Kategoriat
Kotimaa Talous Tiede

Facebook jatkaa virtuaalitodellisuuskehitystä – ostaa perussuomalaiset

Roman Guro and Oculus RiftCreative Commons License Sergey Galyonkin
(MOUHIJÄRVI) Amerikkalainen sosiaalisen median jätti Facebook jatkaa aggressiivista laajenemistaan virtuaalitodellisuusbisneksessä. Taannoista Oculus Rift -kauppaa seurasi perjantaina ilmoitus, jonka mukaan yhtiö on hankkinut omistukseensa suomalaisen perussuomalaiset-puolueen.
”Heillä on pitkä ja laaja osaaminen keino- ja rinnakkaistodellisuuksien rakentamisesta ja niiden ylläpitämisestä”, kehuu Facebookin edustaja Bo Stad lehdistötiedotteessa.
Stad nostaa esimerkiksi perussuomalaisten kunnianhimoisen ”Lieksa”-nimellä kulkevan prototyypin. Siinä useat ihmiset asuvat ja toimivat täysin mielikuvituksellisessa virtuaaliympäristössä, jolla ei ole mitään yhteyttä ympäröivään maailmaan. Projekti on ollut käynnissä jo vuosia, ja sitä pidetäänkin alansa huippusaavutuksena jopa kansainvälisesti.
”Koskaan aiemmin eivät näin monet ihmiset ole olleet täysin irrallaan muusta todellisuudesta näin pitkää aikaa”, Stad ihastelee.
Kauppaan sisältyy myös lähinnä lapsille suunnattuja keinotodellisuuksia tuottava Suomen perusta -tytäryhtiö.
Vielä varmistamattomien huhujen mukaan seuraava Facebookin ostos suomalaisen virtuaaliosaamisen kentällä olisivat pääkirjoitustoimittajat. Virallista vahvistusta asialle ei ole saatu.

7 vastausta aiheeseen “Facebook jatkaa virtuaalitodellisuuskehitystä – ostaa perussuomalaiset”

Kyllä nyt taas perus suomalaisia herjataan vaika perus suomalaiset on suomen Parhaita miehiä niikun hlla Aho joka on tohtori kaikki lääkkeet parantava Tohtori muilla puoluveilla kanttuveilla on vaan vale todhoreita kyllä minä niin mieleni paotan tästä on hirveää kun ihmisetr lukeevat Kirjoja gommunistijen tuotamia kirjoja joisa sanotaan että Neegerit muga ovat Ihmisiä se on gommunistien sozialistien väite ei Isänmaallinen suomalainen ikinämene mitään niin epägristillistä sanomaan se on jo Jeesus Kiesus aikoinaan sanontu että vain VALAKO IHOnen voi olla immeinen

Ilahtuneena olen seurannut tämän palstan viimeaikaista aktivoitumista. Uutisia pukkaa kuin vanhaan hyvään aikaan. Hesarin maksumuurin kiertämisen sijaan voi taas aamulla täydessä täpinässä jännittää, mitä elintärkeää yhteiskunnallista aihetta Lehdessä juuri nyt käsitelläänkään.
Lieneekö sitten koko Lehden toimitus päässyt kantamaan kortensa kekoon suomalaisten mediakonsernien tuloskunnon parantamiseksi? Jos näin on päässyt käymään, kannattaa lohduttautua sillä, että kyseessä on epäitsekäs isänmaallinen teko, johon lähinnä rinnastuvat sotaveteraanien ja Kataisen 1. hallituksen uhraukset. Uskollinen Lehden (ilmaisen nettilehden tietenkin – maksua ei kai kukaan odottanutkaan) kestotilaaja kiittää.

Liekö se Facebook kuitenkin Oculus VR:n ostanut eikä Oculus Riftiä. Vähän niin kuin kinuskit ostivat nelisen vuotta sitten Volvo Personvagnar AB:n eikä Volvo V70:ä

Eräässä toisessa suositussa persujen virtuaalimaailmassa moni kovan linjan perusvaikuttaja on ilmaissut huolensa vanhoillisten muslimien tai muuten vain ulkomaalaisten hyvinvoinnista näiden altistuessa suomalaisille postimerkeille.

Perussuomalaisten liittäminen facebookiin oli markkinoille miellyttävä yllätys, joka veti yhtiön kurssin uuteen ennätykseen. Dow Jones indexiä säätelevät osto- ja myyntirobotit riemuitsivat. FEDin keskustietokone lisäsi välittömästi vuoden ensimmäisen neljänneksen kasvuennusteisiin muutaman desimaalin ja Mark Zuckerbergin virtuaalihahmon nähtiin kättelevän Timo Soinia FOX-Newsin suorassa lähetyksessä. Kansanedustaja Hakkarainen valmistautui ottamaan selfien.

Topi on miehistä parhain, aamulla heräsi oksennuksesta varhain, eiku se olikin väätäinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Teatteriohjaajien kevätpäivät päättyivät tragediaan

Mary Harrsch (LAUSLAHTI) Tämänvuotisista teatteriohjaajien kevätpäivistä ei ole tälläkään kertaa puuttunut draamaa. Järjestäjien mukaan juhlat päättyivät hyvistä yrityksistä huolimatta jälleen...

Close