Kategoriat
Talous

EK:n johtajat alentavat palkkaansa jopa –25 prosenttia

So Complicated Was the Fall | 227.365 Stephan Geyer
(ETELÄRANTA) Elinkeinoelämän Keskusliiton johtoporras on ilmoittanut laskevansa palkkojansa radikaalisti. EK:n mukaan kyseessä on solidaarinen ele ja symbolinen kädenojennus kansalaisille.
Suurimman leikkauksen tekee toimitusjohtaja Jyri Häkämies, joka lupaa laskea palkkaansa jopa –25 prosenttia. Aiemmasta arviolta noin 26 600 euron kuukausipalkasta tulee sen jälkeen 33 250 euroa kuukaudessa.
”Tässä tilanteessa on mielestämme tärkeää muistaa, että olemme kaikki samassa veneessä”, Häkämies kommentoi.
Myös muut työmarkkina- ja yritysjohtajat ovat tarkistaneet palkkioitaan, tosin lähinnä muuttamalla niitä pääomatuloiksi.

5 vastausta aiheeseen “EK:n johtajat alentavat palkkaansa jopa –25 prosenttia”

Samaan syssyyn työssäkäyvien veronmaksajien palkkaa lisätään -25 %. Meidän perhe aikookin muuttaa alivuokralaiseksi yhden tuttavan siivouskomeroon heti loppiaiselta.
Saulia lainatakseni: ”Niukat ajat, joissa elämme, vaativat ajattelemaan, voiko jostain edustaan luopua. Sillä rakennetaan eheyttä.” Mun työnantaja on viime ajat rakentanut eheyttä lähinnä jakelemalla kengänkuvia takalistoihin, jotka on arvottu pitkällä tikulla kahvitauoilla, joita ei ole ehditty pitää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ay-liike ja oppositio vaativat lisää rahaa ulkomaisille yrityksille

Brian Yap (葉) (TURKU) Metalliliitto ja ammattiliitto Pro vaativat hallitukselta pikaisia varainsiirtoja ulkomaisille yrityksille. Myös oppositiopuolue Perussuomalaiset vaatii hallitusta selvittämään...

Close