Kategoriat
Kotimaa

Nokia laskee myyntiin osakkeensa vuodelta 1992

(SALO) Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop yllätti tänään markkinat ilmoittamalla, että Nokia laskee uudestaan liikkeelle osakkeensa vuodelta 1992. Yhtiön osakkeen odotetaan nousevan selvästi pörssien auettua, joskin markkahintaisuus voi hidastaa kaupankäyntiä.
”Valtio on luopunut omistuksistaan ja turhia toimintoja, kuten puunjalostusta on karsittu. Ja tietenkin [Jorma] Ollilasta on juuri tullut toimitusjohtaja. Tästä ei sijoitus parane. Etenkin vuodesta 1999 odotetaan todella hyvää”, hehkutti Elop Espoon pääkonttorissa pitämässään tiedotustilaisuudessa.
Yhtiö oli kutsunut kaikkien Suomen toimipisteiden työntekijät tiedotustilaisuuteen, ja monet pelkäsivät yhtiön kertovan irtisanomisista. Sen sijaan yhtiön johto osoitti luottavansa tulevaisuuteen ja etenkin yhtiön kykyyn reagoida nopeasti muuttuviin markkinatilanteisiin.
”Uskomme, että matkapuhelinmarkkinat kehittyvät selvästi tulevina vuosina ja etenkin niin sanotuista älypuhelimista, joissa on puhelimen lisäksi monia muitakin toimintoja, esimerkiksi kamera, saattaa vielä tulla merkittävä osa markkinoita”, Elop ennusti.

4 vastausta aiheeseen “Nokia laskee myyntiin osakkeensa vuodelta 1992”

Onneksi tuli vuonna 1999 ostettua kaljaa. Ensin meinasin kyllä ostaa Nokian osakkeita, mutta kalja poltteli enemmän mielessä.
Ja olihan tuo sijoituksena parempi. Löin rahoiksi palautuspulloilla.

Tänään ilmoitetut irtisanomiset on junailtu ihan vain siksi, että Halla-ahon jutska saataisiin painettua taka-alalle mahdollisimman pikaisesti!

No onhan se aina hauskaa, kun insinöörit joutuu kuseen! Nyt ne joutuu miettimään, mitä se elämä oikeasti on ja miksi ihmeessä me ollaan täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Eduskunnassa väiteltiin siitä, tietääkö kukaan, mitä seurauksia Espanjan tukemisella tai tukematta jättämisellä olisi tai ei olisi

(EU) Eduskunta on keskustellut koko päivän Perussuomalaisten ja Vasenryhmän tekemästä välikysymyksestä Euron kriisistä, Espanjan pankkien pääomittamisesta ja siitä, tietääkö kukaan,...

Close