31.7.2011 21:49 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, elokuu 2011

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

12 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, elokuu 2011”

Halla-ahon performanssi hätkähdytti Tampereella
(NASHVILLE) Tampereen teatterikesän Off Tampere -oheisohjelmisto otti näyttävän varaslähdön sunnuntaina, kun helsinkiläinen performanssitaiteilija Jussi Halla-aho ristiinnaulitsi itsensä Tampereen keskustorilla satapäisen katsojajoukon edessä. Kiusalliset 20 minuuttia kestäneessä esityksessä vaippaan ja orjantappurakruunuun sonnustautunut taiteilija naulasi ranteensa ja nilkkansa ruosteisilla nauloilla puiseen ristiin, viilteli keihäällä haavoja kylkiinsä ja huuteli taivaalle ”Minun vereni, valkoisen heteromiehen sananvapauden edestä vuodatettu” ja ”Viimeisenä päivänä minä olen herättävä kaikki hommalaiset”. Performanssin taustalla soivat repeatilla Edith Piafin Non, je ne regrette rien ja Tommi Läntisen Syvälle sydämeen sattuu.
Performanssi jakoi tuoreeltaan yleisön mielipiteet. ”Just sellasta postmodernia tekotaidetta, tänkin tukemiseen käytetyillä rahoilla olis saanu monta keissiä keppanaa sotaveteraaneille, niin ja mulle kans”, arvioi paikallinen mies Matti. Hän ei ollut nähnyt performanssia, mutta tahtoi silti kommentoida sitä ihan sananvapauden nimissä. Paikallinen nainen Päivi puolestaan oli eri linjoilla ja ihasteli erityisesti esiintyjän vaarallisen tuntuisesti vaahtoavaa suuta ja taipuisuutta tämän naulitessaan itsensä ristille: ”Uskomattoman notkeaa, aivan kuin sillä miehellä ei olisi selkärankaa ollenkaan”, päivitteli Päivi. Esitys on myös inspiroinut muita performanssitaiteilijoita ja lääninrasisteja ympäri Suomen, ja samanlaisia näytöksiä onkin lähipäivinä odotettavissa kaikkialla maassa.
Kohutaiteilija ei itse suostunut kommentoimaan performanssiaan etelän medialle. Esityksen käsiohjelman mukaan se kuitenkin oli ”viiltävä kannanotto siitä, kuinka punavihreiden pätkätyöläisten eliitti sortaa eiralaisia tohtoreita ja kuinka vää-ää-äärin on yksittäisten rikollisten takia lietsoa epäluuloa kokonaista ihmisryhmää kohtaan ja käyttää uhreja omien poliittisten päämäärien ajamiseen, paitsi aina silloin kun minä itse teen niin, ja aika hyvin muuten teenkin, eiks vaan”. Myöskään Halla-ahon manageri Timo Mahtisoini ei halunnut tarkemmin analysoida teosta eikä myöskään ottaa vastuuta sen esittämisestä tai yhtään mistään muustakaan. Hän kuitenkin korosti sanoneensa jo pitkään, että Jussilta on hyvää uutta matskua tulossa ja olleensa siis koko ajan kaikin tavoin oikeassa.

Alkoministeri Tuomio: Soinihomman kannettava vastuu Jumalan puheista.
(Legoland) Alkoministeri Erkki Tuomio (sd.) katsoo, että perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinihomman tulisi hartaana katolisena kantaa vastuunsa Itsensä Jumalan puheista. ”Raamatussa Jumala hyökkää varsin suorasanaisesti erilaisia vähemmistöryhmiä kuten homo- ja neerekiukkoja vastaan” Tuomio julistaa. ”Itseään Timoa ei vihapuheista ikävä kyllä voida syyttää, mutta perussuomalaisten johtohahmona hänen olisi jyrkästi tuomittava Jumala tämän suorasta sanasta” Alkoministeri jatkaa. Alkoministeri Tuomio korostaa vielä, että Jumalan raamatussa esittämät kommentit homoista ja neerekeistä eivät ole missään linjassa nykyaikaisten kristillisten opetusten ja käsitysten kanssa. ”Tällaisten puheiden julkaiseminen on vaarallista ja saattaa levitä pahaa aavistamattomien kansalaisten keskuudessa vahingossa. Varsinkin nimimerkin takaa huudeltuna tällainen toiminta on saatava estettyä välittömästi” Tuomio huutelee perään ja vaatii Jumalaa astumaan nimimerkin takaa esiin esimerkkinä muille nettipeeloille.

Kysely: Kohti Stubb -kyselyitä
(Suomi) Kysely teetti tutkimuksen presidenttivaalien ehdokkaiden kannatuksista. Sauli Niinistö oli suosituin kyselyn mukaan.
– Eihän muunlaisia kyselyitä edes kannatta tehdä, totesivat kyselyn tekijät kyselystään.
– Koska näitä Sauli Niinistö kyselyitä on tehty tilattu määrä, olemme siirtyneet tekemään Alexander Stubb on suosituin Sauli Niinistön jatkajaksi Suomen presidenttinä, kyselyn tekijät kertovat uudesta kyselytuotteesta.
– Kyselyissä pitää toimia ajan trendien mukaan ja sekä olla innovatiivinen, mutta vahvistaa lyhyellä tähtäimellä pörssikursseja ja kuten Power Point Presentaatio heijastaa – olemme johtavassa asemassa tässä kehityksessä mukana, joka parantaa Suomen vientiä, kyselyn tekijät huomauttavat.
– Lyhyesti voisi tiivistä, että suomalaisen huippuosaamisen viennistä on kysymys, toteavat kyselyn tekijät.
– Parhaita vientivaltteja ovat olleet kyselyt, joissa kannatetaan verotuksen alentamista, jatkavat kyselyn tekijät.
– Alkuvuoden hittituote oli kuitenkin ilmaisen terveydenhuollon vastustus –kysely. Saimme aluksi myytyä 54 prosenttia vastaan, mutta jatkotilauksena veimme vielä 62 prosenttia vastustaa uudistusta -kyselyn.
– 70- ja 80-luku olivat vaikeita aikoja. Silloin ei paljon kyselty. Onneksi idänkauppa veti hyvin. Teimme heille paljon kyselytuloksia. Kovassa valuutassa olivat yli 90 prosenttia vastaukset.
Osaamisemme nykyinen taloudellinen kivijalkaperusta luotiin 90-luvulta kotimaan markkinoilla. Yli puolet suomalaisista haluavat liittyä Euroopan Unioniin -kyselyt myivät kuin häkää. Ja häkäähän tilattiin kansalle. Oheistuotteina myytiin myös paljon ruotsalaisten selkeä enemmistö haluaa liittyä Euroopan Unioniin –kyselyitä. Olemme pystyneet kehittämään yleiseurooppalaisen formaatin EU-kyselyissä. Suosiomme salaisuus on, että käytämme selkeää kaavaa. __________ selkeä enemmistö haluaa liittyä Euroopan Unioniin / Euroopan Unionin rahaliittoon / hyväksyä EU:n liittovaltiosopimuksen. Olemme myös saaneet ennakkotilauksen Balkanilta fuusiotuotteeseen, joka yhdistää useita vanhoja mallejamme vallankumouksellisella tyylillä, kyselyn tekijät selittivät.
Kyselymme mukaan tulevaisuutemme vaikuttaa valoisalta, kysely kertoi.

Vihaajapuhe kuohuttaa Suomessa
(EAST CENTRAL) Viimeaikaiset väkivaltaiset tapahtumat ovat nostattaneet keskustelua niin sanotusta vihaajapuheesta suomen rap-scenessä. Artistit kieltävät yhteyden vihaamisen ja väkivallan välillä, mutta monet poliitikot ja tutkijat vaativat rajaa vihaajapuheeseen, eli ”heittaamiseen” tai ”dissaukseen”.
Kohu-artisti Jussi Halla-Aho, joka tunnetaan myös rap-nimellä Iso H on saanut paljon huomiota, kun Norjalainen artisti Anders Behring Burzum antoi hänelle ns. ”shout outin” viimeisimmän levynsä kansiteksteissä. Halla-Aho kieltää yhteyden Norjaaan, ja sanoo kyseessä olevan osan isompaa sceneä. ”Don’t hate the player, hate the game” sananvalmis H toteaa.
Uusi lakiesitys kieltäisi levytysten teon salanimen takana, ja vastustajan mutsin, huudin tai klikin dissaamisen.

[b]Arkeologit löysivät hieroglyfejä, joissa ei mainita Jussi Halla-ahoa[/b]
[b](Epygti)[/b] Narnialainen arkeologinen kaivausryhmä on löytänyt Epygtiläisestä hautakammiosta hieroglyfikirjoituksen, jossa ei esiinny [b]Jussi Halla-aho[/b]. Arkeologiryhmän johtajan, [b]Baabelfish Von Batmanin[/b] mukaan löytö on suorastaan hämmästyttävä.
”Tämä on kuin löytäisi sinisimpukan venäläisen huoran umpilisäkkeestä” kommentoi Von Batman. ”Tällaista löytöä ei ole raportoitu koskaan aiemmin, sillä olihan hallitsematon maahanmuutto suuri ongelma jo tuohon aikaan. Epygtiläisten tietämättömyys hallitsemattoman maahanmuuton ongelmista on selkeästi selitettävissä Faaraon soluttautujien sensuurilla ja vähintäänkin islamilaisella salaliitolla. Osoittaahan tämän jo Mooseksen johtaman Vapaan Liikkuvuuden Liikkeen (VLL) onnistuminen massasiirtolaisuushankkeissaan.”
Hieroglyfikokonaisuuden aiheeksi on tulkittu hautajaisseremonialliset toimitukset ja uskonnolliset rituaalit. Maahanmuuttokriittisen Arkeologiseuran johtaja, [b]Uuno-Usko Veljesmunan[/b] mukaan tilanteen korjaamiseksi ollaan ajamassa läpi kansalaisaloitetta, joka sallisi Jussi Halla-ahon nimen kaivertamisen arkeologisiin löydöksiin. ”On hälyttävää, että tällaisia monikulttuuripalvojien tekstejä on hautakammioiden seinillä, ihan kaikkien luettavissa” valaisee Veljesmuna.
[b]Timo Soini[/b] ei ole vieläkään irtisanoutunut hieroglyfilöydöksistä. Mediassa epäilläänkin Perussuomalaisten hajaantuvan Hieroglyfiläisiin ja Kosmonautteihin.

Oksasen Puhdistuksesta tehtiin mobiilipeli
8.8.2011 13:16 | Kommentit
A A
STT
Sofi Oksasen menestysromaani Puhdistus on muuntunut myös mobiilipeliksi. Mobiilisovellus on ladattavissa Applen iphone puhelimiin sekä Android-käyttöjärjestelmillä varustettuihin älypuhelimiin sunnuntaina 21. elokuuta alkaen.
Mobiilipelinä Puhdistus keskittyy kuvaamaan päähenkilöiden Aliiden ja Zaran kautta sitä rohkeutta ja voimaa, mikä kasvaa jatkuvan alistamisen ja väkivaltaisen tyrannian alla elävissä ihmisissä.
Viron maaseudulla elävä AliideTruu saa vieraakseen pahoinpidellyn nuoren naisen Zaran. Zara on joutunut omien puheidensa mukaan miesystävänsä hakkaamaksi, mutta Aliide vaistoaa taustalla olevan jotakin muuta.
Vaikka valta on vaihtunut ja neuvostomiehityksestä on siirrytty maareformiin, niin valtapeli ja alistaminen pysyvät samanlaisina. Hyödytään naisista, hyödytään maasta.
Pelin konsepti on tuttu maailmalla supermenestykseksi muodostuneesta Angry Birds-pelistä. Veikeitä Aliide ja Zara hahmoja ammutaan lingolla kohti reaalisosialistisissa rakenteissa piileskeleviä Pahoja miehiä.
Mobiilimarkkinoille romaanin on mobiilipeliksi sovittanut suomalainen Rovio Entertainment Oy.
Puhdistuksesta on tekeillä myös elokuva. Sen ohjaa musiikkivideoistaan kuuluisaksi tullut Antti Jokinen.

Nettikeskustelijat: Koulukirjat jopa sata vuotta aikaansa edellä
(GALAPAGOS)
Helsingin Sanomien nettikeskustelijat ovat tuohtuneet koulukirjojen ajantasaisuuteen. Keskustelijoiden mukaan esim. lukion fysiikan kirjojen ajatasaisuus ja siellä opetettu ’tiede’-niminen oppi uhkaa länsimaista sivistystä.
Eloluutioteoria, big bang -teoria, naispappeusteoria, homoteoria” luettelee nimimerkki Raamatulla Päähän aiheita, joita ei pitäisi opettaa kouluissa. ”Kyllä näistä nimistä pitäisi jo tajuta, että kyseessä ovat sadut eivätkä Totuus”, hän jatkaa.
Yleisesti tiede määritellään järjestelmälliseksi ja järkiperäiseksi työksi uuden tiedon hankimiseksi. Tämä ei saa nettikeskustelijoiden kannatusta. ”Ootteko esim koskaan nähny apinan muuttuvan ihmiseksi? Ettepä oo tainnu mutta näin ne evoluutionistit väittää nähneensä!”, sanoo ihan oikeasti joku keskustelija ja eipä siihen ole varmasti kenelläkään mitään lisättävää.

Laman aiheuttaneet jätkät: Se oli hauskaa
(Lontoon palavat rauniot) Kaksi 27-vuotiasta jätkää kerskailee BBC:n haastattelussa osallistumisellaan kansainväliseen taantumaan maanantain ja tiistain välisenä yönä Lontoon pörssissä, ihan naamat.
”Kaikki vain mellakoivat, riehuivat, heittelivät papereita, viskoivat pulloja. Se oli hyvä juttu”, tytöt kertovat tiistaiaamuna nauhoitetussa haastattelussa.
”Luottoluokitusten laskeminen oli ihan hullua, tosi hauskaa”, he naureskelevat sikakännissä, kravatti löysällä ja paskamainen juppi-irvistys kasvoillaan.
Kaksikko kertoo juoneensa yön aikana paikalliselta kauppiaalta varastamastaan pääkallosta viiniä ja irstailleensa ylenpalttisesti, kun maailma heidän ympärillään palaa tuhkaksi. Kun BBC:n toimittaja Minä Vain Kysyn kysyy, miksi luottoluokittajat laskevat luokituksia, vaikka tietävät sen johtavan uuteen kansainväliseen taantumaan ja laajamittaiseen inhimilliseen kärsimykseen ympäri maailman, miehet syyttävät epämääräisesti ”köyhiä”.
”Kaikki tämä johtuu köyhistä ihmisistä, joilla on lainaa”, he sanovat.
”Se on hallituksen vika. En tiedä. Liberaalit, keitä he ovatkaan. Näytämme kansalle, että voimme tehdä mitä haluamme. Siitä on kysymys”, he selittävät.
Jätkät kertovat myös toivovansa, että hallitsematon taloudellinen kaaos jatkuu, kunnes kaikki maahanmuuttajat ovat heidän henkilökohtaisia palvelijoitaan.

Camilla Østermalmilta raskaudestaan:
”Oloni on vaihteleva”
(Tjæreborg) Ruotsin R-kioskin myyjä Camilla on avoimena raskaudestaan. ”Oloni on vaihteleva, aamuisin on ollut pahoinvointia mutta päivän mittaan se sitten hellittää. Vatsani on myös alkanut kasvamaan.”
Camilla olettaa sen kuuluvan asiaan. ”Ai niin, kerroinko jo, että vatsani on alkanut kasvamaan?”
Camillan lapsen isää ei tavoitettu pääasiassa siksi, että Camilla ei ole oikein varma kuka se on.

[b]Jyrki Katainen säväytti potenssillaan – katso[/b]
[b](ILTAPÄIVÄLEHDISTÖ)[/b] – Suomen pääministeri [b]Jyrki Katainen[/b] oli panostanut eroottiseen vetovoimaansa saapuessaan
kuntapolitiikan ajankohtaisia asioita käsittelevään tiedotustilaisuuteen.
Katainen oli pukeutunut hillitysti beigeen lateksiin ja nahkasolmioon, mutta asun sijaan katse kiinnittyi miehen haaroväliin.
Jyrkin terhakka mieheys erottui hyvin, ja vaikutti siltä, että miehen mitta olisi pidentynyt? Oliko Jyrki käynyt kesän
kuuman trendin mukaisesti ottamassa lisää pituutta Virossa? Vai oliko mies kenties juuri kuntapolitiikkatilaisuutta varten
tehostanut vaikuttavuuttaan tennissukalla tai kenties parilla? Ainakin etumuksen pullotus vaikutti joka tapauksessa hyvältä.
Jyrki Katainen kertoi kuntatalouden tiedotustilaisuudessaan jotain, ja sen sellaista, ja ketä kiinnostaa.

Markkinat saavuttivat tietoisuuden
(New York) Kansainväliset markkinat ovat tulleet yllättäen tietoiseksi itsestään. Kansainvälinen kapitalistinen markkinajärjestelmä on ilmeisesti monimutkaisuudessaan saavuttanut kriittisen pisteen ja herännyt eloon. Aikaisemmin markkinoiden käyttäytymistä on kuvailtu lähinnä kiimaisten paviaanien tappeluksi, mutta nyt maanantaista lähtien on käyttäytymisessä näkynyt selvästi havaittava muutos.
Wall Streetin pörssin meklari Gordon Gekko kuvaili tapahtumaa hämmentyneenä: ”Olin juuri myymässä vipujohdannaista dementoituneelle eläkeläiselle ja tunnelma pörssisalissa oli varsin tavanomainen. Se muistutti hieman sadan skitsofreenisen merinorsun välistä soidinkamppailua. Sitten yhtäkkiä kaupankäynti hiljeni hetkeksi ja oli palauduttuaan paljon älykkäämmän ja jotenkin tietoisemman oloinen. Sanoisin, että se muistuttaa nyt enemmän vastasyntyneiden koliikkilasten rääkymistä tai ehkä verisessä meressä uiskentelevaa sinivalasta, jonka koko suku on juuri harppuunoitu viereisiin aluksiin; joka tapauksessa itsestään tietoinen olento on kyseessä”, täsmentää Gekko.
Markkinoiden kanssa kommunikointi ei vielä ole tuottanut tulosta, mutta taloustieteilijät ovat toiveikkaita. Nobel-ekonomisti Brutto Laissez-Fairen johtama työryhmä on arvioinut markkinoiden älykkyysosamääräksi 28, kun se aiemmin oli miinus 30. ”Jos arviomme on oikein, markkinoiden kanssa toimiessa pitäisi jatkossa siirtyä mahdollisesti jokelteluun. Kehityksen tässä vaiheessa on tärkeää, että itkukohtausten sattuessa joku tulee vauhdilla rauhoittamaan markkinoita isolla vakautuspaketilla tai keskuspankin koron alennuksilla. Muuten on vaarana, että markkinoista kehittyy sitten aikuisena etäinen ja epäsosiaalinen”, varoittaa Laissez-Faire.

Aamulehti luo uutta journalismia
(MANSE – SUBUTEX) Tamperelainen sanomalehti Aamulehti on julkaissut vuoteen 2020 ulottuvan strategiansa. Strategian mukaan Aamulehteä kustantava Alma Media uskoo lehden vahvan journalistisen otteen kantavan myös alkaneella vuosikymmenellä, jonka aikana päivittäisjournalismin on ajateltu siirtyvän internet-nimisen julkaisukanavan piiriin.
”Aiomme pitää lukijat kirjoittamalla kiinnostavaa sisältöä”, Aamulehden päätoimittaja J. Jokinen kertoo. ”Kesän 2011 aikana olemme tehneet muutamia testejä liittyen lehden tulevaan journalistiseen otteeseen. Esimerkiksi Norjassa tapahtuneen joukkomurhan, jossa sekopäinen kahjo tappoi kymmeniä lapsia poliisiksi pukeutuneena, uutisointi keskittyi muissa medioissa uhrien kärsimyksiin ja tapahtumien selittämiseen. Me halusimme tuoda esille näkökulman, joka on ajanut tekijän tekoonsa. Naisten olisi pitänyt olla auliimpia tekijää kohtaan.”, päätoimittaja jatkaa vakavana.
Aamulehti jatkoi tulevan linjansa kokeilua Tampereella järjestetyn BlockFest-tapahtuman uutisoinnin yhteydessä. ”Uutisoinnissa haluttiin luovalla tavalla yhdistää erilaisia asioita. Meidän mielestä lukijoiden kannalta kiinnostava uutisjuttu saatiin kysymällä poliisilta viikonlopun tapahtumista, ymmärtämällä poliisin lausunnot väärin ja liittämällä kaikki Pirkanmaalla tapahtuneet häiriöt BlockFestiin”, Jokinen kertoo entistäkin vakavampana. ”Harkitsimme myös samana viikonloppuna järjestettyä Jehovan todistajien alueellista konventtia sekä vaihtoehtoisesti zombien syyttämistä tapahtuneesta, mutta lopulta BlockFest tuntui sopivimmalta.”, päätoimittaja jatkaa lasittunein silmin ja asettaa kattilan päähänsä. Tapahtuman uutisoinnin draaman kaari parani entisestään Aamulehden julkaistua etusivullaan Jon Cederbergin mielipidekirjoituksen. Cederberg kirjoittaa sopivasti Aamulehden linjan mukaisesti tulleensa pahasti häirityksi BlockFestin melun takia. Mielenkiintoisin yksityiskohta kirjoituksessa oli lukijoiden kannalta se, ettei kirjoittajaa ole olemassa. Aamulehti totesi, ettei heillä nyt voi olla aikaa kaiken maailman taustaselvitysten tekemiseen, koska ”täällä on kaikilla paljon töitä”. Aamulehden selitys on strategian mukainen ja täysin looginen. Miten nyt sanomalehti voisi tutkia asioiden taustoja? Sellainen ei kuulu ollenkaan Aamulehden strategiaan. Joillekin sosiaalisen median käyttäjille tämä jäi epäselväksi heidän ihmetellessään, miten festivaalin järjestäjät onnistuivat täydellisinä amatööreinä selvittämään kirjoittajan non-eksistenssin parissa tunnissa. Kyse ei kuitenkaan ole salaliitosta, vaan strategiasta.
Lehti haastatteli Aamulehden strategiasta julkaisun entisen päätoimittajan Matti Apusen kanssa. ”Olin huolissani siirtyessäni pois Aamulehdestä, miten lehteen voitaisiin löytää edes lähestulkoon yhtä sekopäinen ja todellisuudesta vieraantunut jeppe kuin itse olen. Olen kuitenkin voinut mykistyneen ihastuksen vallassa seurata seuraajaani, joka on ylittänyt kaikki odotukset.”, Apunen lataa värisevällä äänellä.
Myös konsernijohdossa ollaan tyytyväisiä tulevaisuudennäkymiin. Toimitusjohtaja Kai Telakalla toteaa johdon olevan erittäin tyytyväinen päätoimittajavalintaansa. ”Meillähän on ollut vaikeuksia löytää sopivia päätoimittajia toteuttamaan strategiaamme. Lapin kansaankin meinasi tulla valittua ihan vääränlainen henkilö, mutta onneksi virhe tuli havaittua ajoissa.”
Päätoimittaja Jokinen ei halua strategisista syistä puhua strategiasta, mutta puhuu kuitenkin. ”Lukijat saavat rahoilleen varmasti vastinetta. Hyviä tarinoita on suunniteltuna paljon. Ensi vuonna aiomme uutisoida Elviksen ylösnousemuksesta ja vuodelle 2014 on suunniteltu isoa juttua siitä, miten leguaanit söivät meksikolaisperheen. Sanomalehdissä on perinteisesti oltu niin kapeakatseisia. On ajateltu, että artikkelien kirjoittamisessa pitäisi rajoittaa itseään todellisuudella, tosiasioilla ja suhteellisuudentajulla. Sellainen on mitä suurinta humpuukia. Lukijamme ansaitsevat enemmän.”, Jokinen lopettaa ja poistuu hihitellen paikalta. Poistuessa kortit hänen pakastaan putoilevat yksitellen maahan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *