Kategoriat
Ulkomaat

Lehden analyysi: Yhdysvaltain presidentinvaalien tulos on selvä kauan ennen toimitusta

wine bottles and wine glasses on brown surface
Photo by Louis Hansel @shotsoflouis on Unsplash

(BUD LIGHT) Lehden erikoisvaalitoimitus ei pitänyt lopulta yllättävänä, että sekava tilanne Yhdysvaltain vaalien osalta jatkuu vielä aamuyhdeksältä Suomen aikaa, kun alkoholin tarjoileminen ja ostaminen on jälleen sallittua.

”Ennusteemme mukaan toimitus siirtyy liimailemaan Ohion-tarroja vasta sen jälkeen, kun lähikapakassa on juotu Montana olutta. Lehden Maine säilyy, mutta lopulta edessä on Minnesota-hoito”, päätoimittaja Usko Tyykkä sammalsi Chryslerinsä konepelliltä.

Ylenannon ennusteen uskotaan valmistuvan iltaan mennessä.

10 vastausta aiheeseen “Lehden analyysi: Yhdysvaltain presidentinvaalien tulos on selvä kauan ennen toimitusta”

THL suosittaa kansalaisten mielenrauhan turvaamiseksi kaikkia politiikan toimittajia ottamaan pikaisesti ADHD-lääkkeensä, sitomaan kätensä ja pukemaan kuonokoppansa. Oma valintani Jack Daniels on nousemassa 150 miljoonalla äänellä edustajainhuoneen ääniharavaksi. Olen Yhdysvaltain tulevan presidentin tavoin seuraavat 20 vuotta (sis. oikeudenkäynnit, äänten mitätöimiset, äänten kastumiset, kuivaamiset, roskapöntöstä löytymiset, uusintaäänestykset, Columbon uusintojen katsomiset, ajoittaiset tajuihinsa tulemiset) kaikkea muuta kuin selvä. Onneksi kantapubini on nykyisin auki 2 minuuttia päivässä.

Yhdysvaltain presidentinvaalit on voittamassa Hillary Clintonin kissa. Tiedot sen saamista valitsijamiehistä (351, 163 tai, no sanotaan 28,5) perustuvat berliiniläisen kapakan tiskin alta saatuun pulloon sekä itätimorilaisen pizzerian ruokalistan kryptaukseen.

Ripottelin juuri Oregonia Hawaji- pizzan päälle ja mietin onko vika pressassa vai Kansas. Missouri?, ihmettelin kolutessani tyhjää kaappia.Siemaus Kentucky Bourbonia selvitti pääni ja unohdin koko vähäpätöisen jutun odotellessani Missisippiäni kotiin ja toivoin hänen yhä olevan Virgin.

Ei tuosta maine voi enää kai alaskaan mennä. Itse tilkitsen kellarini aukkoja, jottei coloradon pääse asuinkerrokseen. Georgia ei ole USA:n pressana enää näkynyt aikoihin – Washingtonista on vieläkin pidempi aika. Reagan taas oli näyttelijä, muttei Indiana Jones -elokuvista tuttu kumminkaan. Minnesota? Siinä Ameriikan presidentin ainainen ongelma. ”Ohio!”, taasen huutavat sotapojat meilläkin päivien tullessa täyteen. ”Mississippi”, totesi väsynyt Armi Kuuselakin rapakon takana rankan viennin jälkeen. 30 vuotta myöhemmin Tina Lillakilta kysyttiin että tuleeko ME. ”Wisconsin”, vastasi enteellisesti urheilijatar ennen kisaa.

Koronarokote vaatii säilytyksen -70 asteen lämpötilassa, ja Yhdysvalloissa sitä säilytetään toistaiseksi presidentti Trumpin silmien edessä.

Onko Lehden toimitus lopultakin saavuttamassa Clear-tason? Onnittelut, vieläkö teillä on rahaa edetä?

Mun Foord Eskortti meni eilen Kehä 1:llä kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen ja pää samoin. Jouluna sit perseet menee. Ei mahuta Eskorttiin. 20 hengen aika stydiä ryhmäliikuntaa tiedossa et keretään töihin ja kouluun.

Tasavallan presidentin kanslian tiedotteen mukaan Linnan juhliin aiotaan vuodesta 2021 alkaen kutsua 10 osallistujaa. ”Näin voidaan suurentaa täysjärkisten, hyväkäytöksisten, tyylikkäästi pukeutuvien juhlijoiden osuus 10%:iin kaikista juhlien osallistujista”, tiedotteessa todetaan. Juhlijoiden asujen tyylikkyyden myötä voidaan myös välttää kaikkien 3:n tv-katsojan akuutit silmätulehdukset.

Lisäksi muutoksella pyritään suuntaamaan median huomio tärkeämpiin yhteiskunnallis-poliittisiin teemoihin kuten kuka kuksi ketä siä Tanssii tähtien kaa jatkoilla hä.

Sillä ei ole väliä kuka vaalit voittaa, sillä COVID-2019 eli Coronavirus on ihmiskunnan loppu. Myös Suomen valtavat kuolleisuusluvut kertovat karun totuuden: on enää kysymys siitä missä järjestyksessä me täältä lähdemme.

Valitsinkohan oikein kun otin Pfizerin; koska veritulppa-ainetta ei saa iän takia, joka on kyllä ikäsyrjintää. Kuitenkin olisin lähdössä mahdollisimman pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jeesus kohtaa haasteita Golgatalla uudessa Raamatun käännöksessä

(KAANAANMAA) Uuden testamentin tuore nykykielinen käännös on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, kertoo sosiaalinen media. Entistä yleistajuisemman version sanastosta on...

Close