lauantaina aamulla Tampereella. ”Se on rauhan aikana niin kuin paremman väen asia toi isänmaa, mutta sodassa passaa sitten vähän huonommankin koittaa”, kommentoi jääkiekkomailalla ympäriinsä huitonut Preeti Leppänen Stockmannin kulmalla.

Huovinen antoi uuden nimen sote-uudistukselle
(SOTE-SOPPATYKKI) Peruspalveluministeri, HRH Susanna Huovinen (sd.) on kiukustunut nimityksistä, joita käytetään tekeillä olevasta sote-uudistuksesta. Huovisen mukaan uudistusta tulisi kutsua nimellä ”etuajassa oleva, asiantuntijoiden ja kansalaisten 100 % hyväksymä malli, jonka lopullista valmistumista kaikki jaksavat odottaa vuoteen 2033”.
Nimeä keksimään Sosiaali- ja terveysministeriö perusti 15-jäsenisen työryhmän vuonna 2003, mutta 170:stä lausuntokierroksesta huolimatta se ei saanut aikaiseksi tulosta. Nimi tilattiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä elintarvikekupongeilla Neuvostoliiton politbyroolta, joka käyttää peitenimeä Venäjän hallitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *