Kategoriat
Tiede

Tutkijat: Maailmankaikkeudesta tuskin löytyy toista Sääntö-Suomea

(UUSIKAARLEPYY) Vastikään toimintansa aloittanut Webb-avaruusteleskooppi tuottaa jo lähes päivittäin uutta ja mullistavaa tietoa maailmankaikkeuden saloista. Teleskoopin tällä viikolla lähettämistä kuvista on muun muassa käynyt ilmi, että Sääntö-Suomi on ainutlaatuinen kohde koko maailmankaikkeudessa – mitään vastaavaa ei ole olemassa.

”Uusin data paljastaa, että esimerkiksi mitään Sääntö-Ruotsin tai Sääntö-Kiinan kaltaista kohdetta ei ole havaittavissa, vaan ne ovat pelkkää ihmisen mielikuvituksen keksintöä. Toisaalta tästä nähdään selkeästi, miten Sääntö-Suomen läsnäolo voidaan epäsuorasti päätellä sekavasta ja säännöllisestä kohinasta, joka syntyy Linnunratamme koordinaateissa 60.175828664121205, 24.9389331”, kertoo kosmologian professori Asko Mahtipuro.

Lyhyessä ajassa Webb on pannut uusiksi muitakin aiempia uskomuksiamme. Mustien aukkojen rinnalla universumin mustimman kappaleen tittelistä kilpailee nyt mm. Jussi Pesosen sydän, ja maailmankaikkeuden raskain kohde on suomalainen yhteiskunnallisesti tiedostava meemiskene.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kätevä somehaaste paljastaa, oletko suomettunut

(LEHTI SPORT-LEHTI) Suihku on heikko, rakko ei tyhjene kunnolla – tuntuuko tutulta? Yhä useampi meistä saattaa tietämättään olla suomettunut, vaikka...

Close