2.12.2012 00:15 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, joulukuu 2012

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

Yksi vastaus aiheeseen “Kansalaisjournalismi, joulukuu 2012”

Jyri Häkämies: ”Olen valmis leikkaamaan pallini.”
Jyri Häkämiehellä on kovat piipussa työttömyyden hoitamisessa, muttei välttämättä enää kauaa muualla. Vain hetki on kulunut siitä, kun Kokoomuksen nuorisojärjestö ehdotti että lisääntymisen tukemista on vähennettävä, mutta nyt Jyri Häkämies vaatii siirtymistä rankempiin toimenpiteisiin estääkseen heikomman kansanosan lisääntymisen.
Häkämiehen mukaan leikkaamalla työväeltä pallit irti lyötäisiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla: pallien irti leikkaaminen vähentäisi työttömiä tulevaisuudessa, mutta samalla se lisäisi työviikon pituutta kuin itsestään, kun ihmisillä olisi vähemmän tarvetta vapaa-ajalle.
”Totta kai,” vastasi Häkämies kysymykseen, olisiko hän valmis leikkaamaan omat pallinsa palkansaajien kanssa. ”Jos emme saa hidastettua väestönkasvua, pelkään, että työttömiä tulee lisää”, hän toteaa huolissaan. ”Tulevaisuuden munaton Suomi on paljon nykyistä kilpailukykyisempi” toteaa Häkämies vakavana, ”töitä riittää kaikille, ja kaikki tahtovat tehdä töitä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *