1.11.2013 10:39 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, marraskuu 2013

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

2 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, marraskuu 2013”

Suomalaispariskunta pidätetty epäiltynä natsismista
(RYSÄ) Ruotsin poliisi on pidättänyt keuruulaisen pariskunnan viime sunnuntaina todennäköisin syin epäiltynä natsismista. Ruotsin poliisin ajatusrikosyksikön iskussa mies ja nainen jäivät kiinni hakaristin muotoisten joulutorttujen syömisestä. He söivät kaksi vaimon alun perin Keuruun joulunavausta varten leipomaa torttua Eino-myrskyn pimentämässä kodissaan, koska eivät 10 tuntia kestäneen sähkökatkon takia uskaltaneet avata jääkaappia tai pakastinta. Ruotsin ajatuspoliisi pääsi rikoksen jäljille normaalissa toiminnassa eli telepaattis-psykoskopisella yhteydellä Pohjanlahden yli. SVT:n mukaan rikoksen tekomuoto on törkeä, koska keuruulaismiehen tädin kummin serkku oli samalla viikolla lukenut historian rästitenttiin Lapin yliopiston kirjaston lukuloosissa.
Seuraavaksi Ruotsin ajatuspoliisin uskotaan tutkivan puolikuun muotoisten joulutorttujen syöjien yhteyksiä islamisteihin sekä Nigerian Procol Harum -liikkeeseen.

Positiiviset sähkeet keskiviikolle
Keskustan Pohjois-Karjalan piiri on ottanut merkittäviä edistysaskelia sananvapauden saralla. Vastedes piirin kansanedustajaehdokkaat voivat kehua, kiittää ja ylistää harpuin, huiluin ja kantelein kaikkia piirin kansanedustajaehdokkaita, muita puolueen jäseniä, puolueen johtoa sekä kaikkia väestöryhmiä. Keskustan Pohjois-Karjalan piiri aikoo julkaista tiedotteensa, vaaliohjelmansa ja ehdokaslistansa Rodong Sinmun -lehdessä aina vuoteen 2019 saakka.
Merja Ailus kertoo tiedotteessaan, että jatkaa Kevan toimitusjohtajana auringon pimenemiseen saakka. Ailus perustelee päätöstään Raamatun jakeella: ”Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, bemari ostettakoon ja luottamus menköön, mutta Merja Ailus ei Kevasta väisty, eikä Merjan itseluottamus horju, sanoo Herra, hänen armahtajansa.” (Jesaja 54:10)
Ailuksen mukaan Kevassa ei tapahtunut tämänpäiväisessä tiedotustilaisuudessa ulosmarssia, ei sinne päinkään. ”Päinvastoin, vähäväkiset ryntäsivät kadulta, kapakoista, yömajoista ja sairaaloista paikalle suutelemaan jalkojani ja uutta autoani loputtoman kiitollisina siitä, että saavat veroillaan ja eläkemaksuillaan olla mukana kustantamassa elämäntyyliä, joka minulle kuuluu”, Ailus iloitsee.
Suomalainen Black Sabbath -fani Isto Takal esitti suosikkiyhtyeelleen koskaan aiemmin kuulemattoman pyynnön tänään Hartwall Areenalla. Kaikkien yllätykseksi Takal huusi Ozzy Osbournelle ”Soittakaa Paranoid” niin, että 5000:n ihmisen tekohampaat lensivät areenan kattoon. ”Keikoilla kuulee liian paljon samoja ikivanhoja heittoja. Luulen, että tästä keksinnöstäni tulee niin suosittu, että bändit verissä päin kilpailevat se kuulemisesta, tietenkin sitä enemmän, mitä kovemmassa kännissä yleisö on”, Takal toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *