Kategoriat
Ulkomaat

Ukrainan separatistit laskivat viimein aseensa – "on niitä aika monta"

Smiling at LunacyCreative Commons License DoctorWho
(VENÄJÄLÄ) Itä-Ukrainan vähä- ja Venäjä-mieliset separatistit ovat myöntyneet kansainvälisen painostuksen alla ja laskeneet aseensa. Donetskin kansantasamielivallan edustaja Sergei Durak ilmoitti aseiden laskemisesta varhain torstaina.
”Juu, mitä tossa niitä nyt poikain kanssa aamusella katsottiin, niin onhan niitä yksi, kaksi, kolme, parikymmentä, ihan saatanan monta. Milloinhan viimeksi edes laskettiin”, Durak kertoi.
Separatistit ilmoittivat samalla lyhentäneensä ulkomaisen median vaatimuksesta nimensä lyhyemmäksi, helpommin oikeinkirjoitettavaksi ja huomattavasti paremmin todellisuutta kuvaavaksi. Durakin mukaan separatisteja suositellaan jatkossa kutsuttavan nimellä Itä-Ukrainan separit.

Yksi vastaus aiheeseen “Ukrainan separatistit laskivat viimein aseensa – "on niitä aika monta"”

USA on luvannut vetäytyä kaikista miehittämistään 150 maasta vuoteen 2500 mennessä. Ehtona on, että Venäjä ensin vetäytyy Krimiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lentopallomaajoukkueen lempinimeksi ehdolla Bloods tai Crips

Ghetu Daniel (LOIMAA) Suomen miesten lentopallomaajoukkue on pian saamassa oman, ei yhtään väkinäisesti kehitetyn lempinimen monien muiden maajoukkueidemme tapaan. Asiasta...

Close