Kategoriat
Kotimaa Politiikka

John Gotti: Se oli tapa yhdistää työ ja perhe-elämä

Are you feeling lucky, punk?Creative Commons License Daran Kandasamy
(LAIN JA MORAALIN KULMILLA) Gambinon mafiaperheen pomo John Gotti myöntää nyt, että kaikki hänen aiemmat tekonsa eivät välttämättä ole olleet soveliaita johtavassa asemassa olevalle henkilölle. Hänen mukaansa monikansallisen rikollisjärjestön johtamisen syynä ei kuitenkaan ollut taloudellisen hyöydyn tavoittelu.
”Omalta kohdaltani se on ollut ennen kaikkea tapa yhdistää työ ja perhe-elämä”, Gotti vakuuttaa.
Gottin uskotaan siirtäneen holding-yhtiöönsä 250 miljoonaa dollaria huumerahoja, kahdeksan epämiellyttävän todistajan ruumiit sekä 18 lääkärin epäselvällä käsialalla kirjoitettua versiota Merja Ailuksen erokirjeestä. On kuitenkin korostettava, että katujen lakia ei rikottu.
Gotti nousi otsikoihin jo viime viikolla, kun hän tahattomasti paljasti tietämättömyytensä keskivertosuomalaisen arjesta. Yleensä Gambinon perheelle myötämielisen Verkkouutisten haastattelussa hän ihmetteli suunnitelmia huumausainerikosten rangaistavuuden muuttamisesta.
”Kun törkeät huumausainerikossyytökset kohdentuvat kaikkiin lapsiaan huumekuriireina käyttäviin, niin tämä tuomionalennus kohdentuu vain alle 2 100 grammaa heroiinia kerralla kuljetuttaviin, joita on kuitenkin hyvin pieni osa suomalaisista vanhemmista”, Gotti totesi.

Yksi vastaus aiheeseen “John Gotti: Se oli tapa yhdistää työ ja perhe-elämä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaiset valitsevat mieluummin silmäpaskon kuin teilipyörän

Chuck Coker (KOLMIPYÖRÄ GOLD) Suurempi osa suomalaisista valitsee mieluummin näköaistimuksia näivettävän silmäpaskon kuin kohtaa kuolemansa mestaajan teilipyörässä. Kaksi prosenttia kansalaisista...

Close