3.8.2010 21:07 | Yleinen

Kansalaisjournalismi, elokuu 2010

Lehti on tavalliseen tapaansa trendien aallonharjalla. Siksi julkistammekin nyt Lehden suuren kansalaisjournalismikokeilun, jossa kuka tahansa – aivan kuka tahansa – voi päästä tuottamaan ilmaiseksi sisältöä konsernillemme.
Tarkoituksenamme on moniäänisyyden tukeminen, työntekijöiden riistäminen sekä mainostulojen lisääminen. Lisää päivänpolttava kansalaisjournalistinen tuotoksesi tälle sivulle, ja saatat saada mainetta ja kunniaa (mutta et rahaa).
Lukijat saavat itse vaikuttaa interaktiivisen prosessin kautta dynaamis-proaktiivisesti siihen, mitkä merkinnät he haluaisivat nostettaviksi etusivuille. Tämä tapahtuu klikkaamalla peukaloikonia. Mikäli jaksamme, nostamme parhaita tuotoksia silloin tällöin näkyville etusivullemme. Sen suurempaa kunniaa et varmaan voisi kuvitella, ethän?
Ja siis tulihan selväksi, että rahaa tästä ei tipu senttiäkään?

Ohjeita
kansalaisjournalistille

Onnea! Olet nyt valmis kansalaisjournalisti.
Arkistosta löytyvät kaikki julkaistut kansalaisjournalistiset jutut sekä vanhemmat kansalaisjournalismiehdotukset.

60 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismi, elokuu 2010”

Katainen: Avioliittokeskustelu ei vielä riittävän absurdi
(FARMARIMESSUT) Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen harmittelee, että keskustelu sukupuolineutraalista avioliitosta ei ole vielä riittävän absurdilla tasolla, ja tunkeekin siksi oman lusikkansa soppaan.
”Avioliitto on puhtaasti kirkollinen asia. Kirkon antamasta siunauksesta parisuhteelle käytetään nimitystä avioliitto”, Jyrki Katainen määritteli.
”Vai mitenköhän se meni. Luulen että ihmiset tarkoittavat niin hirveän eri asioita sanalla ’avioliitto’. Niin minäkin. Minun pitää varmaan omassa keskuudessanikin selventää sitä”, Katainen mutisi itsekseen.
Katainen kertoi haluavansa, että sekä homot että homofobit äänestäisivät kokoomusta. ”Sen takia Zysse [Ben Zyskowicz] on meidän eduskuntaryhmän puolesta päättänyt, että haistatamme puoluekokoukselle paskat ja äänestämme näissä homoasioissa fifty-fifty”, Katainen valotti Lehdelle puolueensa taktiikkaa.
”En edes hirveän mielelläni käyttäisi koko avioliitto-sanaa. Ei avioliitto nyt ole mikään ihmeemmin tärkeä asia”, Katainen huikkasi vielä taksin ikkunan raosta.
Turun piispa Amadeus Väyrysen mukaan Kataisen aivopierut ovat puhtaasti kokoomuksen sisäinen asia.

Miehen seurustelukumppani on harvoin mies
Homojen seuranhakuilmoituksissa lukee usein vaatimus: seuralaiselta vaaditaan isoa kalua ja lihaksista kroppaa. Monien seuranhakijoiden mukaan tämä on kiertoilmaus sille, että seuralaiseksi halutaan mies.
Homot ovat harvassa, varsinkin heteromiesten seuralaisina. Miehiä ei juurikaan näkynyt myöskään Lahdessa heteromiesten seuralaisille järjestetyssä valtakunnallisessa kurssitapahtumassa. Monikymmenpäisen naisseuralaisjoukon seassa oli vain yksi mies.
Seuranhakumarkkinoilla tämä tarkoittaa sitä, että varsinkin nuoret naiset kokevat pääsevänsä homojen kumppaniksi miehiä heikommin.
-Viime keväänä hain paljon homojen seuraa, mutta mistään ei tullut mitään takaisin. Homojen seuralaisten paikat ovat kiven alla. Oman homoni sain suhteilla, toteaa vastikään homon seurustelukumppaniksi päässyt Martta Kukkanen.
Naiset kokevat miesten vievän homot.
-Eihän sitä suoraan homojen seuranhakuilmoituksessa sanota, että kaivataan miestä, mutta kun siellä lukee iso kalu ja lihaksikas kroppa, se antaa siitä vihjeitä, toteaa Martta Kukkanen.
– Tietysti siitä saattaa etua olla, että on mies. Kropan lihaksikkuuteen naisetkin nykyään paljon panostavat, mutta kyllä niitä miesseuralaisia haetaan, lisää homon seuralainen Repe Raksala.

KOKOOMUS NEUTRAALILLA KANNALLA
(HUVIVENE) Kansallinen Kokoomus on esitellyt uuden linjauksensa, jolla puolue uskoo saavuttavansa sekä eduskuntavaalien että presidentinvaalien murskavoiton.
”Yhdessä Vihreiden Piiperöitten kanssa olemme ajamassa sukupuolineutraalia linjaa, jossa ehdokkaamme ja nykyiset edustajamme maamme kaikissa luottamustoimissa tulevat olemaan karvattomia, munattomia ja selkärangattomia ääliöitä, joita ei kiinnosta kuin alapään hively ja selänrasvaus. Vaadimme, että ehdokkaittemme sukupuolta ei saada selville oli sitten oliolla tissit tai munat tai molemmat”, kuvailee puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen.
Suurin osa kansanedustajistamme täyttävät kriteerit jo nyt. Kirkko ja luomiskertomus ovat aina olleet arvomaailmamme perustoja emmekä halua Darwinin luomiskertomusta kumota, vaikka niin halutessamme pystyisimmekin.”

Kokoomuksen kansanedustajat ovat liekeissä
(HYVINVOINTI VALTIO) Puolueettoman journalistisen liiton teettämien tutkimusten mukaan Kokoomuksen kansanedustajat ovat onnistuneet antamaan uskomattoman mitäänsanomattomia kommentteja viime aikoina. Tämä on aiheuttanut puolueen poliittisen jargonin jauhannan indeksin nousun kaikkien aikojen lukemiin. Mittarissa on saavutettu jo wau-sektori ja samalla kansan keskuudessa vallitsee kaikkien puoluiden tavoittelema tietämättömyys puolueen todellisesta linjasta. Nämä asiat voivat asiantuntijoiden mukaan olla jopa yhteyksissä toisiinsa.
Esimerkiksi Sauli Niinistön ja Ilkka Kanervan antamat vastaukset kysyttäessä henkilökohtaista kiinnostusta presidenttivaalien ehdokkaaksi asettumista kohtaan ovat olleet vallan mainioita edesauttamaan Kokoomuksen (kok.) menestystä. Sauli Niinistö: ”tiedän, että presidentinvaalit lähestyvät, mutta olen poliitikko ja minulla on tärkeitä projekteja vireillä ja muuta tekemistä esimerkiksi EU asioiden parissa, joten mistään presidenttipelistä puhuminen ei juuri nyt ole ajankohtaista.” Ilkka Kanerva: ”käyn juoksulenkillä kaksi kertaa vuodessa ja jos sattuu olemaan talvi, niin tykkäänhän minä myös hiihtämisestä. Myös esimerkiksi vaikka uiminen on mukavaa.”
Tottakai myös puolueen puheenjohtaja on ollut liekeissä ja johtanut esimerkillään latelemalla kuin liukuhihnalta mitäänsanomattomia lausuntoja asiaan kuin asiaan. Jyrki Kataisen puhe on ollut kuin musiikkia korville ja seuraavan kaltaisia poliittisia lausuntoja on aina ilo kuunnella: ”valitettavasti tämä ajatus ei toteutunut ja tämä kommentti on ristiriidassa kansan toiveiden kanssa ja demokratiassahan kansa on nimenomaan se joka äänestää.
Siksi kansan miehenä pyrinkin vastaamaan äänestäjien toiveisiin parhaalla mahdollisella tavalla ja juuri siihen käytänkin kaikki voimavarani.”

Lisäksi, Jutta Urpilaisen: ”Joku sanoi joskus, että nykypolitiikassa puoluerajat ovat hämärtyneet niin pahasti ettei tässä edes tiedä pitäisikö sitä itkeä vai nauraa. Mitäköhän hän mahtoi tarkoittaa?” ja Ben Zyskowiczin: ”terveydeksi.”, kommentit ovat auttaneet puoluetta saavuttamaan tämän saavutuksen ja taanneet suosion sekä tunnettavuuden. Timo Soinilla (persu.) myös tottakai on mielipide ja selitys muodostettuna indeksin nousulle, eikä se ole katkera.

Venäjä korjasi potin Heinolan Darwin-palkintogaalassa – suomalaiskilpailija jäi toiseksi
(SAUNA) Venäjän edustaja voitti Darwin-palkinnon Heinolassa järjestettyjen Löylyn MM-kisojen yhteydessä.
Tällä kertaa palkinnon saamiseen riitti itsensä kypsentäminen welldoneksi 110-asteisessa saunassa. Miehen tulos oli tämän oma ennätys.
Ennakkosuosikkina finaaliin osallistunut, mutta kakkossijalle taipunut suomalaiskilpailija joutui sairaalaan kypsyttyään saunassa vain mediumiksi.
”Parhaamme yritettiin, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Kisojen taso oli todella korkea”, kommentoi Suomen joukkueen valmentaja Antti Muurinen.
”Hyvin menneen harjoituskauden jälkeen haettiin parempaa tulosta, mutta pitää muistaa, että kakkossija on kakkossija. Eiköhän tälläkin irtoa rantatontti ja kutsu linnan juhliin”, hän jatkaa.
”Saunat ovat suunniteltu vain tappamista varten, joten miksi niiden pitää olla sallittuja Suomessa. Vain muutama promille suomalaisista saunoo, eikä tämän ryhmän harrastuksella voida hyväksyä saunojen hankkimista yksityiskäyttöön. Kuinka monen ihmisen on vielä kuoltava, ennen kuin päättäjät heräävät totuuteen ja kieltävät saunat”, jyrähtää paikallinen mies.

Esimerkiksi Sauli Niinistön ja Ilkka Kanervan antamat vastaukset kysyttäessä henkilökohtaista kiinnostusta presidenttivaalien ehdokkaaksi asettumista kohtaan ovat olleet vallan mainioita edesauttamaan Kokoomuksen (kok.) menestystä. Sauli Niinistö: “tiedän, että presidentinvaalit lähestyvät, mutta olen poliitikko ja minulla on tärkeitä projekteja vireillä ja muuta tekemistä esimerkiksi EU asioiden parissa, joten mistään presidenttipelistä puhuminen ei juuri nyt ole ajankohtaista.” Ilkka Kanerva: “käyn juoksulenkillä kaksi kertaa vuodessa ja jos sattuu olemaan talvi, niin tykkäänhän minä myös hiihtämisestä. Myös esimerkiksi vaikka uiminen on mukavaa.”
+1

Ääri-ilmiöiden aika syvenee
(TASAVALTA) Viimeaikaiset ääri-ilmiöt ovat osa laajempaa yhteiskunnallista kehitystä, näkevät Suomen uskontopoliittiset johtohahmot. Syntisiä rangaistaan, ja neljä ratsastajaa jo odottaa aikaansa maapallon neljän reunan alla.
Europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholan (kons.) mukaan Venäjän metsäpalojen savu on kansalaisille oleva varoituksena harhaoppisesta menosta ja kolmihaaraisten avioliittojen harjoittamisesta. Idän punavaarasta ja kapitalismiin uskomattoman Neuvostoliiton perinnöstä varoittaa myös Pertti Salolainen (Preuss. sin.), jonka mukaan kotimaisin voimin vaaraa voitaisiinkin jo pienentää (mutta ei mielellään kokonaan poistaa, koska siinä menisi hyvä keppihevonen).
Uusimpana merkkinä Näkymättömän Käden rangaistuksesta pidetään niin sanotuissa oikeissa piireissä Porin Sonisphere -festivaaleille iskenyttä ”syöksyvirtausta”. ”Siinä saivat syntiset hevarit mitä ansaitsivat”, kommentoi Lehden katugallupin tavoittama herrahenkilö maailman poliittisesta keskipisteestä. ”Homojakin taitavat vielä olla, kun niin sen mustan nahkan perään kuolaavat”, jatkoi mahdollisimman tavanomaisiin vaatteisiin pukeutunut kotihetero ohikulkija Lehdelle. Myös Ukko Ylijumalan vasamista varoitetaan jälleen väärintekijöitä.

Halonen lahjoi Ruotsin hovin
Ruotsin poliisi etsii kiivaasti Suomen presidentti Tarja Halosta. Presidentin epäillään lahjoneen hääparin häpeilemättömästi hääpäivänä.
Tukholman piirin poliisipäällikkö Lars Larssonin mukaan lahjus oli lasiesine, tarkemmin ottaen ”ihan vitun kallis ruttuinen möhkäle”.
”Katsokaa! Elefantti!” tapausta kommentoi Ruotsin kuningas Kaarlo Kustaa II juuri ennen kuin hän laittoi sormeensa jonkin sormuksen ja katosi näkymättömiin.
Lehti tavoitti Halosen Kultarannasta sulloutumasta avaruusrakettiin. ”Ette saa minua koskaan kiinni! Bwahhahhahhahhaa!” Halonen sössötti raketin ovensuulta.

Poliittisen satiirin määrä huolestuttavan vähäistä
(TAMPERE) Poliittisen satiirin määrä Suomessa on päässyt laskemaan huolestuttavan alhaiseksi kertoo Tampereen yliopiston huumorintutkimuksen laitoksen julkaisema uunituore selvitys.
”Selkeimpänä merkkinä poliittisen satiriin puutteesta voidaan pitää Paavo Väyrysen ja Mauri Pekkarisen liian pitkään jatkuneita poliittisia uria. Maissa, joissa poliittisen satiirin määrä on suositeltavalla tasolla Väyryset ja Pekkariset on yleensä naurettu ulos jo näiden poliittisen uran alkuvaiheessa” kertoo tutkimusryhmän johtaja poliittisen satiirin dosentti U. Vilenin.
Tutkimuksen mukaan poliittisen satiirin puute uhkaa pahimmassa tapauksessa koko poliittisen järjestelmän tasapainoa.
Vilenin kertoo, että ”Pahimmassa tapauksessa pitkään jatkuva poliittisen satiirin puutostila voi johtaa Alexander Stubbien ja Jutta Urpilaisten täysin hallitsematon lisääntymiseen poliittisessa egosfäärissä.”
Selvityksen mukaan erittäin huolestuttavana viimeaikaisena merkkinä voidaan pitää myös sitä, että eräät poliitikot ovat ryhtyneet paikkamaan poliittisen satiirin puutetta ”tsoukeiksi” kutsutuilla kotikutoisilla virityksillä.
”Tälläinen kotitekoinen huumori on erittäin arvaamatonta ja saattaa pahimmassa tapauksessa osua omaan jalkaan. Näiden yrittelijöiden, kuten Mauri Pekkarisen toivoisinkin ymmärtävän, että ei kannata yrittää liikaa. Kyllä teille nauretaan muutenkin” lupaa dosentti Vilenin.

Paavo Lipponen vyöryi näyttävästi Helsingin yli
(SUOMENLINNA) Helsinki koki viikonloppuna kauhun hetkiä Paavo Lipposen pimentäessä auringon ja vyöryessä Helsingin yli kaikessa mahtavuudessaan.
Aluksi helsinkiläiset luulivat, että kyseessä on vain jonkin suuren muinaisen prologi maailman tuhoamiselle, mutta tilanne näytti pian todellisen, paljon pahemman luonteensa.
”Murrr… Brrrr…”, salamoita sylkenyt valtava olento jyrisi Helsingin yllä hitaasti liikkuessaan.
Lehden haastattelema, pahoin traumatisoitunut silminnäkijä kertoi, että aivan kuin murinasta olisi voinut erottaa sanat ”Vihreääät…” ja ”Heidi Hautalaaaa…”.
”En ole koskaan nähnyt mitään yhtä pelottavaa”, änkytti 12-vuotias Suomenlinnassa asuva tyttö.

MM-SAUNAONNETTOMUUS TÄYTTÄÄ VIHARIKOKSEN MERKIT
Saunomisen maailmanmestaruuskilpailuissa sattunut tapaturma on osoittautumassa viharikokseksi. Iskun motiiviksi arvellaan arvoliberaalia asenneilmapiiria, joka kukoisti kilpailun järjestelyissä, kun läjä alastomia samaa sukupuolta edustavia ihmisläjiä päästettiin omalla vastuullansa ähkimään ihan vitun pieneen ja kuumaan koppiin. Tapahtuman vastaava ja vihtova koordinaattori Ossi Arvela kommentoi jokaisen osallistujan tienneen tällaisen piilohomoilun fyysiset riskit ja lääkärikin oli jo vuosia kuulemma jotain sanonut.
Silti kovinta homostelijaa ei kyetty ratkaisemaan järjestäjien keskeyttäessä kahden miehen hikinen puhde. Ossin mukaan meininki saunassa alkoi vaikuttamaan jo niin kuvottavalta, että kaksikko päätettiin raahata ulos saunasta. Kaksikon venäläinen osapuoli menehtyi, mutta ei saunan aiheuttamiin rasitteisiin, vaan tapauksen takana epäillään olevan Suomen elintarvikealan kiihkofundamentaali meijeri- ja lihatuottajat, joilla on tiedettävästi yhteyksiä äärikeskustalaisiin radikaaleihin sekä sympatioita kristillisdemokraattien aivopieruihin. On mahdollista, että venäläinen kilpailija oli altistettu suomalaiselle maidolle ja juustolle aiemmin samana päivänä.
Mielipidehirviö Päivi Rrrr. esitti pahoittelunsa tapahtuneelle, ”kovin traagista, että tällaista voi yhteiskunnassamme tapahtua, toisaalta ei raamatussakaan saunota, joten saunan taakse joutuisi koko porukka, tällä en halua tarkoittaa mitään, enkä tällä, kuole myrkkyjuustoon homoryssä muahahah, vaikka näin sanonkin”.
Myös tasavallan äiti, Tarja Halonen ilmaisi järkytyksensä ja vaatii perinpohjaista selvitystä, selkäsaunaa ja verilöylyä. Presidentti linjasi teon olleen vakava kolaus Suomelle saunavaltiona, tylsänä valtiona ja hikoilevien läskien miehekkäänä paikkana vertailla toistensa mahojen alta flirttailevia peniksiä.
”Suomalainen, ruotsalainen ja venäläinen kilpailivat kuka pystyisi saunomaan…” pyrki Tsoukki-Mauri selittämään tapahtumia itselleen ja medialle.

Näin tunnistat huumenuoren
(TIETOISKU) Huumeita käyttävän nuoren tunnistaminen on tai ei ole helppoa. Ensimmäisiä merkkejä on muuttunut käytös joko aggressiivisemmaksi tai passiivisemmaksi tai jossain tapauksissa jopa entistä normaalimmaksi. On kuitenkin huomattava, että käyttäytyminen ei välttämättä kuitenkaan muutu ja sekin voi olla merkki huumeiden käytöstä. Nuorissa pitää vielä huomioida, että hän voi käyttäytyä joko enemmän tai vähemmän teinimäisesti kuin normaali teini tai sitten noudattaa normaalin teinikäyttäytymisen mediaania.
Helpoimpia tapoja oireiden tunnistamiseksi ovat selvät tai lievät tai normaalit merkit teinin ulkoisessa olemuksessa. Selvimpänä merkkeinä pidetään yleisesti liikkumista piikki lihassa tai jointti huulessa tai kokaiinin sniffailemista luokan etupenkissä. Vaikeampaa on taas huomata, jos kokaiinia impataan takapenkissä tai yksityisesti tai ei ollenkaan. Teini voi myös vaikuttaa muutenkin ehkä päihtyneeltä, jos hän on huumeiden vaikutuksen alaisena.
Myös rahan tarve on selkeä merkki, johon suhtaudutaan yleisesti liian pienellä vakavuudella. Heti, jos ja kun teini on rahan tarpeessa tulisi ottaa vähintäänkin yhteyttä viranomaisiin tai sitten ei tai jopa kuskata teini itse vieroitukseen tai tilata taksi. Mitään liian suuria johtopäätöksiä ei kuitenkaan kannata tehdä, koska merkit voivat olla henkilökohtaisia ja eri huumeet voivat vaikuttaa eri ihmisiin eri tavalla.
Huumenuoren tunnistamisessa tärkeintä on kuitenkin tunnistaa ihminen ensin nuoreksi ja muistaa, että nuoret ovat nuoria.

Hallitus aloitti taistelun sääilmiöitä vastaan
(SUOMI) Hallitus on päättänyt perustaa työryhmän estämään myrskyt, ukkoskuurot ja muut sääilmiöt. Myöhään keskiviikkoaamuna kokoontuneessa hätäkokouksessa oltiin yksimielisiä siitä, että sääilmiöt ovat harmillisia ja saattavat edistää kainalohien muodostumista.
”Onhan se ikävää, jos silloin tällöin tuulee niin, että tupee lähtee”, totesi Mauri Pekkarinen heti kokouksen jälkeen ja näytti nyrkkiä lähestyvälle ukkospilvelle.
Vaikka useissa medioissa on spekuloitu ympäristöministeri Paula Lehtomäen olevan syyllinen Suomessa esiintyvien sääilmiöiden taustalla, kokouksessa ei otettu asiaan kantaa vaan pallo siirrettiin aloittavalle työryhmälle.
”Ei tänne mitään syyllisiä tultu etsimään, vaan ennemminkin pitämään hyvä kokous. Jos nyt joku työryhmä perustettiin niin hyvä niin”, kertoi puolustusministeri Jyri Häkämies ja oli olevinaan kovakin jätkä.
Työryhmä aloittanee ensi viikolla pystyttämällä jättimäisen pressun auringon ja Suomen välille. Työryhmän johtajaksi nimettiin Myrskyluodon Maijan säveltäjä Lasse Mårtenson.

Eduskunnassa pyydeltiin anteeksi
(EDUSKUNTA) Koko eduskunta määrättiin tänään kinastelun takia halaamaan ja pyytämään toisiltaan anteeksi.
Tapahtumaketju sai alkunsa, kun eduskunnan vahtimestari joutui puuttumaan pääministeri Mari Kiviniemen ja Eero Heinäluoman väliseen riitaan. Luotettavien lähteiden mukaan tapahtuman kulku oli seuraava: Kiviniemi oli ensin haukkunut Eeroa rasistiksi johon Eero oli vastannut “se on itte, joka toista haukkuu”.
Eeron ja Marin mentyä kantelemaan vahtimestarille riitaan liittyi Kokoomuksen eduskuntaryhmä, joka kanteli Jutta Urpilaisen ja vasemmistolaisten jatkuvasti tönivän ja läpsivän kookomuslaisia eduskunnan hiekkalaatikolla. Vasemmisto puolustautui sillä, että Katainen ja Niinistö olivat vieneet kaikki lapiot ja ämpärit hiekkalaatikolla eivätkä antaneet muiden leikkiä niillä.
Riidan jatkuessa koko Vihreiden ryhmä purskahti itkuun, koska syöttötuoliin teipattuna ollut Timo Soini oli muiden kinastellessa karannut ja varastanut Sinnemäen polkupyörän sekä käskenyt tätä ”vetämään burkhan päähänsä”. Riitely saatiin loppumaan vasta kun eduskunnan vahtimestari kyllästyneenä kitinään puuttui asiaan käski kaikkia kansanedustajia halaamaan ja pyytämään toisiltaan anteeksi tai menemään nurkkaan istumaan.

Neuvosto…siis Venäjän pääministeri Vladimir Putin on sammuttanut maassa raivoavat maasto-ja metsäpalot
‎(OUMAIGAAD)Yleensä juotettavista lähteistä saatujen tietojen mukaan pääministeri VladimirPutinon sammuttanut kaikki Venäjällä riehuvat maasto-ja metsäpalot ruokatunnillaan kuluvan viikon torstaina. Tämän teki mahdolliseksi viime viikolla Moskovasta palopaikalle rakennettu 6-kaistainen moottoritie, joka oleellisesti helpotti Messia… siis pääministeri Putinin saapumista pelastamaan.
Lähteiden mukaan Putinin sammutti palot mahtikäskyllään: ”Ja katso, minä sanon teille liekit, sammukaa.” Sammutusta oli seuraamassa Venäjän keskus-ja aluejohtoa sekä suuri joukko taivaallista sotaväkeä.
Sammutusoperaation jälkeen Putin herätti sammutustöissä kuolleet palomiehet ja suoritti 12 veretöntä sydämensiirtoleikkausta tilannetta seurannneille ja ihmeteoista infarktin saaneille apparatshnikeille. Myöhemmin golf-kierroksella rentouduttuaan Putin iski 150 hole-in-one-lyöntiä, kertovat lähteet.

Cthulhu pyytää anteeksi kesän myrskyjä
(MILFY WAY) Kaikkien rakastama ja palvoma muinainen jumalolento Cthulhu (os. Luukkainen) on pahoillaan aiheuttamastaan tuhosta ja hävityksestä jota hän on aiheuttanut osissa Suomea viimeisten viikkojen aikana. Hänen omien sanojen mukaan kyseessä oli vain huolimattomasti suunnattu syvä huokaus hänen osaltaan.
”Mtwaghah! Rrlarghrraaie.” murisi Cthulhu, näyttäen hieman katuvalta.
Asiantuntijat eivät pääse yksimielisyyteen siitä pitäisikö Cthulhun lakata huokailu vai pitäisikö ne vain jatkossa suunnata tarkemmin, eli poispäin tästä galaksin kolkasta. Cthulhu puolestaan ei pääse yksimielisyyteen siitä pitäisikö hänen upottaa kaikkien ihmisten mielet ikuiseen hulluuteen vai tulisiko heidän sielut vain sulattaa negatiiviseksi mustaksi limaksi avaruuden kylmässä tyhjiössä.

Zlatan alennusmyynnissä?
(BARCELONA) Jalkapallomaailmasta kuuluu kummia huhuja, joiden mukaan viime vuonna FC Barcelonassa alisuorittanut ruotsalainen hyökkääjätähti Zlatan olisi vaihtamassa osoitetta. Huhujen mukaan Manchester City on tarjonnut miehestä 675 000 miljardia euroa. Barcelonan valmentaja Josep Guardiola, kuintenkin huikkasi vaihtopenkiltä: ”Stockmannin hullut päivät alkoivat?, naurahti kyynisesti perään ja sylkäisi puolivahingossa toimittajaa kengille.
Manchester Cityn valmentajan Roberto Mancinin mielestä joukkueella ei ole kokoonpanossa erityisesti tilaa tai tarvetta hyökkääjälle, mutta: ”jos halvalla lähtee” ja hän korostaa hyvää hintalaatusudetta. Zlatan kommentoi itse huhuja sanomalla, että maapallo ja jalkapallo ovat molemmat palloja, joten miksi ei. Zlatanin vuosipalkka Manchester Cityssä olisi n. 29 miljoonaa tuhatta euroa, joka olisi ruotsalaisen mielestä ”OK”. Myös Bayern München kiinnostui pelaajasta ja sielläpäin arvottiin ” 342 miljardia… 100 senttiä, 300 000 puntaa?, kuinka paljon maksaa 5 tähden hotelli erottajalla? Biljardin? Biljoonan? ..Münichin Lidlssä on muuten kuulemma vanhentuneet sauerkrautit tarjouksessa tänään, pitää mennä..”.
Guardiola kuitenkin lopetti huhut sanomalla, että Zlatanille on jo varattu paikka vaihtoaitiosta.

Osama bin Laden löytyi Valkoisesta talosta
(WASHINGNTON DC) Osama bin Laden on löydetty Valkoisesta talosta Washingtonista viime perjantaina. Osama oli järjestänyt talon tiloissa illalliskutsut juhlistaakseen parhaillaan meneillään olevaa Ramadania.
Aterialla Osama piti puheen, jossa ilmaisi puolustavansa WTC-tornien alueelle suunnitteilla olevan moskeijan rakentamista.
”Uskon, että muslimeilla on oikeus harjoittaa uskontoaan siinä missä kenellä tahansa muullakin tässä maassa”, Osama messusi.
Ääri-islamilaiset ryhmät ovat tunnetusti hakeneet tontteja uskonmenojensa harjoittamiseen mm. Times Squarelta ja Lontoon metrosta.
Manhattanin moskeijan yhteydessä olisi tarkoitus pystyttää myös islamilainen kulttuurikeskus, josta Lehden tietojen mukaan olisi mahdollista vuokrata kerho- ja kokoustiloja terrorismiyhtymille, jotka aikaisemmin ovat joutuneet kokoontumaan ahtaissa kellareissa ja pyörävarastoissa.
”Uskonvapauteen sisältyy oikeus rakentaa temppeli ala-Manhattanille”, Osama sanoi puheessaan.
Puheensa lopuksi hän toivoi vielä kuolemaa vääräuskoisille ja siunasi Allahin nimeä.
http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-10973459

Trendsettereiden massakuolemat johtamassa hipstereiden katoamiseen?
(IBIZA) Maailman Luonnonsäätiön pääjohtaja James Leape of Faithe on tänään julkaissut kansainvälisessä mediassa seuraavan tiedotteen:
Minulla on unelma. Näinä päivinä, Herra paratkoon, se on kuin ihmeen kautta alkanut käydä toteen. Vetoan teihin, lajitoverini, kaiken hyvän ja luonnollisen säilymisen nimissä: rakentakaa kiireesti lisää hotelleja, korkeita, parvekkeellisia, kauniita, ihania hotelleja, joiden pihoilla tuhannet uima-altaat välkehtivät auringon kilossa!

Pässien sormenjäljet rekisteriin
Sisäministeri Anne Holmlund (kok) käynnistää selvitystyön pässejä varten kerättävän sormenjälkirekisterin avaamiseksi poliisille, kertoo Sunnuntailehti. Viranomaiset saisivat käyttää sormenjälkiä tutkiessaan vakavimpia rikoksia, kuten henkirikoksia sekä törkeitä seksuaali- ja huumausainerikoksia.
Eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi (kok) pitää rekisterin avaamista ongelmallisena. Hänen mukaansa pässiä varten kerätyn rekisterin käyttötarkoitusta ei pidä jälkikäteen muuttaa.
”Se rikkoo luottamusta, joka pässirekisterillä nyt on”, Sasi kommentoi.

Suomalaiset ovat valinneet Newsweekin maailman parhaaksi lehdeksi
(BURKINA FASO) Suomalaiset ovat listanneet maailman parhaat lehdet ja ykkössijan vei New Yorkissa ilmestyvä Newsweek.
Suomalaiset vertasivat maailman lehtiä usean eri tekijän avulla, joita olivat mm. olivat paperin laatu, taitto, stiftauksen pitävyys, suomalaisia koskevien artikkeleiden määrä sekä soveltuvuus ruuanlaittoon sekä mökkivessojen intiimihygienian tarpeisiin.
Erityistä kiitosta lehti sai soveltuvuudestaan ikkunanpesuun. Koska suurikokoisten sanomalehtien on helpompi saavuttaa hyvä kuivauskyky, otettiin huomioon myös lehden koko suhteessa keskimääräisen 70-luvulla rakennetun Itä-Helsinkiläisen lähiökerrostalon keittiönikkunan kokoon.
Pitkäveteisyydestään huolimatta Newsweek on aivan mahtava lehti lukea, suomalaisten simasuista suitsutetaan.

Oulun yliopisto lakkauttaa kaiken opetuksen
(KIELIKESKUS) Oulun yliopisto on ilmoittanut lakkauttavansa kaiken virallisen opetuksen ja aloittavansa välittömästi yhteistoimintamenettelyn mukaiset neuvottelut koko tutkimus- ja opetushenkilökunnan irtisanomiseksi.
“Yliopisto-opiskelussa on oikeastaan kysymys paikallisen liike-elämän tukemisesta. Nyt kun luentoja ja tenttejä ei enää järjestetä opiskelijoille jää huomattavasti enemmän aikaa tukea paikallisia ravintolayrittäjiä.” visioi yliopiston rehtori Lauri Lajunen.
Päätöksen taustalla on Kehittyvien maakuntien Suomi ry:n teettämä selvitys, jonka mukaan perinteinen opetus ei enää kiinnosta opiskelijoita. Luentojen ja tenttien sijaan opiskelijat haluavat mieluummin käydä kaljalla ja opiskelijaristeilyillä. Opiskelijoiden muuttuneet toiveet pyritäänkin huomioimaan muuttamalla yliopiston Linnanmaalla sijaisevat toimitilat Suomen suurimmaksi bilekeitaaksi. Tilat on jo vuokrattu ravintoloitsija Sedu Koskiselle.

Aalto-yliopisto kansainvälisen ranking-listan ykkönen
(ARKHAM) Suomalainen Aalto-yliopisto on noussut kansainvälisen arviointilistan kärkisijalle. Yhdysvaltalaisen Miskatonic Universityn laatima aakkosjärjestykseen perustuva listaus asettaa huippuyliopiston ensimmäiselle sijalle. Toiseksi kirii hiuksenhienolla erolla tanskalainen Aarhus Universitet.
Aakkosjärjestykseen perustuva ranking-lista on selvästi paras tapa mitata yliopistojen kilpailukykyä kansainvälisesti. Vertailu helpottaa yritystilaajienkin toimintaa, sillä se mahdollistaa parhaan yliopiston löytämisen jo puhelinluettelon ensimmäiseltä sivulta”, kommentoi monitieteellisen arviointiryhmän puheenjohtaja Henry Innsmouth puhelimitse Yhdysvaltain Providencestä.
Aalto-yliopistossa uutinen otettiin vastaan riemuiten. ”Suomalaisen yliopistojärjestelmän maineen ja tuottavuuslaskelmien kannalta on ehdottoman tärkeää, että tämän kaltaisissa kansainvälisissä vertailuissa saavutetaan hyviä tuloksia. Aakkosjärjestys on paras tapa mitata henkistä pääomaa”, Aalto-yliopiston tiedotusvastaava Eliel Eliel Saarinen riemuitsi tuoreesta uutisesta. Opinahjossa on varauduttu jo tulevaisuuden haasteisiin, ja yliopistokollegiossa onkin vireillä ehdotus muuttaa yliopiston nimi muotoon ”Aaalto-yliopisto”.
Suomalaisittain katsottuna uuden ranking-listauksen julkistamisessa on oli synkkiäkin puolia. Toimittaja ei tavoittanut listan häntäpäähän jääneen Åbo Akademin tiedottajaa.

Meidän journalismi parempaa kuin muiden journalismi
(KABINETTI) Suomen journalismi on päihittänyt amerikkalaisen journalismin journalistisessa kädenväännössä, jossa jenkkien journalismi valitsi Suomen journalismin maailman parhaan valtion journalismiksi. Suomalainen tutkiva journalismi kuitenkin löysi journalismista epäkohtia ja julkaisi journalistisen teorian alkuperäisen journalismin puutteista. Alkuperäisen journalismin lähde kuitenkin torjui hyökkäävän journalismin journamismilla, jolla se säilytti oman journalistisen kantansa eli Suomen journalismi on oikeasti maailman parasta journalismia. Nyt huulilla onkin vain kysymys, miten maailman paras journalismi suhtautuu vallitsevaan olotilaan ja tuleeko niitä journalistisia jatkotoimenpiteitä.
”Meidän journalistit tekee teidän journalistien journalismin” – olkoon journalistinen lausunto!

Suomessa saa maailman varmimmin ruokaa
<pP
(BONANZA) Suomi on jälleen kivunnut kärkisijalle kansainvälisessä vertailussa. Suomi tunnetaan nyt myös maana, jossa maailman varmimmin saa kystä kyllä.
Brittiläinen riskianalyysiyhtiö Maplesyrup katsasti TV:n ruokaohjelmien tilanteen 163 maassa. Kokkiohjelmien, aikuisiän diabetesta sekä sydän-ja verisuonitautia sairastavien yhteenlaskettu määrä kera riskissä kunnossa olevien kansalaisten vei Suomen ylivoimaisesti ensimmäiselle sijalle.
Ykkösija heltisi helposti, vaikka kalapuikkojen jakelun tehokkuudessa kouluissa on ollut selviä vaikeuksia. Toisaalta tilannetta on korjannut ruoan Venäjän viennin vähentyminen. Myös markettien roskisten sijoittelu on taannut suomalaisten pääsyn lihapatojen ääreen verrokkimaita paremmin.
Mittareina tutkimuksessa käytettiin myös vertailussa olevien maiden agraaripuolueiden röyhkeyttä, maanviljelyn ylituotannon tukijärjestelmää sekä tähtien konjunktioita tutkimushetkellä.
”Kyllä meidän on syytä olla ylpeitä, Suomessa paska varmasti kulkee ja suolet laulaa hoosiannaa,” kommentoi Elintarvikeviraston apulaistarkastaja Uuno Turhapuuro tutkimusta.

Lentokone yritettiin kaapata San Franciscossa
(NILSIÄ) Yhdysvalloissa San Franciscon lentokentällä evakuoitiin lentokone epäillyn kaappausyrityksen takia myöhään eilen illalla Suomen aikaa.
Kaappaajaksi epäilty mies saatiin pian kiinni paikallisen Suomi Cafe:n terassilta. Epäilty savolaismies kiisti terrorismisyytteen ja sanoi että hänellä myynnissä oleva Cessna on laillisesti kaupan ja ”..minnoon tiältä hakemassa kunnollista hintoo tuosta konneesta”.
Samaa miestä on aiemmin epäilty uhanalaisten eläinten kaupasta. Hänen uskotaan kaupitelleen hongkongilaiselle miljonäärille panda-karhun turkkia. Turkis osoittautui Riista- ja Kalatalouden tutkimuslaitoksen pannoittaman karhun turkiksi. ”Minä vuan uattelin, että se sitä panta-karhua olj vaella, niin kävin semmosen tärräyttämässä hengiltä toessatalavena tuosta Lammintaaksen metästä”, savolaismies toteaa ja pahoittelee murreväärinkäsitysten sarjaa.

Sähke: Pakistanin tulvat kiinnostavat kiviä
Jossain siellä idässä sijaitsevan Pakistanin tulvien seuraukset ovat saaneet mittavaa kansainvälistä huomiota.
”Notta eihän sole mithään. Myön kuapista mäni maiot mäjäksi ku oli sähköt poekki kaks päivöö.”, pistää paremmaksi Eerikinpoeka Lantakasa ja tilittää kuinka sikainfluenssarokotteen takia hänen ominaishajunsa on paskanvivahteinen.

HUH HUH MIKÄ VAU!
(ILTALÄPYSKÄN TOIMITUS) Supermegatissihelteestä nauttinut maajussi-ihqvau yllätti unohtamatta vilauttaa kainalokarvoja. Paljon seksiä riitti ja puumanaisen seksilelullakin oli vientiä.
Itsevarma malli ja juontaja oli treffeillä BB-ex-missin kanssa päällään pyllyvakoa auliisti esittelevät lantiofarkut. Pimppaan oli tatuoitu koko Raamattu väärinpäin. Rohkea ratkaisu. Sukkahousuihin törähtänyt ripulipaska herätti vihdoin metroseksuaalinkin halut.
NHL-miljonääri ja uusi rakas, huumekohu ja seksiskandaali. Seurustelu, ikuinen rakkaus, rankka ero ja illalla taas bilettämään. Välillä kaamea masennus ja sitten salille zumbaamaan.
Mitä vedit nenästäsi Viivi? Oliko isokin?
Katso kuvat!

Kansa raivona – Ilta-Sanomissa oli uutinen
(SEN TOISEN ILTALÄPYSKÄN TOIMITUS) Sadat verenhimoiset suomalaiset ovat kerääntyneet Ilta-Sanomien toimituksen soihtujen ja talikoiden kanssa. Ketään ei ole vielä kuollut, mutta mielenosoittajat pitävät todennäköisenä, että se ongelma korjaantuu kyllä pian.
”Tarkoitus olisi järjestää kunnon vanhan ajan härmäläinen mellakka, joten kyllä niitä raatoja rupeaa kohta tulemaan”, lupaa mielenosoittajien johtaja Uolevi Rehuperä. ”Akaksihan sitä leimautuu jos ei näin vakavassa asiassa saa ketään kylmäksi.”
Rehuperän mukaan päätös mielenosoituksen järjestämiseen syntyi kun naapurin Simo kertoi nähneensä Ilta-Sanomissa oikean uutisen joskus 70-luvulla. Hän ei muistanut enää mitä se käsitteli, mutta se oli joka tapauksessa ollut paras hänen lukemansa lehtiartikkeli siitä aiheesta.
”On se Perkele kun mihinkään ei enää voi luottaa”, Rehuperä noituu. ”Kun minä ostan kioskilta tasotonta paskaa niin haluan olla varma, että se myös on tasotonta paskaa. Jos haluaisin lukea uutisia niin muuttaisin maahan, jossa on vapaa tiedonvälitys ja tasokkaita lehtiä.”
Facebookiin perustamansa viharyhmän kautta Rehuperä löysi nopeasti tuhansia samoin ajattelevia, joista vain reilu 90% ei jaksanut vaivautua mielenosoitukseen.
”Me lähdemme siitä, että paskan on oltava paskaa, eikä se ole sitä jos se on joskus ollut muutakin. Tämä paljastus oli ihan sama kuin jos Paavo Väyrynen ilmoittaisi kokeilleensa nuorena homostelua, mutta olevansa kuitenkin oikeasti hetero. Se vain ei toimi käytännössä ollenkaan ja uskottavuus menee sen siliän tien.”
Mielenosoittajien mielestä Ilta-Sanomilla olisi ollut velvollisuus varoittaa hairahduksesta varoitustekstillä. Koska se ei tehnyt sitä, sen toimituksen on kohdattava kansan raivo kiltisti ja vastaan panematta, koska mielenosoittajat eivät usko rohkeutensa riittävän vastaan tappelevien kaappijournalistien teurastamiseen.
”Se tässä eniten pelottaa että jos ne yrittävät juosta pakoon”, Rehuperä paljastaa. ”En ole juossut kolmeen kymmeneen vuoteen ja Norttia menee pari askia päivässä, joten sydän ei taida kestää perään lähtemistä.”
Poliisi on paikalla seuraamassa tilannetta, mutta ei ole vielä päättänyt aikooko se sekaantua
”Vitu mä näillä palkoilla rupea muiden tappeluihin sekaantumaan”, toteaa nuorempi konstaapeli Teemu Räpeli. ”Kyllä se tilanne siitä itsestäänkin rauhottuu kun vaan jaksaa odotella.”

S. A. Tiainen Raportoi:
KODIN JA KOULUN RAJA HÄMÄRTYNYT MONELTA
Ikuinen kasvatuksellinen dilemma on jälleen kerran räjähtämässä kansalaisten naamalle. Missä kulkee kodin ja koulun välinen raja kasvatusvastuun suhteen, kyselee Irmeli 3 wee. Montaa vanhempaa kiinnostaa varmasti tieto siitä, voiko omaa lasta kasvatuksen nimissä kurittaa muuallakin kuin omalla tontilla. Pihtakankaan koulun vahtimestari Hermo Raunio on pyytänyt palkankorotusta, sillä hän on aktiivisuuspäissään alkanut jakamaan rautalapiolla oikeutta myös työajan- ja paikan ulkopuolella.
”Alkuaikoina emmä viittiny selvinpäin ees yrittää tulla töihin, mut kun mä tajusin tän mun rautalapion vaikutusvoiman tässä arsyke-toiminto-palaute-toiminnan uudelleen organisointi-kuviossa niin olen nauttinut vahtimestarin pestistä kuin… kuin..ööh…no perkele, keksikää te siellä vitun viisaassa toimituksessanne tähän joku herkullinen metafora”, Raunio tilittää.
Jotkut vanhemmat ovat yrittäneet tilata Rauniolta myös kotikäyntejä, koska kodin kasvatusote tai kuritusvälineistö on hukassa. Riihimäen poliisin mukaan kotikasvatusta pitää arvossaan lähinnä 20-30 vuotiaat yhteiskunnasta miedosti syrjäytyneet satunnaiskäyttäjät. Tällaisia henkilöitä Suomessa on noin 480 000. ””Hellyydellä, kasvatetaan hellyydellä…ja lämmöllä…ja sopivalla kastelulla ja tuuletuksella”, tietää neuvoa itseoppinut kotikasvatusmaisteri Rasta-Pasi.
Kasvatusvatuun ongelman kanssa joutuu painimaan myös moni opettaja. Suopungin koulun Luokanopettaja Antero Mertarantu on ratkaissut ongelman erittäin lapsiläheisellä tavalla:
”Mä koen että kun tää on niinku mun kutsumusammatti niin omistaudunpa tälle nyt tässä elämänvaiheessa ihan kokonaan. Laitoin lapset ja emännän pihalle ja aloin pitämään erilaisia kerhoja kotonani. Kylämme nuoriso istuu tässä asunnollani pelailemassa biljardia ja katselemassa elokuvia. Ovet suljetaan vasta klo 23. Kivasti näen tässä kun nuoret kasvaa ja kehittyy. Vaimon mukaan elän läpi omaa lapsuuttani joka jäi kesken avioiduttuani 8-vuotiaana oikean käteni kanssa”. ”Masturbaatio, rakastelua ihmisen kanssa josta oikeasti välittää”, Mertarantu huudahtaa iloisesti. Ihan todellakin kaikki tutkivat tapausta.

Maahanmuuttajakeskusteluissa liikaa sananvapautta
Internetin maahanmuuttaja-aiheisia keskusteluja pitkään seurannut kansalaisaktivisti Pekka Siniristilappu on huolissaan suomalaisen poliittisen keskustelun tasosta. Siniristilapun mukaan maahanmuuttajakriittisiä asioita ei saada islamin pelossa näkyville valtavirtamediaan – paitsi niiden keskustelupalstoille jokaisen uutisen yhteyteen, jossa mainitaan pakolaiset, kerjäläiset, muslimit, vihreät, pakkoruotsi, Thors tai turska.
”Nämä asiat ovat tabuja, sillä missä tahansa kirjoitankin, joku jaksaa vääntää yhtä monta viestiä ja tuntia vastaan! Vapaassa internetissä! Käsittämätöntä!”, Siniristilappu huokaisee.
Siniristilappusen mukaan pahinta on, ettei syntynyt keskustelu ole asiallista. ”Sattuu ihan hirveästi, kun joku tuntematon haukkuu netissä rasistiksi. Itse en koskaan hauku ketään tai provosoidu vaan pysyn asiassa.”
Siniristilappu näkee kuitenkin viimein valoa tunnelin päässä. ”Hommalla näistä asioista pystytään puhumaan asiallisesti ja rakentavasti ollen jotakuinkin samaa mieltä siitä, mitä pitää tehdä. Tähän suuntaan Suomen poliittista keskustelua ja politiikkaa pitäisi viedä.”
”Minulle pääasiallinen toimintamuoto on erilaisille internetpalstoille kirjoittaminen. Tiedän monta muutakin kaltaistani ja tästä tiedän, että valtaosa suomalaista on samaa mieltä kanssani mutta leimautumisen pelossa ei vain ilmaise mielipidettään. Edustan selvää enemmistöä.”
Sähköpostihaastattelun lopuksi Siniristilappu pyytää anteeksi omasta mielestään lyhyttä vastaustaan ja kertoo jatkavansa vapaaehtoistyötään lukuisilla internetin foorumeilla.

Julkikset ovat menettäneet rahaa pyramidi-huijauksille
(TUTKIMUS) On paljastunut, että monet julkisuuden henkilöt ovat menettäneet siis rahaa pyramidi huijauksille hei. Myös politiikassakin häärännyttä Sauli Niinistöä (kok.) on onnistuttu viilaamaan linssiin. ”No mitä nyt valtion kassasta vähän hei. Tuli häslättyä, kun olin joku varajuttu ministerikin tossa muinoin.”, mies rupatteli. Huh huh, valitettavaa mutta totta on myös, että lehden toimittaja August Elokuuta huijattiin Spar-market huijauksessa, kun hän luuli että sieltä saa plussapisteitä, kun oli ostelemassa sisu-askia. Niin ei saanut siis, jos joku ei tajunnut. En yritä huijata, rehellisyys. Osta lehti. Mutta eihän hän edes ole migään megajulkimaani, niin ei uutisarvoakaan ollut.
Uutisarvosta toiseen, niin tasa-arvon vuoksi myös Marttina Maitolehteä huijattiin, tai no ei oikeasti, mutta hän halusi nimensä just tähän uutiseen…Jotain rantaruotsalaisiakin on huijattu, koska niillä on rahaa niinkun mammonaa ja kultaset kellot, ei kauaaa, lauloi RaaaineeeRrr Friii-iiiii-iiiiman. Tunnetusti Kenraali ”kenu” Gustav Hägglundia huijasi Wincapitals. ”Mä hullu menin. Laitoin vähän rahaa. Noo, en nyt kauhean paljon…no kyllä siinä nyt kuitenkin, mitä siinä oli, kyllä mä taisin kymppitonnin hävitä suurin piirtein”, hän kertoo Ilta-Sanomissa Riitta Väisäselle. Umts-umts.
Niin ja plussa mammutilta huijattiin kanssa penis mammuttimarkkinoilta piti sanoa vielä, mutta ketään ei kai kiinnosta enää se mammutti kai. JOOOOOEI.. Ulkomaalaisista tutuista esim. Kheopsia on kanssa huijattu, mutta entinen mies oli vaitonainen kommenteissaan ”whuuummm…..”, sanoi hän vain. ”Ei ollut kaikki kivet paikoillaan, ei.”, turskahti Kari Salmelainen viiksissään samalle Väisäselle ja se oli siinä.

Heinäluoma kiistää SDP:n olevan ei-puolue
(JO RIITTÄÄ) SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma on kieltänyt puolueensa vastustavan kaikkea. Demareita kuohuttavan väitteen esitti vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki.
”Ei jumalauta Anni”, Heinäluoma tulistui. ”Minähän olen kieltänyt vaikka kuinka monesti kutsumasta SDP:tä ei-puolueeksi. Tällainen peli ei vetele. Ei, ei, ei.”
”Sinnemäen kritiikissä ei ole ensimmäistäkään asiaa kohdallaan. Ei mitään. Zero, zilch, nada”, Heinäluoma kiisti. ”Ei kritiikkiä näin tehdä.”
”Se ei käy, se ei kertakaikkiaan käy”, kiteytti Heinäluoma tuntemuksensa lopuksi. Puheenjohtaja Jutta Urpilainen< kieltäytyi kommentoimasta.

Väestöliitto: lisää luovuttajia spermapankkiin
(VÄSYNYT LAEPPAE) Helsingin spermapankin vastaava onanointikonsultti
Anna Poskén toivoo klinikalle saapuvilta siementäjiltä heikompaa asennetta. Poskénin mukaan tilanne Fredrikinkadulla lähentelee asiakkaiden yli-innokkuuden takia jo täyttä kaaosta.
”Meno on mennyt pahasti ylisuorittamiseksi. Päästäkseen huipputuloksiin miehet pidättäytyvät ejakuloinnista viikkokausiksi, jotkut jopa vuosiksi. Viime tiistaina päätimme lopulta ottaa yhteyttä liittoon tilanteen karattua lopullisesti käsistä. Kaikki ämpärit, mukit, vaasit, maitopurkit ja jopa aulan vesiautomaatin säiliö oli jo täytetty, mutta nämä himorunkkarit vain jatkoivat tykitystä vaahto suupielessä useista varoituksista ja aneluista huolimatta.”
Väestöliitto kehottaa lahjoittajia luovuttamaan viimeistään kolmannentoista varvin jälkeen.

Demarit raivostuivat omille kannoilleen
(MENNEISYYS) SDP:n emeritusfossiili Eero Heinäluoma lyttäsi puolueensa poliittiset kannat puolueen kesäpiknikillä Hakaniemen torilla.
”Meidän kannoissa on kaikki näkemykset meidän kannoista pielessä. Meillä ei ole ensimmäistäkään asiaa oikein. En ole koskaan kuullut yhtään yhtä räikeästi ristiriitaisia kantoja yhdeltäkään muulta puolueelta”, Heinäluoma puhisi megafoniin.
”En minäkään ole ennen tämäntasoisiin kommentteihin sortunut”, hämmentyneen oloinen Heinäluoma sanoi seisovien aplodien saattelemana.
”Veturi, taksi, valtamerilaiva”, Vihreiden Anni Sinnemäki kommentoi demareiden innovatiivisen avointa itsekritiikkiä.

Hups, karkasipas äsken väärä versio, siis uudestaan:
Taivaassa on aloitettu YT-neuvottelut
(PANNA PULLA) Taivaassa on aloitettu koko konsernia koskevat YT-neuvottelut, kun kuudennnen milleaanin vahvistettu tulos aamupäivällä julistettiin. Laatuongelmien vuoksi toimintaa on supistettava rajusti.
Heikoimman tuloksen teki konsernin roomalaiskatolinen toiminta, josta kadotuksen kohteeksi joutunee suurin joukko taivaallista sotaväkeä. Hyvin ei ole mennyt luterilaisella yksikölläkään. Ongelmat tuntuvat olevan samanlaisia. Kun katolisen toiminnan ongelmana ovat lisääntyvässä määrin olleet mm. ylösnousemaan pyrkivät teologi-ja pedofiilihomot sekä abortin tehneet ja kortsuja käyttäneet, kamppailee luterilainen yksikkö tulevaisuudessa yhä enemmän homoparien sekä naisteologien kanssa. Laatuongelmia tulee jatkossa aiheuttamaan myös maailmalla vilkastunut poliittinen toiminta sekä mm. Big Brother-ohjelmaa aktiivisesti seuraavien ns. syntisäkkien alati lisääntyvä määrä.
Jalostukseen parhaiten kelpaavan täysin synnittömän raaka-aineen saanti ehtyi jo viime milleaanilla ja tilanne on siitä vain huonontunut. Emme pysty enää kilpailemaan Helvetin, Internetin tai Vapaa-ajattelun kanssa, joilla samanlaisia laatuongelmia ei ole, jeesustelee tilannetta Taivas-konsernin tiedottaja arkkienkeli Heven Nous.
Voisi todeta, että päin helvettiä saisi mennä toteaa Nous luoden silmät ylös taivaaseen.

Maalaisjärjen käyttöä vastaisuudessa rajoitetaan
Eri lääketieteellisten lobb– instituutioiden suositusten mukaan maalaisjärkeä ei pitäisi käyttää enempää kuin 2-3 kertaa kalenterikuukautta kohti. Vanhan kansan viisaudet poistuvat samalla käytöstä tyystin. Tämän on osa hallituksen kampanjaa kitkeä itsenäinen ajattelu Suomesta vuoteen 2020 mennessä. Hyysäys ja paapominen tulevat jatkossa olemaan isommassa roolissa. Uutta lakia ollaan parhaillaan säätämässä ja tavoitteena on myös tehdä laista sellainen että sen rikkomisesta ei seuraa mitään varsinaista rangaistusta tai rangaistukseen verrattavaa seurasta, poislukien lobotomia. Uusavuttomien kannan elpymisen lisäksi tämän odotetaan myös vähentävän rikollisuutta, tai ainakin rikollista ajattelua. Asiaa käsitellyt työryhmä ehdotti myös Ajatuspoliisiyksikön perustamista mutta sitä lykättiin toistaiseksi. Lisäksi työryhmä pohti äänioikeuden poistamista maasta kokonaan kansalaisten omaksi parhaaksi.
”Euforia ja harmonia tulevat vallitsemaan eikä minkäänlaista kyseenalaistamista esiinny Suomessa vuoden 2020 jälkeen” kommentoi Suomen pääinkvisiittori ja kätyri Terttu Munahauk (mm. elokuvat ”One Flew Over Cockhater’s Nest” ja ”Raging Bulldyke”).
Toimittajan huom. En tällä kirjoituksella tietääkseni kritisoinut ketään tai mitään erityisesti – tunnelma oli kirjoitushetkellä sekava.

THL SUOSITTELEE SIKAINFLUENSSAROKOTETTA KAIKILLE JA NOPEAAN
Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos THL kehottaa tyhjentämään Pandemrix-varastot kansalaistemme tyrkyttämiin olkapäihin mahdollisimman pikaisesti. THL:n johtaja Oiva Lisä-Ansion mukaan uusi, entistäkin pelottavampi sikainfluenssapandemia iskee viimeistään ensi viikolla lännestä työntyvän matalapaineen mukana.
”Kaikki kuolee, ihan kaikki saatana!! Paitsi jos ottaa piikin. Piikki kannattaa ottaa, vaikka oisit ottanu jo yhden maitokauppaan ja lähiöpubiin”, Lisä-Ansio neuvoo paineistetun suojamoduulinsa perukoilta, samalla tilaten 2 miljoonan kappaleen lisäerän Pandemrixia
”Ne lehtien kirjoitukset sivuvaikutuksista on täyttä dadaa, enkä sitä paitsi ymmärrä kuinka keltainen lehdistö on meidät pettänyt näin. Kaikki meni niin pitkään ihan nappiin; kansa oli hysteriassa ja saatiin THL: n rokoteosaston rahoitukseen 6 miljoonaa euroa rokotefirmoilta. Mutta yhtäkkiä nämäpä perhanan lehdet päättävätkin kääntää selkänsä ja jauhaa jostain tekaistuista narkolepsioista jumansviiiidu”, armoitettu laitoksen johtaja houreissaan tsemppailee alaisiaan.
THL:n sivuvaikutussihteeri Villi Arvaus ei millään kykene nielemään kritiikkiä rokotteisiin liittyen. ”Mä oon aika varma ettei tollanen lasten nukahtelu tähän rokotteeseen liity, se on vaan perkeleen masentava syksy taas ovella, siihen nää muksut reagoi”. ”Nukahtelenhan mäkin töissä ihan alvariinsa”, Arvaus rauhoittelee kansaa.
”Ei muuta ku vitamiinia ja masennuslääkkeitä naamaan niin avot! Paljonko tilaan”, sihteeri tiedustelee luuri kädessä.
”Ja rokotukset kuntoon niin ei nappisilmien tarvii masennuspäissään vielä joukkokuolemaakin pelätä”, mumisee Johtaja Lisä-Ansio moduulistaan sikari suussa.

ROKOTUSTEN YHTEYS NARKOMANIATAPAUKSIIN SELVITETÄÄN
(KAUSALA) Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL selvittää sikainfluessarokotusten ja viime aikoina esiintyneiden narkomaniatapausten yhteyttä. Rokotuksissa käytettyjä neuloja on viime aikoina löydetty narkomaanien jäljiltä mm. leikkipuistoista ja talojen pihoilta. Monet kunnat ovat jo päättäneet lopettaa rokotukset toistaiseksi.
Puun takaa tavoitettu Puhdas neula lapselle -yhdistyksen toiminnanjohtaja Heikko Päinen painottaa ettei syy-yhteyttä narkomaniatapauksien ja rokotusten välillä ole kiistatta osoitettu. ”Rokotusten sivuvaikutuksista kirjoittelulla on tosin selvä taipumus lisätä rokotusten sivuvaikutuksien vaikutuksista kirjoittelua”, puntaroi Päinen arvoituksellisesti.
SDP:n kansanedustaja Reino Katkera teki hiljattaen lakialoitteen, jonka mukaan rokotusten sivuvaikutuksia tulisi jatkossa verottaa progressiivisesti.

Helsingin Energia etsii bisnestoimintaideoita Gramexilta ja Teostolta
(KAIVOSSA) Virkaa tekevä mieselinryhmä ehdottaa Helsingin Energialle yritystoimintaideoita Gramexilta ja Teostolta. Ryhmä on ideoinut mm. luvattoman aurinkovoiman käytön ja lämmityksestä säästämisen kieltämistä. Lainrikkojien päänmenoksi on rangaistukseksi ehdotettu kodin pakkokytkemistä kaukolämpöverkkoon.
”Kuitenkin olisi kestämätöntä, jos Helsingin asukkaat saisivat itse valita kotiensa lämmitysmuodon tai lakeja ei voisi muuttaa eduksemme”, kommentoi Helsingin Energian pääjohtaja Rusko Hiili hehkuessaan energiaa elinmiesryhmän päälle.
Helsingin Energia kertoo myös uusista tuotteistaan jotka toisivat jokaisen helsinkiläisen kellariin joko metron, uimahallin tai ydinjätteen loppuunsijoituspaikan.

Tiede: Poliitikot luultua älykkäämpiä
Huippuyliopiston tutkimus osoittaa, että poliitikot ovat huomattavasti älykkäämpiä kuin aiemmin on uskottu. Tutkimuksessa suomen poliitikoista valitun kaikki puolueryhmät kattavan otoksen aivoihin sijoitettiin peräsuolitähystyksellä aivojen elektro-kemiallista toimintaa mittaava anturi. Poliitikkojen resitoidessa puolueensa periaatejulistuksia mitattiin samanaikaisesti näiden aivoissa tapahtuvaa toimintaa. Tuloksena saatiin täysin uutta ja yllättävää huipputietoa poliiitikkojen älyllisestä kapasiteetista
Poliitikon (lat. Mustela politicus), joka on kädellistä muistuttava näädänsukuinen nisäkäs on aiemmin uskottu olevan keskushermostoltaan niin kehittymätön laji, että se ei kykene abstraktiin ajatteluun tai päättelyyn. Näennäisesti älykäältä vaikuttavaa toimintaa on selitetty leikkisästi nimetyllä ‘papukaija teorialla’. Papukaija teorian mukaan poliitikot vain toisteleva lobbareiden ja konsulttien näille riittävän useita kertoja toistamia lauseita satunnaisessa järjestyksessä. Tästä saattaa sopivissa olosuhteissa muodostua jopa järjelliseltä vaikuttavaa ääntelyä.
“Olimme todella yllättyneitä. Toisin kuin kaikki aiemmat tutkimukset ovat väittäneet poliitikkojen aivoissa olikin havaittavissa selvästi ajattelulta vaikuttavaa toimintaa. Vaikuttaakin siltä, että useissa tapauksissa politiikkojen ristiriitaisilta ja sekavilta vaikuttavia lausahduksia ei voida selittää pelkällä tyhmyydellä.Tutkimuksemme osoittaa kiistatta, että useissa tapauksissa keskeinen selittävä tekijä onkin älyllinen epärehellisyys.“ kertoo huippuyliopiston huippututkija M. Nykänen.
Tuloksissa havaittiin jonkin verran hajontaa tutkittujen poliitikkojen puoluekannan mukaan. Kokoomuksen, Vihreiden ja vasemmistopuolueiden tapauksessa älyllinen epärehellisyys oli vahvimmillaan. Vastaavasti Keskustan ja Perussuomalaisten parissa tyhmyys vaikuttaa olevan edelleenkin keskeisin selittävä tekijä. Perussuomalaisten osalta tulosten tulkintaa vaikeutti jonkin verran tutkimushenkilöiden jatkuva “muutaman” keppanan humalatila.
Aiemmin vallalla olleen käsityksen mukaan poliitikot eivät kehittymättömän keskushermostonsa vuoksi voi varsinaisesti kokea kärsimystä. Tästä johtuen useissa maissa onkin ollut tapana vallanpitäjien vaihtuessa lahdata kaikki aiemmin vallassa olleet poliitikot. Jos tutkimuksen tulokset pitävät paikkansa joudutaan tästä käytännöstä todennäköisesti luopumaan.
Myös Suomessa poliitikkojen oloja joudutaan todennäköisesti kehittämään:
“Vastenmielisestä habituksestaan huolimatta poliitikko onkin suhteellisen älykäs eläin, jolle ei tulisi aiheuttaa turhaa kärsimystä. Eduskuntaan ja kunnanvaltuustoihin olisikin ensitilassa saatava riittävän suuret karsinat, joissa poliitikko mahtuu kääntymään ja tarvittaessa makaamaan rähmällään vaalirahoittajiensa edessä. Leikkisänä otuksena poliitikko tarvitsee myös virikkeitä. Karsinaan tulisikin heittää silloin tällöin vaikka pallo tai nippu kokousten esityslistoja, joilla poliitikko voi halutessaan viihdyttää itseään.” kertoi huippututkija M. Nykänen huippuyliopistossa pidetyssä tiedotustilaisuudessa.
Suomalaisen politiikan sisältöihin uudella tiedolla ei kuitenkaan uskota olevan minkäänlaista vaikutusta.

Vantaan kehärata linjataan uudelleen
Vantaan kehäradan reittiä joudutaan muuttamaan Keskustan vaatimuksesta. Uusi reitti kulkee Jyväskylän, Seinäjoen ja Porin kautta. Muuttuneen suunnitelman taustalla on Finncomm-lentoyhtiön taannoinen päätös lakkauttaa lennot näistä kaupungeista Helsinki-Vantaan lentokentälle.
“Aluepoliittisista syistä tämä on hyvinkin järkevä päätös. Jyväskylässä, Seinäjoella tai Porissa asuvilla kepulaisilla on oikeus päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle samassa ajassa kuin Helsingissä asuvilla kepulaisilla” perusteli päätöstä Mauri Pekkarinen
Uuden suunnitelman mukaan Helsingistä pääsee radan valmistuttua junalla lentokentälle noin kuudessa tunnissa.
“No joo, onhan se tietysti vähän pitkä aika istua junassa, mutta nyt saavat helsinkiläiset viimeinkin kokea miltä tuntuu olla kepulainen ja asua jossain hevonperseessä” kommentoi pääministeri Mari Kiviniemi kitkerään sävyyn.

Apoliittiset uutiset kokeneet ainflaation
(APOLLO 13) ”On ollut näin apoliittisesti mielenkiintoista seurata, kuinka journalismi on muuttunut ajournalismiksi”, kommentoi entinen poliitikko Esko Aho. ”On kovin vaikea löytää uutinen, jossa ei ole mitään poliittista kantaa piilotettuna kiven alle..se on siis auutinen?”, pohti puolestaan nimettömänä pysyttelevä oikea apoliitikko, joka ei halua tuoda julki amielipidettään. Sehän on aepätasa-arvoa!
A-etuliitteen käytössä on kyse kuitenkin seksistä tai aseksistä, joten siirrytäämpä siihen, koska atoimittaja on aaseksuaali. ”Ariittää”, mietti joku lukija ja siirtyi etsimään parempaa journalismia tässä vaiheessa. Pyskologisesti ärsytettynä häntä voi siis pitää aseksuaalina, sitähän se tarkoittaa sen voi ymmärtää niin miljoonalla eri tavalla. Ei tarvi esimerkiksi olla täysin aseksuaalinen, ollakseen aseksuaali. Voi olla vaikka vain ahomoseksuaalinen. Voi myös olla tykkäämättä vain joistan seksin osa-alueista eli olla vaikka asuihinottaja tai aanaaliseksistä nauttiva persoona. Akaikki akäy!

Elinkeinoelämän Keskusliitto EK järjesti tänään eduskuntatalon portailla rauhattomaksi äityneen mielenosoituksen suomalaisten työurien pidentämiseksi. Eduskunnalle esitettiin unohdettujen ja sorrettujen työnantajien nimissä kovia vaatimuksia.
Pitkäaikaisylipalkattu Lasse Laatunen vaati että talvisodan hengessä ”suomalaisten on työskenneltävä hamaan loppuun saakka, ja vielä lopun jälkeenkin!”, mitä hän toisteli nyrkkiä heristellen.
Pian itse eläköityvä touhotusjohtaja Leif Fagernäs taas piti tärkeimpänä opiskelijoiden valmistumisen nopeuttamista.
”Kun vietän pitkät ja makeat eläkepäiväni jossain ökyrikkaiden täysihoitolassa, vaadin että siellä on oltava mahdollisimman paljon nuoria ja kauniita hoitajia minua passaamassa. Kultalusikka suussa syntyneenä ansaitsen myös muita mukavamman vanhuuden!” hän julisti katkerana tv-kameroille.
Myös sattumalta paikallaollut valtiosihteeri Raimo Sailas taas esitti, että ”suomalaisa työuria pidennetään ja paksunnetaan alusta, lopusta ja erityisesti keskeltä… silleen jännästi, tiätsä?” Tämä ei silti tietenkään saa estää valtiota jatkamasta korkeiden virkamiesten vähentämistä varhaiseläkkeelle passittamisen avulla.
Poliisin taltutettua rauhattomat mielenosoittajat valtiovarainministeri Jyrki Katainen ilmoitti, ettei voi kommentoida näiden vaatimuksia ennen kuin kokoomuksen mainostoimistosta annetaan ohjeet ja kerrotaan minkälaista kampanjailmettä ollaan hakemassa.

Suomen Rikkaiden Puolue perustettu
(Helsinki) Suomen Rikkaiden Puolue on rekisteröity yhdistysrekisteriin. Hartwall-areenan tämänaamuisessa tilaisuudessa puolueen yleisohjelmaa esitteli tuore puheenjohtaja Tero Pätäkkä.
Puolue ilmoittaa kannattavansa nykyisen hallituksen energiapolittista linjausta, jossa ongelmia ratkotaan polttamalla valtavia määriä veronmaksajien rahaa. ”Rahahan on puhdas vaihdon väline, jolloin sitä poltettaessa pienhiukkaspäästöjä syntyy merkittävästi vähemmän kuin perinteisillä lämmitysmuodoilla, esimerkiksi tuohta repimällä.”, linjaa Pätäkkä. ”Kansainvälinen päästökauppa on myös kiinnostava mekanismi, erityisesti mikäli päästöoikeustodistusten lämpöarvo on kohdallaan.
Verotusta tulisi kohdistaa suurituloisiin, sekä niihin jotka käyttävät yhteiskunnan palveluita suhteellisesti muita enemmän. Pätäkän mukaan kaksi- tai useampilapsiset perhetaloudet ovat maan selkeästi suurituloisin palkansaajien ryhmä, joka myös käyttää suhteellisesti eniten etuuksia.
Puolue ajaa aktiivisesti myös tietulleja pääkaupunkiseudulle. ”Keskustaan ei enää tahdo Mersulla mahtua kun siellä on kaikenmaailman köyhät jaloissa pyörimässä”, innostuu Pätäkkä.
Kaupunkien järjestyssääntöön puolue esittää pykälää, jossa Porche-automerkin väärin kirjoittamisesta saisi jatkossa päiväsakkoja.

Lapinkansaa voi lukea vain aito hetero
(Takapajula) Lapin Kansa lehti on kirjoitettu suomenkieltä muistuttavalla salakielellä, jota todistetusti voivat lukea vain ja ainoastaan 100% heterot. Lapissa asuvat henkilöt ovat kaikki heteroita, ainakin ne joille lehti tulee. Salakielellä pyritään ehkäisemään tiedon leviäminen sukupuolivähemmistöille. Kieli on otettu käyttöön, jotta aito hetero pystyisi lehtitilausten perusteella päättelemään onko oma naapuri hetero vai homo. Tämä taas helpottaa pohjoista kanssakäymistä, eikä kotonaan tarvitse pelätä, että irstas naapuri tirkistelisi ikkunasta saman sukupuolen edustajaa.
Ennen vanhaan piti päätellä ammatin perusteella naapurin suuntautuminen. Nykykäytäntö on paljon nopeampi ja helpompi, sillä eri ammatteihin on saattanut päätyä myös ihan normaaleja heteroita, vaikka ammatti antaisi olettaa muuta.
Lehti testasi väittämää lappilaisilla miespuolisilla parturikampaajilla ja näin ollen myös todisti kaikkien Lapin parturikampaajien heteroseksuaalisuuden. Kaikki osasivat lukea. Lapin läänin miehet voivat taas vapautuneesti käydä leikkauttamassa päälakikaljujaan, ilman epämiellyttävää tunnetta siitä, että toimenpidettä suorittava mies käpälöi ja yrittää lähennellä.
Samassa tutkimuksessa todistettiin Johanna Korhosen sopimattomuus Lapin Kansan päätoimittajaksi. ”Eihän meillä voi työskennellä toimittajana sellainen, joka ei osaa lukea”, vastaa Alma-Median tiedotus.

Helle ja muut tappajat vihdoin poliisin tutkinnassa
(TAMPESTER) ”Helle tappoi jälleen satoja suomalaisia” ”Juhannus vaati tänä vuonna ennätysmäärän uhreja” ”Joulun ruuhkaliikenne vei hengen monelta” Edellisten tyyliset otsikot ovat tulleet tutuiksi viime vuosien aikana, kun satoja, jopa tuhansia suomalaisia on menettänyt henkensä. Nyt poliisi on ensimmäistä kertaa tutkimassa näitä kuolemia rikoksina ja selvittämässä mahdollisten syyllisten saattamista oikeuden eteen.
”Olemme saaneet useita yhteydenottoja uhrien omaisilta ja havainneet laissa selkeän porsaanreiän, jota helle ja monet muut rikolliset osaavat hyödyntää”, kertoo rikoskomisario Peppone Tampereen poliisista. ”Omaisten surua helpottaa usein se, jos vastuulliset voidaan saada syytteeseen teoistaan. CSI Tampere Sorinkatu tekee ympärivuorokautista työtä todisteiden löytämiseksi.”
Tutkinnan aikana on jo saatu selville, että rikosvyyhti on poikkeuksellisen laaja ja vanhimmat rikokset on tehty mahdollisesti jo satoja vuosia sitten. Poliisi ei lähde vielä tässä vaiheessa arvioimaan, onko kyse järjestäytyneestä rikollisuudesta tai onko esimerkiksi Venäjän mafia mahdollisesti osallisena rikoksissa.
”Tutkinnan loppuun saattaminen vie aikaa”, Pepponen huokaisee. ”Rangaistusten antaminen voi vaatia jopa lainsäädännön uudistamista , sillä tällä hetkellä syytteeseen voi asettaa vain oikeushenkilö tai luonnollinen henkilö. Syyllisten määrittely on myös vielä työn alla. Tutkimme muun muassa Jeesuksen osallisuutta joulun ja pääsiäisen juhlimisessa ja siten tappavien ruuhkien järjestämisessä.”
Tutkinnan kohteena olevat tapaukset on usein tulkittu onnettomuuksiksi. Suomessa on jo vuosia käytetty huomattavia summia rahaa erilaiseen valistukseen, jonka on uskottu vähentävän näitä kuolemia. Tuttuja kampanjoita ovat olleet esimerkiksi ”Jos otat, et aja”, ”Älä jätä aivoja narikkaan” ja ”Ennakoi. Tiedät kyllä miksi.” Uusimman tiedon mukaan valistus ei voi auttaa.
”On naurettavaa olettaa, että ihmiset kuolisivat ihan omaa tyhmyyttään”, sanoo tutkimuksissa avustava käyttäytymistieteilijä Simo Ekainen Turun yliopiston ihmeellisten asioiden laitokselta. ”Helle, liikenne, juhannus, vappu ja monet muut tappajat ovat saaneet riehua vapaana jo vuosia ilman mitään rajoituksia. Viinakin vie monia, mutta eikö kukaan ihmettele mihin se viina meitä vie ja tuleeko sieltä kukaan takaisin. Yleinen harhaluulo on, että jokainen voi itse vaikuttaa valinnoillaan kohtaloonsa.”

Jukka-Pekka vyöryi seinän läpi
Museojuontaja Jukka-Pekka Palo vieri styroksiseinän läpi Nelosen kuvaushalleilla Helsingissä torstaina.
”Motoriikka petti ja mopo karkasi käsistä”, kertoi Reikä seinässä -ohjelman toinen kilpailija Janne Porkka. Mr. Megavisaksi kutsuttua tähdenlentoa oltiin häätämässä puolen päivän aikaan studioilta kun hän syöksähti kohti lavasteita. 70 kilon painoinen risteilyisäntä teki seinään törmätessään aukon.
Jukka-Pekan etujeejee ei vaurioitunut törmäyksessä. Vastustajajoukkueelle annettiin hyvityspisteitä mauttomasta comeback-yrityksestä.
Jukka-Pekka oli toiminnassa lyhyen jakson 90-luvulla ennen museoimista.
Asiata kertoi ensimmäisenä Seiskan yleisöpalstalla mystinen nimimerkki ”J-P”

Merivoimat ilmastotalkoisiin
Eduskunnan Merivoimat 2050 -työryhmä jätti tänään mietintönsä puolustusvaliokunnalle. Mietinnön ydinajatuksena on hiilineutraali laivasto vuoteen 2050 mennessä. Tavoite saavutetaan siirtymällä vaiheittain uusiutuvan tuulienergian käyttöön.
Yksistään Hangon edustalle 2012 valmistuva 150 MW:n tuulivoimapuisto kykenee kiihdyttämään Pohjanmaa-luokan miinanraivaajan 20 solmun nopeuteen jo hyvin kohtuullisella purjepinta-alalla”, visioi työryhmän puheenjohtaja, vapaa-ajattelija ja kirjailija Ensio Lähi-Tuntuma. ”Purjemateriaalin häiveominaisuudet ovat lisäksi ylivoimaiset raskaisiin laivadieseleihin verrattuna.
Vihreiden puheenjohtajan Anni Sinnemäen mielestä mietintö on erinomainen osoitus hallituksen ilmastopolitiikan konkreettisista saavutuksista. ”Myös Maavoimien on tulevaisuudessa siirryttävä yksittäisistä panssarivaunuista panssarijunien käyttöön, jolloin hiilidioksidipäästöt panssarimiestä kohden putoavat noin kolmasosaan”, tarkentaa silminnähden liikuttunut Sinnemäki.

(HELVETIN INKI)Asiasta perillä oleva ulkoministeriön virkamies on antanut ymmärtää, että maan hallitus aikoo tehdä seuraavassa Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksessa merkittävän ehdotuksen kasvihuonepäästöjen vähentämiseksi. Ehdotus perustuu ulko-ja ympäristöministeriöiden virkamiesten yhteiseen laskelmaan. Laskelman on tarkastanut valtionvarainministeri ulko- ja ympäristöministereiden suosiollisella avustuksella. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan hallitus aikoo esittää, että maan hiilidioksidipäästöjen 25% vähennys voidaan saavuttaa supistamalla globaalia hiilidioksidin muodostusta ns. hengitysvalmennuksen kautta. Ministerit uskovat, että ratkaisusta voi muodostua ennen näkemätön taloudellinenkin menestys maamme tulevaisuudelle. Ministeriöiden laskelman mukaan 25% päästövähennykseen päästään, jos kaikki maailman ihmiset osallistuvat talkoisiin pidättämällä hengitystään 4,23 vuorokautta. Pääministeri tulee lausumaan tulevassa puheessaan mm. seuraavaa: ”Ymmärämme toki, että reilun neljän vuorokauden mittainen hengityksen pidättäminen YHTÄJAKSOISESTI ei ole välttämättä edes kaikkien omien kansalaistemmekaan hyväksyttävissä vaan ehdotammekin, että kyseessä oleva ajanjakso jaettaisiin tasaisesti läpi vuoden. Laskelmiemme mukaan tämä tarkoittaisi pidättäytymistä hengitykseltä reilun prosentin ajalta vuoden aikana. Jokainen kansalainen kaikissa maailman maissa voisi itse vapaasti ja tasa-arvoisesti päättää, millaisissa jaksoissa oman talkoorupeamansa hoitaa…” Ja pääministeri jatkaa: ”Maan valtioneuvoston jäsenet ovat jo sitoutuneet asiaan täysin. Eräät ministereistä ovat tehneet omaa osuuttaan oikein urakalla harrastaen pidättyväisyyttä istuntojen aikana parhaimmillaan 15 minuutin ajan yhtäjaksoisesti. Valtiovarainministeri on omalta kohdaltaan päätynyt juustohöyläratkaisuun jättäen joka sadannen sisään- ja uloshengityksen väliin…” Saatujen tietojen mukaan pisimpään ja laajimmin päästöjä vähentänyt ministeri oli ulkomaankauppaministeri.

Geenitesti paljastaa Halla-ahon juuret!
Persukaupunginvaltuutettu Jussi Halla-ahon sukulaisilla tehdyn geenitutkimuksen perusteella näyttää selvältä, että hänen suvullaan on ulkosuomalaiset juuret. Eräs toimittaja oli tutkinut kahta Halla-ahon sukuun kuuluvaa henkilöä, joilta oli Dna-tutkimuksissa löytynyt kromosomi, joka on harvinainen ns. kantasuomalaiseen rotuun kuuluvien kaljuuntuvien keski-ikäisten miesten keskuudessa. Kyseinen kromosomi on yleinen koillisafrikkalaisten, islaminuskoisten, homoseksuaalien, ruotsalaisten ja vihreästi ja vapaasti ajattelevien naisten keskuudessa.
– Dna-testien perusteella voidaan laittaa seuraavat sanat peräkkäin: Halla-aho on itseasiassa sukua niille ihmiskunnan edustajille, joista hän blogikirjoituksissa kirjoittelee, kiteytti toimittaja sangen osuvasti.

Poliitikot reagoivat viimeaikaisiin tapahtumiin
(HÄRMÄ) Suomalaispoliitikot kommentoivat viimeaikaisia tapahtumia. Poliitikkojen mielestä viimeaikaisten tapahtumien valossa on selvää, että täytyy tarkastella kriittisesti. Poliitikot myös valittelevat, että viimeaikaisten tapahtumien valossa Suomessa on mahdotonta. He myös alleviivavaat, etteivät viimeaikaiset tapahtumat mahdollista. Viimeaikaisista tapahtumien vuoksi hallitus korostaa.
Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataisen mukaan viimeaikaisten tapahtumien valossa onkin syytä.
”Viimeaikaisten tapahtumien valossa ei ehkä uskoisi, mutta viimeaikaiset tapahtumat ovat todistaneet Suomen olevan viimeaikaisista tapahtumista viimeaikaisin räks poks pöö”, kommentoi Katainen toimittajille seuraavan pääministerin haastattelutunnilla.
Pääministeri Mari Kiviniemi kommentoi Kataisen lausuntoa viimeaikaisten tapahtumien keskipisteestä.
”En oikein ymmärrä Kokoomuksen sooloilua. Viimeaikaiset tapahtumat ovat täysin hallituksen linjausten mukaisia”, Kiviniemi totesi nykyisen pääministerin haastattelutunnilla.
YLE Radio Suomen entisen pääministerin haastattelutunnilla Matti Vanhanen.

Perheiden yhdistäminen osaksi aluepolitiikkaa
(PÖNDE) Maatalousministeriöön on tullut lukuisia yhteydenottoja naisen puutteessa kituuttavilta maaseudun aikamiespojilta. He ovat ilmaisseet olevansa halukkaita ottamaan perheidenyhdistämislain avulla 16-17-vuotiaita thaimaalaisia ja filippiiniläisiä tyttöjä kasvattilapsikseen, mikäli valtio maksaa viulut kuten somalienkin tapauksessa.
”Tokihan valtiolta liikenee rahoitus näin tärkeään asiaan”, sanoo maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila. ”Kovemmille sonneille voisi kustantaa useammankin kasvattitytön, jotta maaseutu varmasti pysyisi asuttuna jatkossakin.”
Maaseutu on Anttilan mukaan tärkeä osa Suomalaista yhteiskuntaa, koska sen asuttuna pitämiseen voi upottaa miljardeja euroja, joille ei löydy muuta käyttöä.
”Tässä on kyse myös oikeudenmukaisuudesta”, Anttila lisää. Kun kaupunkilaiset saavat keskuuteensa uutta väriä tuhansien somalien muodossa, on sitä saatava maallekin.
Anttila ei kerro mikseivät somalimorsiamet kelpaa maalaisille, mutta hän painottaa, ettei kyse takuulla varmasti ole rasismista.
Jos kuitenkin käy niin, että maaseudulta löytyykin rasismia, olemme valmiita nitistämään sen välittömästi myöntämällä erityistukea rasismivapaille maatiloille.

Poliisi: jo ensimmäinen kannabiskokeilu voi johtaa siihen, että on pilvessä
(SAUDI-ARABIAN TURKU) Poliisi valistaa maanantaina julkaistussa tiedotteessaan, että jo ensimmäisestä kannabiksen käyttökerrasta voi mennä pilveen. Tiedotteen kirjoittanut komisario Joonas Halla-Aro-Ruderalis-Puskala kertoi Lehdelle tarkemmin ilmiöstä:
”On ihan tavallista, että kun ensimmäistä kertaa imaisee savut niin se ei oikein tunnu käyvän päähän. Voi olla turhauttavaa katsella, kun kaverit nauraa räkättävät toistensa jutuille ja fiilistelevät Kingston Wallia selät säkkituolia vasten, mutta niin se vain jostain syystä usein menee. Blossit kyllä yleensä toimivat sitten toisella, tai viimeistään kolmannella kokeilulla. Toisaalta on ihmisiä, joilla pärähtää huolella jo eka kerralla.”
Turun poliisi kehottaakin nuoria muistamaan, että jos haluavat kunnon pilveen niin kärsivällisyys palkitaan. Poliisi toivoo myös, etteivät teinit aina työntäisi pilvineitsyiden nenän eteen sitä isointa bongia.
”Jos nyt tämä kaverinne onkin niitä, joilla kolisee huolella, niin ihan oman hauskanpitonne takia antakaa hänelle ensin vaikka yksi pieni hatsi jointista. Poliisi saa aivan liian usein kuulla murheellisia tarinoita siitä, kuinka jengiä on ruvennut vituttamaan jonkun keltanokan koohotus.”
Halla-Aro-Ruderalis-Puskala haluaa kuitenkin rauhoitella niitä, joiden mielestä kannabinoidijärjestelmän toimintaan liittyvät ilmiöt uhkaavat jo päihtymisen tasa-arvoista toteutumista yhteiskunnassa.
”Jos nyt kannabikseen ei voikaan aina luottaa niin poliisiin kyllä voi. Meitähän se ei paljoa nappaa mitä sillä kukalla oli tarkoitus tehdä, kyllä siitä ainakin sakon saa ihan automaatista. Ja jos puistossa sattuu joskus tuoksahtamaan niin jokaisen näköetäisyydellä istuvan kämppä pengotaan satavarmasti.”
Halla-Aro-Ruderalis-Puskala vinkkaa vielä silmää ja päättää:
”Vitutuksesta menee kanssa ihan kivasti pää sekaisin.”

YLEn ohjelmassa viisi muslimia elää suomalaiselämää
(PÖSILÖ) Yleisradion ohjelmataivaan uusin Pohjantähti on Suomalaiselämää -hupailu, jossa viisi muslimia yrittävät elää puolitoista kuukautta keskivertosuomalaisen tavoin.
”Nyt on eka viikko takana ja aika hurjaa tämä on. Puoli koria kaljaa illassa ja ravintona pelkkää lähigrillin ruokaa. Kuinka näin voi kukaan elää?” kysyy sinapit rinnuksillaan ja orastava krapulaa poteva kilpailija Amman Al Kool.
Kilpailijat ovat joutuneet kieltäytymään ruokavaliossaan kaikesta terveellisestä ja pukeutumaan perisuomalaiseen tapaan.
”Jos haluan lähteä ulos, joudun pukemaan tällaisen keltavihreän tuulipuvun ylle ja Osuuskaupan pipon päähän, vaikka ulkona on 30 astetta lämmintä. Kyllä tähän pitäisi jokin ihmisoikeusjärjestö puuttua”, puhisee Urban Turban ja vetää samalla Nokian saappaita ja villasukkia jalkaan.
Yleisradion ohjelmatarjonnasta vastaavat tahot pyrkivät ohjelmalla avartamaan ulkomaalaisille mystisenä pysyvän suomalaiskulttuurin saloja. Seuraavissa jaksoissa kilpailijat tutustutetaan muun muassa pohjanmaalaiseen maaseutuun, pääkaupunkiseudun perussuomalaisiin ja saunaan.
”Aijaijai”, kommentoi lauteilta tavoitettu iho vereslihalla oleva osallistuja ennen pyörtymistään.

MTV3 julkaisi vahingossa epäasiallisen uutisen
(BONNIERSBÖLE) MTV3:n verkkouutisten kesätoimittaja Justiina Alavilla-Hallanvaara valittaa että tänään keskipäivällä MTV3 julkaisi erehdyksessä uutisen jonka aihe ei liittynyt suomenruotsalaisiin eikä maahanmuuttajiin. Tulemme korjaamaan tämän huomisessa uutisvalikoimassamme” Alavilla-Hallanvaara vakuuttaa.
MTV3:n verkkouutisten laaja kommentoijapiiri onkin ollut tänään hyvin hämmentynyt ja kerännyt voimia ostarin nurkilla.
Alavilla-Hallanvaara jatkaa ”Yritämme jatkossa saada kaikkiin uutisiin aasinsillan EU:hun, Timo Soinia ei voi koskaan haastatella liikaa.”

[b]Soini tavoittelee kahta ministerinsalkkua[/b]
(PORVOO) Eduskuntavaaleihin on vielä useampi kuukausi aikaa, mutta vaalikeskustelu käy jo kuumana. Viime perjantaina julkistetun YLE Gallupin mukaan perussuomalaiset olisivat nousemassa neljänneksi suurimmaksi puolueeksi reilun kymmenen prosentin kannatuksellaan. Soinin mukaan tämä voisi tarkoittaa noin viittätoista eduskuntapaikkaa, sekä Soinille kahta ministerinsalkkua, joista mieluisimmat kuuleman mukaan ovat sisäasiain- sekä työ- ja elinkeinoministeriön salkut. ”Kyllä kansa tietää.”, kommentoi europarlamentaarikko Soini kysymystä, josko kaksi salkkua voisi jakaa yhdelle ministerille. ”Ennen maksoi kahvi markan, nykyään kaksi euroa”, Soini lisää.

Opiskelijoiden jättituet syövät pankkien taloutta
Osuuspankkiministeri Tantti Hanskanen on erittäin huolissaan pankkien nykytilasta. Erilaisten rahoituslaitosten leipää syövät ylituetut opiskelijat, jotka yli 300 000 euron vuosituillaan kiilaavaat törkeästi jopa rehellisesti vuosipalkkansa ansaitsevan maatalousyrittäjä Karhu Wahlforssin tulojen ohi.
”Opiskelijoiden tulisi keskittyä opiskeluun ja kapakoissa istumiseen eikä tukien nosteluun. Kuka meiltä enää ottaa lainaa, kun opiskelijat ostavt luksushuviloita ja mersuja tuon tuosta Kelan rahoilla, kysympähän vaan.” toteaa Hanskanen.
Tutkimusten mukaan opiskelijat eivät halua valmistua koskaan. Röyhkeimmät tekevät vielä töitä opintojensa ohella hidastaakseen valmistumistaan entisestään ja viedäkseen tavallisten veronmaksajien työpaikat.
Enää ei voi tietää varmuudella onko baaritiskin takana pätkätöitä tekevä miljonääri vai aivan tavallinen baarityöntekijä. Kuka tahansa siivooja voi olla rikas korkeakouluopiskelija, joka vie huipputyöpaikan keski-ikäiseltä alkoholistinaiselta tai maahanmuuttajalta. Vaikka ei niitä työpaikkoja kyllä maahanmuuttajillekaan kannata antaa, koska ne vievät samalla meidän keski-ikäiset alkoholistinaiset.
Opiskelijoiden aiheuttama ongelma on pankkipiireissä tunnustettu laajasti ja tämän takia on ehdotettu, että jokainen opiskelija olisi tuen sijaan velvoitettu ottamaan 300 000 euron lainaa, jolla voi sitten itse kustantaa elintasonsa ja maksaa korkeakoulujen ylläpidon. Näin saadaan talouden rattaat pyörimään ja opiskelijat siirtymään työelämään jo ennen lukioikää.
Kyllä opintojen rahoitus pitäisi siirtää kokonaan lainapohjaiseksi, etteivät pankit menettäisi valta-asemaansa rahavirtojen saalistajana.
Sekoomuksen ministeri Henna Torkkunen on kommentoi opiskelijoiden taloutta seuraavasti: ”On selvää, että opiskelijoilla on liikaa löysää rahaa. Kyllä he voisivat noilla tuloilla maksaa myös muutamien tuhansien eurojen lukuvuosimaksuja. Köyhemmät opiskelijat voivat aina tarvittaessa pyytää vanhempiaan maksamaan koulutuksensa, jos ihan välttämättä haluavat sellaisen hankkia. Opetusministeriön mietinnössä on esillä myös nk. Osta tutkinto -malli, jonka avulla kaikkein rikkaimmat voivat ostaa mieleisensä maisterin- tai jopa tohtorinpaperin. Näin saadaan säästöjä opetuskustannuksiin ja tulovirtoja ohjattua yliopistojen hallitusten kesäretkiin.”

Karhuvaara koko EU:n alueelle
Pääuutislähetyksen keskeyttänyt hälytyspiippaus samanaikaisesti tv:n ruudussa rullanneen Pernajan syrjäkylällä liikkuneesta karhuvaarasta kertoneen tekstin kanssa on herättänyt suurta kiinnostusta EU-maiden viranomaisten keskuudessa , kertoo poliisiministeri
Hölmölahti
Tarkoitus on ulottaa piippaus kuulumaan koko EU:n alueella.
Haluamme olla tälläkin alalla maineemme veroinen, siis maailman paras, oikea karhumaa, jatkaa Hölmölahti.

(SUOMI) VAROITUS: Suomen metsissä on havaittu karhuja. Viranomaisten arvioiden mukaan luonnontilassa liikkuu peräti tuhatkunta kontiota. Joukossa on vielä vahvistamattomien tietojen mukaan myös emoja pentujensa seurassa, joten paikallisia kannustetaan erityiseen varovaisuuteen. Ulkona liikkumista kehoitetaan välttämään koko maan alueella. Poliisi ja satunnaiset maalaisisännät haravoivat parhaillaan korpimaita karhujen löytämiseksi ja kansalaisten järkkyneen mielenrauhan palauttamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *