1.8.2012 16:31 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, elokuu 2012

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

3 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, elokuu 2012”

Asiahan nyt ei tietysti minulle cuulu, mutta nyt kun Tuuli hyväst tuuli ja ”avasi Suomen mitalitilin” niicuin nuo maisterit präntissä kirioittawat, niin onco mahtollisesti tietossa lisää mitallejan? Tuoko tuuli tullessaan sateen – mitalisateen eritoten. Vai voico sanoa tilin awatun, jos sielä yx waivainen mitali sijaitseepi kun Olumbialaiset cisat ohi ovat. Cysyy yx wähääpätöinen urheuen harrastaja

Järjestö vaatii: 35-vuotiaat miehet kiellettävä
(MIELIPAHA)Teksasin yliopistoammuskelun johdosta 35-vuotiaiden miesten yksityisomistus halutaan kieltää. Kieltoa ehdottaa Kukkaa Hattuun ry, jonka puheenjohtajan Regina Vapesin mukaan yksityisomistuksessa olevat 35-vuotiaat miehet muodostavat merkittävän uhan yhteiskunnan turvallisuudelle.
”Teksasin murhenäytelmä osoittaa kiistattomasti kuinka vaarallisia 35-vuotiaat miehet ovat. Suomessakin heitä on yksityisomistuksessa tuhansia, ja on vain ajan kysymys koska niitä käytetään vastaavanlaisiin hirmutekoihin. Täysin hatusta vedetyn laskelman mukaan jopa 15% suomen kansasta saattaa olla uhattuna, mikäli tuuliolot ja ilmanpaine ovat otolliset.”
Vapesi vaatiikin nyt hallitukselta pikaisia toimia 35-vuotiaiden miesten kieltämiseksi Suomesta. ”35-vuotiaiden miesten hallussapitolupia ei tule enää yksityisille myöntää. Voimassaolevat luvat tulisi välittömästi mitätöidä sekä 35-vuotiaat miehet kerätä pois ja hävittää. Kukaan ei oikeasti tarvitse 35-vuotiasta miestä harrastustoimintaan. Niiden ammattikäyttökin on hyvin kyseenalaista.”
”Yhteiskunnan tuet vaan pois 35-vuotiailta niin eiköhän se siittä” arvioi ehdotusta poliisipäällikkö Simo Sisu.
”Joo, on se kauheeta. Saanks mä nyt sen tuopin?” kommentoi puolestaan kesäkuussa 35 täyttänyt Jorma baaritiskiltä.
”Ajatelkaa nyt lapsiakin”, päättää Vapesi.

EU:n kehitysapua tehostetaan – Suomi avainasemassa
Euroopan unionin kehitysyhteistyövaliokunta on julkistanut suunnitelmansa EU:n kehitysavun tehostamiseksi. Kyseessä on suomalaisittain merkittävä uudistus, sillä se pohjautuu vakuutuslääkärijärjestelmämme poikimiin innovaatioihin.
Suunnitelman ensimmäisessä vaiheessa Suomesta lähetetään ydinjoukko Kelan ja vakuutusyhtiöiden palkkalistoilla toimivia asiantuntijalääkäreitä Brysseliin kouluttamaan muista maista kutsuttuja lääketieteen kandidaatteja. Koulutusjakson aikana Brysseliin rakennetaan uusi hallintorakennus, johon kaavaillaan sijoitettavan 10 000 pientä toimistoa tuoreille asiantuntijalääkäreille.
Suunnitelman toisessa vaiheessa EU pyytää kaikkia kehitysapua tarvitsevia maita kokoamaan yhteen hädänalaisten kansalaistensa lääketieteelliset asiakirjat ja kuvaukset heidän kokemistaan ongelmista.
Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa asiakirjat toimitetaan Brysseliin missä ne jaetaan asiantuntijalääkäreille. Lääkärit käyvät hakemukset läpi yksi kerrallaan ja kirjoittavat jokaiselle avuntarvitsijalle henkilökohtaisen lausunnon hyvästä työkykyisyydestä.
Kehitysyhteistyövaliokunnan lausunnossa korostetaan priorisoinnin tärkeyttä. Esimerkiksi nälänhädästä kärsivistä maista saapuvat hakemukset tulee lausunnon mukaan käsitellä ensimmäisten joukossa.
Valiokunnan suunnitelmaa on jo ehditty ylistää vallankumoukselliseksi. Satunnaisia soraääniä on kuultu vain joiltakin parlamentin vihreän siiven jäseniltä. He ovat esittäneet epäilyksensä siitä, tarkoittaako kehitysmaiden tuleva yhtäkkinen tervehtyminen samalla hallitsemattoman väestönkasvun lopullista sinetöimistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *