Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

Paniikkisähkeet keskiviikolle

Paniikki – Yhä useammat kansalaiset ovat huolestuneet viranomaisten viivyttelystä jodin tehosterokotusten jakamisessa. Toistaiseksi sen paremmin sosiaali- ja terveysministeriö kuin THL:kään eivät ole kertoneet, aiotaanko joditehosteiden seuraava kierros aloittaa vielä tämän syksyn aikana. Monissa puheenvuoroissa on pohdittu etenkin riskiryhmien vointia. Riskiryhmiin kuuluvat muun muassa hysteeriset 3-40-vuotiaat ja kaikki Facebookin kaupunginosaryhmien jäsenet.

Paniikki – Yhä usemmat kansalaiset ovat huolestuneet Venäjän niin sanotun hybridivaikuttamisen lisääntymisestä syksyn aikana. Esimerkiksi sanomalehdet ovat raportoineet useista tapauksista, joissa venäläisin rekisterikilvin varustettu henkilöauto on ollut pysäköitynä esimerkiksi parkkiruudussa tai lentokentän pysäköintihallissa. Moni kertoo myös kuulleensa venäjän kieltä muun muassa venäjänkielisissä televisio-ohjelmissa tai päässään.

Ei paniikkia – UKK-instituutti on tyytyväinen kansalaisten lisääntyneeseen liikkumisintoon. Viime viikkoina yhä usemman suomalaisen on kerrottu sännänneen vuoroin apteekkiin, pankkiautomaatille sekä ruokakauppaan varautuakseen sähkökatkojen, maksupääteongelmien tai maailmanlopun tuomiin haasteisiin. Instituutti muistuttaa, että säntäily, ryntäily ja kaikki yleisluontoinen huitominen ovat tehokasta arkiliikuntaa, joka ylläpitää tuki- ja liikuntaelinten ja verenkiertoelimistön hyvinvointia. Instituutti toivoo viranomaisilta ja medialta jatkossakin vastaavia kuntokampanjoita.

4 vastausta aiheeseen “Paniikkisähkeet keskiviikolle”

Monissa ammattiopistoissa on tänä syksynä aloitettu paniikinohjaajan koulutus. Opetus järjestetään tyhjentyneissä padel-, TFW- ja huonepakopelitiloissa. Valmistuvat paniikinohjaajat pystyvät luomaan asiakkaissaan ehdollisen paniikkireaktion esimerkiksi vilauttamalla heille Covid 19 -kylttiä tai Venäjän lippua. Koulutusta rahoittavan UKK-instituutin mukaan näin on mahdollista saada asiakkaan hengitys elpymään ja verenkierto toimimaan niin, että tämä kurottaa omin käsin oluttölkin, savukeaskin, pitsan ja hampurilaisen sohvapöydältä katsoessaan Big Brotheria, mikä tällä hetkellä täyttää päivittäisen liikuntasuosituksen kolminkertaisesti.

Yleinen panikointi kuuluu kunnon kansalaisen normaaliin olemiseen.
Jodi-, hybridivaikuttamis- ja muun sellaisen paniikin lisäksi moraalipanikointi on suosittua kansan keskuudessa.

Valtamedia ei voi edelleenkään myöntää, että jodirokotteiden tarkoitus on tehdä kansalaisista nöyriä palvelijoita. Totuus on esillä, mutta sitä ei haluta nähdä: jo-di on muinaisskandinaavinen ilmaus, joka tarkoittaa kyllä-sinä. Rokotus tekee sen ottajasta valtion johdon orjan. Demarit voittavat vaalit!

Yhä useammat kansalaiset ovat todenneet tyytyväisinä, että Krista Kiuru on palannut. Nyt kaikenlainen paniikki ja hysteria voidaan taas turvallisesti henkilöidä yhteen vastuuviranomaiseen, joka tunnetusti kestää paineen ja komppaa kaikkia kovia otteita sekä kuria. Rauha maassa ja niskalenkki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fröbelin palikat aloittaa Ellun kanojen pää olkapää peppu polvet varpaat polvet varpaat -ekonomistina

Legendaarinen lastenyhtye Fröbelin palikat on nimitetty kuuman ilman tuotantolaitos Ellun kanojen uudeksi pää olkapää peppu polvet varpaat polvet varpaat -ekonomistiksi....

Close