1.7.2013 08:33 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, heinäkuu 2013

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

3 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, heinäkuu 2013”

Taliban-sissiliike ilmoittaa liittyvänsä SM-liigaan
Taliban-sissiliikkeen tiedotteen mukaan dynaaminen, ratkaisukeskeinen, tuloshakuinen ja suoraviivainen toimintakulttuuri SM-liigassa tulee tekemään siihen liittymisen kiinsotavaksi ja kaikille osapuolille varmasti tuottavaksi.
Vahvistamattomien tietojen mukaan Samir Ben-Hur ja Jere Karalahti neuvottelevat parhaillaan siirrosta Talibanin kanssa.

Taliban-sissiliiike mukaan liittokierrokselle?
Tavallisesti luotettavien lähteiden mukaan Taliban-sissiliike suunnittelee syksyn liittokierrokselle osallistumista, jos sellainen järjestetään.
Nimettömänä pysyvän lähteen mukaan Taliban tulee tekemään kaikkensa kokonaisratkaisun synnyn estämiseksi, koska arvioi saavuttavansa liittokierroksella paljon enemmän kuinn kokonaisratkaisussa olisi tarjolla.

Huovinen kertoo tehneensä alkoholipolitiikkaa humalassa
Peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd.) kertoo olleensa 5.3 promillen humalassa ehdottaessaan keskioluen myynnin siirtämistä vähittäiskaupoista Alkoon sekä alkoholin hinnan korottamista.
”Se nyt lähti vaan ihan läpällä, kun istuttiin baarissa demarien naisministeriporukalla. Oli siinä vedetty semmonen neljä päivää putkeen, Pia ja Krista oli jo pöydän alla ja minä ja Jutta enää normaalissa istuntosalikunnossa”, Huovinen kertaa.
Huovisen mukaan lausuntojen antaminen humalassa on ministerin velvollisuus. ”Jo mun edeltäjä Maria Guzenina-Richardson tähdensi, että juotava on ihan helvetisti, muuten ei pysty läheskään yhtä selväjärkisiin lausuntoihin kuin hän omalla ministerikaudellaan”, Huovinen toteaa.
Huovinen uskoo voivansa osallistua alkoholikeskusteluun hieman selvemmin myöhemmin.
”Enköhän mä tästä tokene semmoseen 3.5 promilleen jouluun mennessä. Me SDP:ssä on aina kannatettu elvytystä. Vuodenvaihteessa voin sitten tehdä uusia avauksia, ainakin 50 jekkua ja Russkij Standartia tulen avaamaan. Mut sitä ennen me tyhjennetään tyttöporukalla lähikauppojen häppähyllyt ja Tallinnasta tuodaan joka viikonloppu lisää”, Huovinen iloitsee.
Ministeri Huovisen esityksestä suomalaisten alkoholin kulutusta mittaavia testejä on muutettu. Tulokseksi voi tästedes saada vain joko ”Kittaan perkeleesti ja se on jees” tai ”Kittaan ihan perkeleen perkeleesti ja se on tosi jees”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *