Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

A2-ilta puolustautuu: Päädyin sattumalta samaan kuvaan natsien kanssa

Singin' on the FridgeCreative Commons License Jami
(PASILA) Myrskyn silmään joutunut Ylen A2-ilta kommentoi, että päätyminen samaan tilaisuuteen ja yhteiskuvaan natsien kanssa oli pelkkä yhteensattuma.
”Olin kaikessa rauhassa siinä tekemässä tasapuolista journalismia päivästä toiseen ja lähestymässä yhdellä askeleella väittelykumppania. Kyse oli ensitapaamisesta”, A2-ilta kertoo.
Hän korostaa, että halusi vain herättää keskustelua.
”Julkisen palvelun yleisradiotoiminnan ydin on taata kaikille natseille yhdenvertainen sananvapaus. Sananvapaus on sekä oikeutta tiedon ja natsien informaation välittämiseen että sen vastaanottamiseen. Jotta Yle voi palvella koko yhteiskuntaa ja kaikkia natseja tasavertaisesti, on sen tavoitettava suomalaiset natsit mahdollisimman laajasti, ja rahoituspohjan on oltava kattava. Vain kattava julkinen palvelu pystyy takaamaan natsien yhdenvertaisuuden ja kaikissa tilanteissa tasapuolisen tarjonnan”, A2-ilta huomauttaa

”Julkisen palvelun Yle ei tähtää markkinaosuuksien kasvattamiseen ja kilpailuun. Se pyrkii toimeksiantonsa puitteissa lisäämään natsien tyytyväisyyttä sisältöjään ja palvelujaan kohtaan. Tavoittavuus kuvaa sitä, kuinka hyvin Yle onnistuu monipuolisella tarjonnalla palvelemaan kaikkia suomalaisia natseja, myös vaikeasti tavoitettavia yleisöjä ja pieniä erityisryhmiä.”

”Kyllä, tällaistakin paskaa. Paskaa, jossa natsit nostavat ongelmat esille, keskustelevat niistä ja etsivät ongelmiin ratkaisuja”, hän päättää.

38 vastausta aiheeseen “A2-ilta puolustautuu: Päädyin sattumalta samaan kuvaan natsien kanssa”

Yleisradion tehtävä on palvella myös haja-alutusalueiden uusnatseja jotka eivät muuten saisi riittävästi informaatiota uusnatsismista.

Mutta milloin Yle alkaa palvella myös meitä vanhoj… entisiä stalinisteja? Viime aikoina ainoastaan fasistit ja rasistiset ohjelmat ovat saaneet näkyvyyttä. Tälle ei voi ennustaa kuin surullista loppua.

Yleisradion tehtävä on palvella myös haja-alutusalueiden uusnatseja jotka eivät muuten saisi riittävästi informaatiota uusnatsismista.

Mutta milloin Yle alkaa palvella myös meitä vanhoj… entisiä stalinisteja? Viime aikoina ainoastaan fasistit ja rasistiset ohjelmat ovat saaneet näkyvyyttä. Tälle ei voi ennustaa kuin surullista loppua.

Voimpyhä jyssäys! Natsien yhdenvertaisuus, haloo mitä se on? Natsi on yhtä kuin ihmisoikeusvihaaja, miksi sillä pitäisi olla jotain oikeuksia? Yle mokas todella pahasti.

Voimpyhä jyssäys! Natsien yhdenvertaisuus, haloo mitä se on? Natsi on yhtä kuin ihmisoikeusvihaaja, miksi sillä pitäisi olla jotain oikeuksia? Yle mokas todella pahasti.

Hyvä että natsit, tuo yksi sosialismin ilmenemismuoto, pääsee julkisesti tekemään itsensä naurunalaiseksi. Suurin osa sosialisteista, myös nuo kutsusta kieltäytyneet, ovat päässeet tekemään saman jo lukemattomia kertoja.

No eihän siellä sitten ollut natseja, ja muutenkin ihan hyvin vedetty tilaisuus. Olisi vaan Toivolan, Nasiman ja/tai Alanko-Kahiluodon kannattanut olla paikalla. Mutta ehkä nämä ”tähdet” olisivat sitten pilanneet tilaisuuden.

Sosialismin ilmenemismuotoja on vain kaksi: solisalimokuraatit ja kommarit. Natsi on natsi vaikka voissa paistaisi. Natsi ei ole sosialisti.

Hyvä että natsit, tuo yksi sosialismin ilmenemismuoto, pääsee julkisesti tekemään itsensä naurunalaiseksi. Suurin osa sosialisteista, myös nuo kutsusta kieltäytyneet, ovat päässeet tekemään saman jo lukemattomia kertoja.

No eihän siellä sitten ollut natseja, ja muutenkin ihan hyvin vedetty tilaisuus. Olisi vaan Toivolan, Nasiman ja/tai Alanko-Kahiluodon kannattanut olla paikalla. Mutta ehkä nämä ”tähdet” olisivat sitten pilanneet tilaisuuden.

Sosialismin ilmenemismuotoja on vain kaksi: solisalimokuraatit ja kommarit. Natsi on natsi vaikka voissa paistaisi. Natsi ei ole sosialisti.

Hyvä kun joku tajuaa ottaa natsien asiat esille. Nykyään nettiaikana äärioikeiston ääni on jäänyt täysin pimentoon. Sentään YLEllä tajutaan nostaa pimentoon jääneiden äänet esiin. Verorahojani ei voisi paremmin käyttää. Telkkari uuteen nousuun sanon minä!

Hyvä kun joku tajuaa ottaa natsien asiat esille. Nykyään nettiaikana äärioikeiston ääni on jäänyt täysin pimentoon. Sentään YLEllä tajutaan nostaa pimentoon jääneiden äänet esiin. Verorahojani ei voisi paremmin käyttää. Telkkari uuteen nousuun sanon minä!

Koirani Adolf piti ohjelmasta, sillä se ei haukkunut koko ohjelman aikana vaan nukkui. Haja-asutusalueiden natsina arvostan.

Koirani Adolf piti ohjelmasta, sillä se ei haukkunut koko ohjelman aikana vaan nukkui. Haja-asutusalueiden natsina arvostan.

Taas ollaan tuomitsemassa tavallisia maltillisia natseja muutaman äärinatsin takia. Ja sitä paitsi Helsinkiin pitää saada Horst Wesselille pyhitetty temppeli. Joka ei tätä kannata, on ihme natsifoobikko.

Kuka Horst Wessel? Bobi Sivénille omistettu pyhäkkö tänne pitää saada.
Sivénin temppelin nurkan takana voisi sitten asialleen omistautunut nuoriso käydä ampumassa itsensä.

Miettiköhän Hitler viimeisinä päivinään ”mitähän Bobi Sivén tekisi”?

Taas ollaan tuomitsemassa tavallisia maltillisia natseja muutaman äärinatsin takia. Ja sitä paitsi Helsinkiin pitää saada Horst Wesselille pyhitetty temppeli. Joka ei tätä kannata, on ihme natsifoobikko.

Kuka Horst Wessel? Bobi Sivénille omistettu pyhäkkö tänne pitää saada.
Sivénin temppelin nurkan takana voisi sitten asialleen omistautunut nuoriso käydä ampumassa itsensä.

Miettiköhän Hitler viimeisinä päivinään ”mitähän Bobi Sivén tekisi”?

Hygienia syistä en haluaisi olla tekemisissä natsien kanssa, mutta ymmärrän A-talkin aseman. Kyseessä on televisioitu keskusteluohjelma jossa katsojat ovat turvassa mahdollisilta rotuhygienisilta tartunnoilta. Kaikkihan me olemme suomalaisia, mutta saastaisia natseja on parempi seurata televisiosta ennen kuin heidän lopullinen ratkaisunsa toteutuu ja voimme taas liikkua vapaammin.

Melkein kaikissahan meissä on pieni arkipäivän fasisti, mutta onko pakko päästää se valloilleen ja ruveta niin saatanan natsiksi joka vihaa kaikkia toisenlaisia ihmisiä, kun fasisti itse on olevinaan ainoa oikea ja kunnollinen ihminen, ja haluaa puhdistaa kansanruumiin syöpäläisistä ja rotista ( tarkoittaa fasistin mielestä elinkelvotonta ihmisainesta…) Mutta vapaus se varmasti voittaa!

Hygienia syistä en haluaisi olla tekemisissä natsien kanssa, mutta ymmärrän A-talkin aseman. Kyseessä on televisioitu keskusteluohjelma jossa katsojat ovat turvassa mahdollisilta rotuhygienisilta tartunnoilta. Kaikkihan me olemme suomalaisia, mutta saastaisia natseja on parempi seurata televisiosta ennen kuin heidän lopullinen ratkaisunsa toteutuu ja voimme taas liikkua vapaammin.

Melkein kaikissahan meissä on pieni arkipäivän fasisti, mutta onko pakko päästää se valloilleen ja ruveta niin saatanan natsiksi joka vihaa kaikkia toisenlaisia ihmisiä, kun fasisti itse on olevinaan ainoa oikea ja kunnollinen ihminen, ja haluaa puhdistaa kansanruumiin syöpäläisistä ja rotista ( tarkoittaa fasistin mielestä elinkelvotonta ihmisainesta…) Mutta vapaus se varmasti voittaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fennovoiman logokilpailun voittaja selvisi

(HANHIKIVI) Pyhäjoelle rakennettavan Fennovoiman ydinvoimalan rakennustyömaan logokisa on ratkennut. Yhtiön mukaan voittajaehdotus erottui joukosta lopulta helposti. "Se tiivistää erinomaisella tavalla...

Close