Kategoriat
Viikonvaihde

Lehden kesäiset puuhasivut perheen pienimmille

Rubik Toni Blay
Saatko seuraavat Timon lausunnot asetettua järjestykseen niin, että Timo näyttää edelleen sanansa mittaiselta mieheltä?
1. ”Mielestäni on selvää, että jos tulee lainvoimaisia tuomioita, niin toivon, että siinä vaiheessa ihmiset ymmärtävät, että vastuun kantaminen on myös sitä, että vetää johtopäätökset. Se koskee kaikkia — on täysin selvää, että tällaisilla tyypeillä ei ole puolueessa tulevaisuutta.” (2009)
2. ”En aio viedä tätä asiaa tämän pidemmälle.” (2012)
Onnistuitko? Hyvin tehty. Kerro asiasta kaikille Hommaforumilla ja pyöristä selkä taputtelua varten.

14 vastausta aiheeseen “Lehden kesäiset puuhasivut perheen pienimmille”

SANAN VAPAUS!!!!111111111!!!
TÖRKEÄ SANAN RIISTO TIMO SOINILTA SUOMESSA ON SUORA SELKÄISELLÄ PERUSSUOMALAISELLA MIEHELLÄ OIKEUS SANOA MITÄ HALUAA

JA KAIKI PERUS SUMALAISTEN AVROSTELU ON SANAM VAPAUVEN VATSAISTA!!!!1!!!

Lehden kesäiset puuhasivut perheen pienimmille 2
Nyarly-sedän pulma-kulma:
Luovi EU:n talous labyrintistä stabiiliin tulevaisuuteen käyttämällä epä-euklidisen avaruuden paradigmaa.

Ei näissä mun sanomisissa ole mitään ristiriitaa, sillä omenalle ei sovi sama lippis kuin meloonille, ja sitä vettä pitää meloa jota veneen alla velloo.

Kyllä täällä jotain maan suurimman oppositiopuolueen ääniharavaa ja valiokuntaa johtavaa kansanedustajaa jaksetaan aina vaan panetella ja mustamaalata! Mutta entäs toi Höglundin Panu ja kaikki mitä se on sanonut, häh? Kysymvaan!

Missä kohtaa tätä uutista oli huumoria? vai olisiko nyt käynyt semmoinen pikkunen moka, että otettiinkin lehtilehti politiikan välineeksi mutta ei sitten osattukaan tuohtuneisuudeltaan kirjoittaa aiheesta hauskaa juttua? Olis ehkä kannattanut odottaa vaikka huomiseen, jos olis löytynyt joku uusi kulma aiheeseen.

Eduskunnassa muutamat kansanedustajat valittivat käytävillä ajoittain puhaltavaa viimaa.
Asiaa tarkemmin tutkittaessa ilmiön syyksi paljastui edustaja Soinin (BS) takki, joka VTT:n tutkijaryhmän mukaan epätasaisin väliajoin kääntyi ”yllättävän nopeasti”.

”Se on maanantaina valmis”, kysyn vaan että ”minä maanantaina?” ”No, tietty tulevana maanantaina.” Zenon/IT-tuen paradoksi päivitettynä soinilaisittain: ”Hallis ei voi koskaan saavuttaa puolueen tulevaisuutta, koska tulevaisuus on aina vähintään sekunnin kauempana.” Eli Timo on suoraselkäinen mies, koska EU:n laajentumisella ei ole raja-arvoja. Saanko nyt selkääni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Euroalueen inflaatio ei vaikuttanut Räsäsen ja Soinin retoriikan hintoihin

(KUUSAA) Euroalueen inflaatiopaineet eivät ole vaikuttaneet millään lailla suomalaisten politiikan tukkukauppiaiden Päivi Räsäsen (kd.) ja Timo Soinin (tjsp.) retoriikan hintaan,...

Close