5.6.2012 17:38 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, kesäkuu 2012

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

Yksi vastaus aiheeseen “Kansalaisjournalismi, kesäkuu 2012”

Loputtoman kauan etsitty Jussi Halla-ahon äly löydetty eksoplaneetan läheltä
Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-ahon kauan kadoksissa ollut Äly on löytynyt suhteellisen läheiseltä eksoplaneetalta, jolle tutkijat ovat antaneet hauskaan tapaansa nimeksi ”Helsingin yliopiston slavistiikan ja baltologian laitoksen kahvihuone”. Poliisin löytötavaratoimistoon toimitettu Äly kommentoi katoamistaan seuraavin sanakääntein: ”Olin ”kaikki paikalla” -tilassa jo vuodesta 2006 alkaen kun minulle ei ollut käyttöä asenteiden ja vihan otettua vallan. Oma-alotteisesti hyppäsin kirjaston hyllystä toiveikkaasti kahvipöydälle, mutta peityin eilisen iltapäivälehtiin vuosiksi.”
Äly (ääni muutettu) korostaa, ettei häntä tule sotkea Äpyyn, joka on täysin toinen fiktiivinen tyyppi joka ei ole Jussi Halla-aholle auennut vaikka tämä yritti säilykepurkki-Äpyä avata kynsin hampain jo vappuna 1989.
Älyn löysi oikeustieteen laitoksen siistijä Seuraava Keskustajohtaja etsiessään kadonneita korkeimman oikeuden ennakkotapauksia pitkin yliopiston käytäviä.
”Uskon, että minulle on vielä käyttöä jonain päivänä” päättää lausuntonsa Jussi Halla-ahon kadonnut Äly toiveikkaana.
Jutun kansalaistoimitti
Varma Perätila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *