Kategoriat
Kotimaa

Noin 5000 ihmistä eronnut tänä iltana kirkosta Ylen a2-illan takia

IMG_0928
Nathan, CC BY-SA 2.0)
(HÖGSKOLAN) Kuluvan illan aikana noin viitisentuhatta suomalaista on eronnut evankelisluterilaisesta kirkosta Ylen a2-keskusteluillan takia. Syynä on niitä tai näitä ohjelman aikana esitettyjä mielipiteitä siitä tai tästä asiasta.
”Voi vittu Päivi Räsänen saatana nyt kyllä minä että”, totesi tasapainotettu keskiarvoteekkari Max Vinkel ohjelmaa sen suuremmin näkemättä.
A2-illan teemana on tällä kertaa tyhjä pseudoanalyyttinen puhe sinänsä ajankohtaisesta ja tärkeästä aiheesta lisättynä päälleliimatulla somekeskustelulla, kuten joka kerta aikaisemminkin.

12 vastausta aiheeseen “Noin 5000 ihmistä eronnut tänä iltana kirkosta Ylen a2-illan takia”

Juuri tulleen tiedon mukaan kaikki ev. lut. kirkon jäsenet ovat eronneet kirkosta tänä iltana A2-illan takia. Heidän odotetaan kuitenkin liittyvän takaisin kirkkoon viimeistään huomenna, kun he kuulevat Päivi Räsäsen puhuvan telkkarissa ihan järkeviä, vai olenko mä vaan nyt selvä.

Juuri tulleen tiedon mukaan kaikki ev. lut. kirkon jäsenet ovat eronneet kirkosta tänä iltana A2-illan takia. Heidän odotetaan kuitenkin liittyvän takaisin kirkkoon viimeistään huomenna, kun he kuulevat Päivi Räsäsen puhuvan telkkarissa ihan järkeviä, vai olenko mä vaan nyt selvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lakko iski – paikallinen mies ei päässyt metrolla Malmilta keskustaan

(TUUREPORI) Helsinkiläinen paikallinen mies joutui hengenvaaraan varhain tiistaina mielenilmauksen aiheuttaman liikennekaaoksen vuoksi. Malmilainen Kai Lajärvi yritti turhaan aamuvarhaisella päästä kotoaan...

Close